IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Хората в северна България ( от Плевен до Видин, само АЕЦ Белене, нова в Козлодуй и Северен поток ще ги спаси)
    Аз мисля че Северна България вече нищо не може да я оправи.Навсякъде е разруха то пътища няма от времето на Османската империя са.Пари не се влагат всичко е за Южна България.Явно политиката е всички да се изсипем в София....

Коментар

• По темата за заплатите и селото се сещам за един случай

Някъде 95-96 бях завършил и тамън бях изкарал казармата и си намерих работа у Софето - добре платена за онова време като за човек току що завършил.

И почвам да си търся квартира. И ходя на един оглед и оня ми казва наем по-висок от бъдещата ми заплата.

Викам му "Няма да го наема, заплатата ми е по-ниска - не мога да си го позволя". Оня вика "Вашите ще ти помагат, ще ти пращат по някой лев".

Викам му "При това положение по-добре да си седя при нашите и да ми дават тези пари, хем няма да се моря по 8 часа на ден". Май не загря кво му казах - не я разбираше икономиката явно.

Коментар

Хората в северна България ( от Плевен до Видин, само АЕЦ Белене, нова в Козлодуй и Северен поток ще ги спаси)

Чичка, ти Плевен и Видин ги прати в Скандинавия!
        Връщай се в училище

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          При жената се пенсионира колежка и една напусна та за две места имаше над 100 кандидати.И това при положение че не са давани обяви за местата...

Коментар

Има големи заплати, но те са при западните фирми и банките и то на определени позиции....
            Като знам във Варна и Пловдив, какви им са заплатите на хората ( да не говорим за малките градчета) се съмнявам фризьорка в Плевен да се сигурява на 700 лв. Може и повече да си докарва , но не и официално...
            Чакам да се разкара един капут при мене а вече има 3 кандидати....( да не ви пиша каква е заплатата по щат...трагична )
            Като дойде и една химичка с висше на 50 г, да търси място за чистачка, направо се смразих....
            От друга страна кол центровете търсят хора като луди за по 1500 лв.....А там и папагала на Слави върши работа - само да го научат на два езика....
            При жената се пенсионира колежка и една напусна та за две места имаше над 100 кандидати.И това при положение че не са давани обяви за местата...

Коментар

• Има големи заплати, но те са при западните фирми и банките и то на определени позиции....
              Като знам във Варна и Пловдив, какви им са заплатите на хората ( да не говорим за малките градчета) се съмнявам фризьорка в Плевен да се сигурява на 700 лв. Може и повече да си докарва , но не и официално...
              Чакам да се разкара един капут при мене а вече има 3 кандидати....( да не ви пиша каква е заплатата по щат...трагична )
              Като дойде и една химичка с висше на 50 г, да търси място за чистачка, направо се смразих....
              От друга страна кол центровете търсят хора като луди за по 1500 лв.....А там и папагала на Слави върши работа - само да го научат на два езика....

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                Още една истина, в която дори местните не искат да повярват! Въобще странни хора са бизнесмените в тоя град......коректността е лукс!...
                Авалоне, ти сигурно си единствения, който плаща такива заплати там, майна! Защото не си местен, най-вероятно....ама то е заразно, да се пазиш ха ха ха!
                Toй раздава такива заплати ама наужким и само тук във форума.Като го попитах къде ги раздава и се покри.Не ми се вярва да каже къде е тов митично място.

Коментар

В Плевен няма военни.Кечът и Строителни войски са закрити отдавна.Ракетите в Телиш са унищожени отдавна а поделението закрито.Военновъздушното училище и Школата за запасни офицери са буквалн о унищожени.Цари страхотна разруха.От бившите заводи работят само Саня и Мизия другото Бог да го прости.Българскат държава уби Плевен но връх беше другаря драгалевски циганин който изпълни смътрната присъда.Отвори местен вестник и виж какво има в отдел бизнес и ще потънеш в потрес.40 завода са уножени по варварски начин от синята напаст.Синята чума просто съсипа града.
                  Още една истина, в която дори местните не искат да повярват! Въобще странни хора са бизнесмените в тоя град......коректността е лукс!...
                  Авалоне, ти сигурно си единствения, който плаща такива заплати там, майна! Защото не си местен, най-вероятно....ама то е заразно, да се пазиш ха ха ха!
                  Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Дарки ама много си прав.В Плевен повечето хора са зли и арогантни.Някаква болест е това.В града има три улици на кръст ама като тръгнеш с кола е страшно.Цари закона на джунглата.Наближаваш пешеходна пътека и намаляваш за да спреш щото минава човек.Веднага от дясно поредния идиот се опитва да те изпреварва.Тръгнеш да заобиколиш дупка или шахта и идиота зад теб тръгва да те изпреварва.А това с престрояването по кръстовищата го няма в плевенския правилник.Чест и гордост за идиотите е да отидат най отпред и като светне жълто все едно е старт на поредния кръг на Формула 1.Пълно е с идиоти които карат БМВ Фолксваген и Ауди.Тези три марки се управляват от чисти идиоти....За съжаление Плевен е умиращ град..Давам му максимим 20 г и го закриваме.А оня нека си пише глупостите незнам дали си вярва.
                    Ама много точно си ги описал!!!... Със същото се сблъскавам ежедневно и им се чудя! Такова зло поведение не съм видял в нито един град........а за Видин да кажа, понеже последните месеци бях там и в Белоградчик. Изобщо не са по-зле от Плевен във всяко едно отношение! Може би и моста е причина, мноу сърби и румънци идват да пазаруват, имат офиси в града. И някакси по-дружелюбни ми се сториха!
                    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      То в Плевен има ли нещо което да работи изобщо. Май даже и военните поделения ги махнаха или силно намалиха вече.
                      В Плевен няма военни.Кечът и Строителни войски са закрити отдавна.Ракетите в Телиш са унищожени отдавна а поделението закрито.Военновъздушното училище и Школата за запасни офицери са буквалн о унищожени.Цари страхотна разруха.От бившите заводи работят само Саня и Мизия другото Бог да го прости.Българскат държава уби Плевен но връх беше другаря драгалевски циганин който изпълни смътрната присъда.Отвори местен вестник и виж какво има в отдел бизнес и ще потънеш в потрес.40 завода са уножени по варварски начин от синята напаст.Синята чума просто съсипа града.

