IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
    Уважаеми,
    заплатата в ритейла е минимум 450,00 лв на месец . давам ги всеки месец на между 35 - 40 работника .С бонусите стига и до 600 лв. Друта моя работничка / козметик / миналият месец с бонусите стигна към 700 лв.

не знам ти откъде черпиш инфо за заплатите в тоя град, но даваш невярна информация !

както писах, на този на който му се работи винаги му идват пари.
    Всичко останало е мързел и глупост.

Между другото, не познавам търговски представител / а аз познавам много / , който да взима под 700 лв в Плевен. Медицинските такива / пак познавам много / взимат над 1000 лв.
    Как ти се откъснаха от сърцето.И ще трябва и ръка да ти целуват сигурно.Не ме разсмивай.Искаш ли да проверя.Я ми кажи къде раздаваш тези заплати щото ми се струва че лъжеш.И ми кажи кодекс на труда има ли?А кой е мързелив няма да ми обясняваш.Като дадеш заплата два бона и се научиш да уважаваш почтените си работници и законите тогава ела ми се обади да видим кой е мързелив.Чакам да ми кажеш къде раздаваш такива заплати щото ако не го направиш работата е ясна.Отговора да бъде например магазин еди кой си еди къде си...Половината ми приятели и познати са работодатели та знам какви заплати раздават.Само да не се окаже че се познаваме че голям смях ще падне.Ти явно живееш в някакъв друг Плевен не в тоя в който съм аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      И аз им се чудя откъде ги измислят тези заплати по 300лв., като минималната вече е 340
      Истината е, че пишат разни безработни "интелектуалци", хей така за да си чешат езиците.Аз тук такива пари които сочат ги вземам само от един апартамент. Гледах предлагането на апартаменти в Плевен, ами почти като във всеки второстепенен областен център са си. Тук се е напълнило с разни апокалиптични драскачи, които им се привиждат чумни епидемии и други такива хоръри..
      Има места в БГ (около77% от БГ) където последствията са като че е минала чума. Плевен е много близо да тази чума.
      Явно не излизаш от София или най-много до Радомир?

Коментар

Уважаеми,
        заплатата в ритейла е минимум 450,00 лв на месец . давам ги всеки месец на между 35 - 40 работника .С бонусите стига и до 600 лв. Друта моя работничка / козметик / миналият месец с бонусите стигна към 700 лв.

не знам ти откъде черпиш инфо за заплатите в тоя град, но даваш невярна информация !

Между другото, не познавам търговски представител / а аз познавам много / , който да взима под 700 лв в Плевен. Медицинските такива / пак познавам много / взимат над 1000 лв.
        И аз им се чудя откъде ги измислят тези заплати по 300лв., като минималната вече е 340
        Истината е, че пишат разни безработни "интелектуалци", хей така за да си чешат езиците.Аз тук такива пари които сочат ги вземам само от един апартамент. Гледах предлагането на апартаменти в Плевен, ами почти като във всеки второстепенен областен център са си. Тук се е напълнило с разни апокалиптични драскачи, които им се привиждат чумни епидемии и други такива хоръри..

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
          Малоумника е платен драскач, плащат му, не му се сърди....забавен е даже понякога! но той не може да повлияе на естествения спад на цените....а той е толкова по-бавен, колкото е по-нисък статуса на населението в даден град. В Плевен спокойно мое да си сложат табели в началото на града с надпис "Внимание, зло куче, зли деца, зли стопани....сички са зли!"....Ха ха ха!
          Дарки ама много си прав.В Плевен повечето хора са зли и арогантни.Някаква болест е това.В града има три улици на кръст ама като тръгнеш с кола е страшно.Цари закона на джунглата.Наближаваш пешеходна пътека и намаляваш за да спреш щото минава човек.Веднага от дясно поредния идиот се опитва да те изпреварва.Тръгнеш да заобиколиш дупка или шахта и идиота зад теб тръгва да те изпреварва.А това с престрояването по кръстовищата го няма в плевенския правилник.Чест и гордост за идиотите е да отидат най отпред и като светне жълто все едно е старт на поредния кръг на Формула 1.Пълно е с идиоти които карат БМВ Фолксваген и Ауди.Тези три марки се управляват от чисти идиоти....За съжаление Плевен е умиращ град..Давам му максимим 20 г и го закриваме.А оня нека си пише глупостите незнам дали си вярва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            ................За 400 кинта няма да работя на когото и да били да забравят.При никакви обстоятелсва няма да работя за жалка заплата и лошо отношение.Ще стана социално слаб и ще чакам държавата да се грижи за мен.Чудя се обаче защо хорицата слугуват на тарикати мошеници за триста лева,Биеш му шута и като си има фирма да си бере грижата.
            Това те характеризира абсолютно. Както теб, така и множество от българите. Народопсихология в най-чистия си вид. Психология на лентяи...........
            А какво можеш да предложиш , че да ти платят повече ?
            Всички си мислят , че някой им е длъжен. Защо ?
            Като си толкова квалифициран - ами, дай хляб на други !

Коментар

• Уважаеми,

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Мани тея глупости това е заплата за два месеца в Плевен.

Коментар

Малоумника е платен драскач, плащат му, не му се сърди....забавен е даже понякога! но той не може да повлияе на естествения спад на цените....а той е толкова по-бавен, колкото е по-нисък статуса на населението в даден град. В Плевен спокойно мое да си сложат табели в началото на града с надпис "Внимание, зло куче, зли деца, зли стопани....сички са зли!"....Ха ха ха!
                Имаше един много известен лаф за Плевен - Ако минеш със самолет над Плевен трипер може да хванеш.
                Сега ако минеш над Плевен дори няма и да ти стане...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                  И аз миналата година минах 2 пъти през Плевен и на мен ми се стори много зле - откъм хора най-вече.
                  Иначе скуката - всеки сам може да си направи да му е интересно независимо къде е - дори и в Плевен може да ти е интересно.
                  Работата е обаче, че се чувстваш потиснат, не защото ти е скучно, а защото знаеш какво е било и какво е сега. Това те потиска и оттам липса на желани за каквото и да е - и оттам скуката.

