IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
    Къде ги раздавам не е важно. Аз реклама не си правя, пък и съм далеч от желанието да ме знае цял свят. Просто се подразних от откровено невярните и фаталистични твои приказки относно положението в Плевен.
    Също така, няма да ти посочвам и конкретни дружества , защото инфото не е за форум.
    Ще ти кажа само - провери големите ритейлъри в Плевен - Техномаркет, Технополис, Хранкомерс и т.н. Та, дори в Здравкомерс заплатат е по-висока .Дистрибуторите и останалите производители. Дори в големите шивашки фирми заплатата е над 450 лв. Посочвам ти по-едрите ,защото тези данни ги има в официалните им отчети. Малко време , желание и познание и ще си сметнеш сам.

По другият момент - дали е официална заплата или е заедно с черната каса не е важно . Тук подехме въпроса за реалният разполагаем доход от заплата. Не преиначавай нещата.

Два бона заплата на редови работник може да си позволи само някой в услугите или фармацевтиката. В ритейла , маржът не е на съответното ниво. Но, пак минималната заплата не е истина.

Не знам къде работиш. Не ме интересува колко печелиш, какво си постигнал , социалното ти положение и интелектуалното ти ниво. Но , пък, ми прави впечатление, че само във форума висиш.

Отговорих на един твой пост и това е !
    Това и очаквах.Ти раздаваш такива заплати във форума и наужким.Обикновен тарикат ментраджия при това и лъжец.Именно такива като теб изгониха 100000 човека от областта.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Те продават, ама няма кой да купи.

Скоро ще почнат да продават и цели блокове наведнъж.

Може и да купя един цял блок, освободен от данъци
      Те продават и цял блок за 800 000лева на Стара гара.На първия търг нямало мераклии.Сега са свалили цената и ще има втори опит...Плевен е умрял град няма спасение.Хората избягаха в София Варна Испания и Гърция

Коментар

• luboil

Купи го тогава.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Щом цените в един от най-скъпите райони на София са станали почти 500 евро, значи нещата си идват на място.

http://bazar.bg/обява–6375055/продав...кадемия

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            В Плевен ЧСИ продават достатъчно апартаменти - двустайни и тристайни...
            Цената е около 250Е на м2....
            Продават. Купих един. След това 1г. и 2 месеца съдилища. Длъжника на банката нямаше нито основанието, нито моралното право да жали , но щом законът му дава право ...............Странни са законите в Булгаристан.

повече никога ЧСИ !

Коментар

• писах , вече. Плевен. кв. Сторгозия.

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
              Кой е твоя квартал? И в какъв смисъл "твой"? Там живееш ли? Или той ти харесва? Ако тва е тайна, не ми отговаряй......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                В Плевен ЧСИ продават достатъчно апартаменти - двустайни и тристайни...
                Те продават, ама няма кой да купи.

Скоро ще почнат да продават и цели блокове наведнъж.

Може и да купя един цял блок, освободен от данъци

Коментар

• Уникална карта показва с какво се славят държавите
                  Българите може да се гордеят с най-много собствени жилища
                  http://www.blitz.bg/news/article/244027

Рррррррррръст на гордеенето

Коментар

• В Плевен ЧСИ продават достатъчно апартаменти - двустайни и тристайни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                      В момента се опитвам да купя двустаен в моя квартал в Плевен. И не само аз , както се оказва при запитвания в канторите. НО , 2-3 апартамента и толкова ,които са в такова състояние, че определено не отговарят на никакви критерии за избор и търсена цена.
                      С дуги думи - търсене има, предлагане - няма. Поне в Плевен.

И къде го виждате това понижение на цените ?
                      Как да стане ?
                      Кой е твоя квартал? И в какъв смисъл "твой"? Там живееш ли? Или той ти харесва? Ако тва е тайна, не ми отговаряй......
                      Last edited by darkside; 12.01.2014, 21:10.
                      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        ............. пътища няма от времето на Османската империя са.Пари не се влагат всичко е за Южна България..................
                        Тъкмо мислех да приключвам тук, ама да ти отговоря с инфо за последната година :

Ремонта на пътя към Пелово ? Към 20 млн. за инфраструктурни проекти в Плевен ?
                        Реставрацията на стария мост над р. Вит и всъщност прилежащата туристическа територия? Почистването и модернизацията на Кайлъка ?

