Първоначално изпратено от Avalaon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТе продават, ама няма кой да купи.
Скоро ще почнат да продават и цели блокове наведнъж.
Може и да купя един цял блок, освободен от данъци
Коментар
-
Щом цените в един от най-скъпите райони на София са станали почти 500 евро, значи нещата си идват на място.
http://bazar.bg/обява–6375055/продав...кадемия
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВ Плевен ЧСИ продават достатъчно апартаменти - двустайни и тристайни...
Цената е около 250Е на м2....
повече никога ЧСИ !
Коментар
-
писах , вече. Плевен. кв. Сторгозия.
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеКой е твоя квартал? И в какъв смисъл "твой"? Там живееш ли? Или той ти харесва? Ако тва е тайна, не ми отговаряй......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВ Плевен ЧСИ продават достатъчно апартаменти - двустайни и тристайни...
Цената е около 250Е на м2....
Скоро ще почнат да продават и цели блокове наведнъж.
Може и да купя един цял блок, освободен от данъци
Коментар
-
Уникална карта показва с какво се славят държавите
Българите може да се гордеят с най-много собствени жилища
http://www.blitz.bg/news/article/244027
Рррррррррръст на гордеенето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеВ момента се опитвам да купя двустаен в моя квартал в Плевен. И не само аз , както се оказва при запитвания в канторите. НО , 2-3 апартамента и толкова ,които са в такова състояние, че определено не отговарят на никакви критерии за избор и търсена цена.
С дуги думи - търсене има, предлагане - няма. Поне в Плевен.
И къде го виждате това понижение на цените ?
Как да стане ?Last edited by darkside; 12.01.2014, 21:10.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение............. пътища няма от времето на Османската империя са.Пари не се влагат всичко е за Южна България..................
Ремонта на пътя към Пелово ? Към 20 млн. за инфраструктурни проекти в Плевен ?
Реставрацията на стария мост над р. Вит и всъщност прилежащата туристическа територия? Почистването и модернизацията на Кайлъка ?
Казваш, че познаваш Плевен, но не са ти известни тези факти ?Last edited by Avalaon; 12.01.2014, 20:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение............ бившите заводи работят само Саня и Мизия ..........................40 завода са уножени по варварски начин от синята напаст.............
Иначе , по втората част съм абсолютно съгласен с теб !
Коментар
-
Къде ги раздавам не е важно. Аз реклама не си правя, пък и съм далеч от желанието да ме знае цял свят. Просто се подразних от откровено невярните и фаталистични твои приказки относно положението в Плевен.
Също така, няма да ти посочвам и конкретни дружества , защото инфото не е за форум.
Ще ти кажа само - провери големите ритейлъри в Плевен - Техномаркет, Технополис, Хранкомерс и т.н. Та, дори в Здравкомерс заплатат е по-висока .Дистрибуторите и останалите производители. Дори в големите шивашки фирми заплатата е над 450 лв. Посочвам ти по-едрите ,защото тези данни ги има в официалните им отчети. Малко време , желание и познание и ще си сметнеш сам.
По другият момент - дали е официална заплата или е заедно с черната каса не е важно . Тук подехме въпроса за реалният разполагаем доход от заплата. Не преиначавай нещата.
Два бона заплата на редови работник може да си позволи само някой в услугите или фармацевтиката. В ритейла , маржът не е на съответното ниво. Но, пак минималната заплата не е истина.
Не знам къде работиш. Не ме интересува колко печелиш, какво си постигнал , социалното ти положение и интелектуалното ти ниво. Но , пък, ми прави впечатление, че само във форума висиш.
Отговорих на един твой пост и това е !
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКак ти се откъснаха от сърцето.И ще трябва и ръка да ти целуват сигурно.Не ме разсмивай.Искаш ли да проверя.Я ми кажи къде раздаваш тези заплати щото ми се струва че лъжеш.И ми кажи кодекс на труда има ли?А кой е мързелив няма да ми обясняваш.Като дадеш заплата два бона и се научиш да уважаваш почтените си работници и законите тогава ела ми се обади да видим кой е мързелив.Чакам да ми кажеш къде раздаваш такива заплати щото ако не го направиш работата е ясна.Отговора да бъде например магазин еди кой си еди къде си...Половината ми приятели и познати са работодатели та знам какви заплати раздават.Само да не се окаже че се познаваме че голям смях ще падне.Ти явно живееш в някакъв друг Плевен не в тоя в който съм аз.Last edited by Avalaon; 12.01.2014, 19:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПо темата за заплатите и селото се сещам за един случай
Някъде 95-96 бях завършил и тамън бях изкарал казармата и си намерих работа у Софето - добре платена за онова време като за човек току що завършил.
И почвам да си търся квартира. И ходя на един оглед и оня ми казва наем по-висок от бъдещата ми заплата.
Викам му "Няма да го наема, заплатата ми е по-ниска - не мога да си го позволя". Оня вика "Вашите ще ти помагат, ще ти пращат по някой лев".
Викам му "При това положение по-добре да си седя при нашите и да ми дават тези пари, хем няма да се моря по 8 часа на ден". Май не загря кво му казах - не я разбираше икономиката явно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
Чичка, ти Плевен и Видин ги прати в Скандинавия!
Връщай се в училище
Дрямката ме е налегнала, явно.....
За южния му брат, става въпрос..
пп Но ти като географ си наясно , че северния поток стига до Германия, а тя е малко по - надолу от Скандинавия....Едно моренце я дели ....но за твоята широка душа , това си е нищо........
Коментар
Коментар