Коментар

• То в Плевен има ли нещо което да работи изобщо. Май даже и военните поделения ги махнаха или силно намалиха вече.

Коментар

• Това беше много култово!

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          .Пълно е с идиоти които карат БМВ Фолксваген и Ауди.Тези три марки се управляват от чисти идиоти.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                            Това те характеризира абсолютно. Както теб, така и множество от българите. Народопсихология в най-чистия си вид. Психология на лентяи...........
                            А какво можеш да предложиш , че да ти платят повече ?
                            Всички си мислят , че някой им е длъжен. Защо ?
                            Като си толкова квалифициран - ами, дай хляб на други !
                            Напротив това характеризира теб и подобните ти тарикати далавераджии бизнесмени.Като сед научите да плащате тогава ще ми говорите за мързел и лентяйство.Няма да споря с теб щото просто е смешно.Аз си знам дали съм лентяй.И няма да ти обяснявам какво работя и колко изкарвам.Ще ти кажа само че преди 15 години такива като теб ходеха по селата и предлагаха по 50 стотинки за агнешка кожа и 1.5 за кило агне.Резултата е че няма овце.Няма крави няма кокошки.Същото ще се случи и с хората въпрос на време е.Питаш какво мога да предложа.Ами много неща мога освен това владея английски и се оправям с руския.Не крада почтен съм но не търпя простаци и некоректни хора.И стига писа глупости да не ти се смее целия форум
                            Last edited by Бате Пешо; 12.01.2014, 13:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Има места в БГ (около77% от БГ) където последствията са като че е минала чума. Плевен е много близо да тази чума.
                              Явно не излизаш от София или най-много до Радомир?
                              Последно ходих в Стара Загора. Имам чувството , че там си живеят по-добре отколкото в София , а и не са толкова изнервени. Мен най-много ме дразни тази припряност в градската среда...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                                Уважаеми,
                                заплатата в ритейла е минимум 450,00 лв на месец . давам ги всеки месец на между 35 - 40 работника .С бонусите стига и до 600 лв. Друта моя работничка / козметик / миналият месец с бонусите стигна към 700 лв.

не знам ти откъде черпиш инфо за заплатите в тоя град, но даваш невярна информация !

както писах, на този на който му се работи винаги му идват пари.
                                Всичко останало е мързел и глупост.

Между другото, не познавам търговски представител / а аз познавам много / , който да взима под 700 лв в Плевен. Медицинските такива / пак познавам много / взимат над 1000 лв.
                                В БГ ситуацията не е така. Ако си работлив и умен и интелигентен вместо да ти повишат заплатата защото носиш пари на фирмата/чорбаджито, ще те натоварят с още работа за незает щат.
                                Аз работих в администрация 2 години и понеже бях млад и точно такъв както казваш - работлив, умен и като видяха че работя и си върша перфектно работата ми дадоха задълженията и на още един незает щат. Малко ми дойде нагоре но не мрънках и пак си свършвах работата. Тогава решиха да ми дадат задълженията и на последния незает щат. И за всичко това в края на годината ми дадоха бонус 70лв. В администрацията имаше 30 служители, и никой от тях не извършваше нещо повече от работата на собствения си щат. Всички бяха с по 10години и нагоре стаж там. Накрая им показах един среден и си тръгнах. За щастие оттогава до сега работодателят ми не е българин и там нещата са съвсем други.
                                Правилото в БГ е, че при БГ работодател млад и умен не може да просперира и да се развива. Разбира се всяко правило си има изключение, но за БГ те са много малко.

Коментар

Working...
                                X