Казваш, че познаваш Плевен, но не са ти известни тези факти ?
                        Last edited by Avalaon; 12.01.2014, 20:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          ............ бившите заводи работят само Саня и Мизия ..........................40 завода са уножени по варварски начин от синята напаст.............
                          Метаком т.е. Стоманолеярният - си работи. Стъкларският си работи и си е много добре. Има доста дребни производители............

Иначе , по втората част съм абсолютно съгласен с теб !

Коментар

• Къде ги раздавам не е важно. Аз реклама не си правя, пък и съм далеч от желанието да ме знае цял свят. Просто се подразних от откровено невярните и фаталистични твои приказки относно положението в Плевен.
                            Също така, няма да ти посочвам и конкретни дружества , защото инфото не е за форум.
                            Ще ти кажа само - провери големите ритейлъри в Плевен - Техномаркет, Технополис, Хранкомерс и т.н. Та, дори в Здравкомерс заплатат е по-висока .Дистрибуторите и останалите производители. Дори в големите шивашки фирми заплатата е над 450 лв. Посочвам ти по-едрите ,защото тези данни ги има в официалните им отчети. Малко време , желание и познание и ще си сметнеш сам.

По другият момент - дали е официална заплата или е заедно с черната каса не е важно . Тук подехме въпроса за реалният разполагаем доход от заплата. Не преиначавай нещата.

Два бона заплата на редови работник може да си позволи само някой в услугите или фармацевтиката. В ритейла , маржът не е на съответното ниво. Но, пак минималната заплата не е истина.

Не знам къде работиш. Не ме интересува колко печелиш, какво си постигнал , социалното ти положение и интелектуалното ти ниво. Но , пък, ми прави впечатление, че само във форума висиш.

Отговорих на един твой пост и това е !

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Как ти се откъснаха от сърцето.И ще трябва и ръка да ти целуват сигурно.Не ме разсмивай.Искаш ли да проверя.Я ми кажи къде раздаваш тези заплати щото ми се струва че лъжеш.И ми кажи кодекс на труда има ли?А кой е мързелив няма да ми обясняваш.Като дадеш заплата два бона и се научиш да уважаваш почтените си работници и законите тогава ела ми се обади да видим кой е мързелив.Чакам да ми кажеш къде раздаваш такива заплати щото ако не го направиш работата е ясна.Отговора да бъде например магазин еди кой си еди къде си...Половината ми приятели и познати са работодатели та знам какви заплати раздават.Само да не се окаже че се познаваме че голям смях ще падне.Ти явно живееш в някакъв друг Плевен не в тоя в който съм аз.
                            Last edited by Avalaon; 12.01.2014, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              По темата за заплатите и селото се сещам за един случай

Някъде 95-96 бях завършил и тамън бях изкарал казармата и си намерих работа у Софето - добре платена за онова време като за човек току що завършил.

И почвам да си търся квартира. И ходя на един оглед и оня ми казва наем по-висок от бъдещата ми заплата.

Викам му "Няма да го наема, заплатата ми е по-ниска - не мога да си го позволя". Оня вика "Вашите ще ти помагат, ще ти пращат по някой лев".

Викам му "При това положение по-добре да си седя при нашите и да ми дават тези пари, хем няма да се моря по 8 часа на ден". Май не загря кво му казах - не я разбираше икономиката явно.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Чичка, ти Плевен и Видин ги прати в Скандинавия!
                                Връщай се в училище

Дрямката ме е налегнала, явно.....
                                За южния му брат, става въпрос..
                                пп Но ти като географ си наясно , че северния поток стига до Германия, а тя е малко по - надолу от Скандинавия....Едно моренце я дели ....но за твоята широка душа , това си е нищо........

Коментар

Working...
                                X