Иначе има един малоумник тука, дето все реве, че цените на имотите трябвало драстично да се вдигнат за да била тръгнела икономиката. Пълни глупости.
                  Цените на имотите трябва драстично да паднат, за да може млади и интелигентни хора да се задомят и да останат, а не да бягат от градовете, от България. При българина е такава народопсихологията. Та за Плевен, цените на хапартаментите трябва да съответстват на зплата 350-400лева не на ден, а на месец. Да кажем една гарсониера в краен квартал трябва да е 3-4000 евро. Така може и да остане някой млад.
                  Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Чудя се обаче защо хорицата слугуват на тарикати мошеници за триста лева,Биеш му шута и като си има фирма да си бере грижата.
                    И аз много пъти съм се чудил и отговор не намирам.
                    Единствено ако единия от съпрузите работи за 400лв, ама просто да допълва бюджета - донякъде разбирам.

Коментар

Даже мноу меко се изразяваш! Аз съм потресен от Плевен.....ще бъда там до края на февруари....ако не умра от скука! Тук е черно-бяло.......
                      И аз миналата година минах 2 пъти през Плевен и на мен ми се стори много зле - откъм хора най-вече.
                      Иначе скуката - всеки сам може да си направи да му е интересно независимо къде е - дори и в Плевен може да ти е интересно.
                      Работата е обаче, че се чувстваш потиснат, не защото ти е скучно, а защото знаеш какво е било и какво е сега. Това те потиска и оттам липса на желани за каквото и да е - и оттам скуката.

Иначе има един малоумник тука, дето все реве, че цените на имотите трябвало драстично да се вдигнат за да била тръгнела икономиката. Пълни глупости.
                      Цените на имотите трябва драстично да паднат, за да може млади и интелигентни хора да се задомят и да останат, а не да бягат от градовете, от България. При българина е такава народопсихологията. Та за Плевен, цените на хапартаментите трябва да съответстват на зплата 350-400лева не на ден, а на месец. Да кажем една гарсониера в краен квартал трябва да е 3-4000 евро. Така може и да остане някой млад.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Много си прав.
                        Един интелигентен човек с какво да е образование няма да работи за 350-400лв. Аз не мога да си представя тези 400лв за какво ще стигнат. Само токът ти е 100лв зимата, ако се отопляваш на ток и то без глезотии - поддържаш температура, колкото да не е съвсем студено. С другите пари ще ядеш, вода ще плащаш, дрехи, обувки, деца ще гледаш...някои говорят тука и за купуване на жилища по 1000 евро квадрата?! Затова умните и интелигентни хора се изселват от градовете към София, а да не се залъгват някои - от София в чужбина.
                        Аз за 400лв на месец никога няма да раборя. Ако се стигне до там, че да няма работа или само работа за 400лв веднага напускам града и отивам на село. Във варненско на разстояние 30-40 км къщи в добро състояние с дворове по 3-4 дка са по 10-20хил лева. В някои от селата има дори училища. Ако край Варна е така, сигурно къщите във вътрешността на страната са още по-евтини.
                        Реших да пробвам за една работа - отидох, говорихме и пита - колко искаш - казвам му - поне 1500лв чисто, той вика ама как тъй, заплатите на такава длъжност били за Варна 600лв. Аз му казах - пич, това е корабна компания, работи с чужди кораби, печели по световни стандарти, защото в света агенциите вземат почти еднакво. Обаче в чужбина служителят взема 5000Евро. Е питам го - как така фирмата печели по световни стандарти, а искаш да даваш по някакви си други? Къде отива разликата от 600лв до 5000евро? И ме гледа като теле. Казх му ако иска някой за 600лв да отиде на борсата или в университетите да си вземе студенти, а не да пише че му трябвал опитен, с език, със знания и да не говорим, че това е тясноспециализирана работа и хора без знание и опит ще се пулят само - демек не е да седнеш на компютъра и да напишеш един документ - иска се много качества - дипломатичност, бързо мислене, обикновено е много натоварено и стресово защото става думи за милиони пряко.
                        Та казах му това, и му казах довиждане. Такива са нашите велики работодатели - особено тези, които са външно-търговски насочени и работят с чужди контрагенти - фирмата печели и взема пари по световни стандарти, пък дава трохи на хората.
                        Любчее в Плевен няма море Тученишката бара минава през града само и е станала клоака смърди и е пълна с боклуци.Аз затова съм на село.За 400 кинта няма да работя на когото и да били да забравят.При никакви обстоятелсва няма да работя за жалка заплата и лошо отношение.Ще стана социално слаб и ще чакам държавата да се грижи за мен.Чудя се обаче защо хорицата слугуват на тарикати мошеници за триста лева,Биеш му шута и като си има фирма да си бере грижата.

Коментар

Казах ти вече че лъжата е грях.В Плевен продавачки на 500 лева няма.А и това е една работа мани мани само за интелигентни хора.Комшийката ми е продавачка цял живот.Такава заплата никога не е и сънувала.Работи и в събота и на всички празници.Дадат и за Коледа 100 лева бонус и после през януари и ги вземат щото нямало продажби.Така че хвалбите по форумите са едно а реалността друго.За тарикатлъка на измислените плевенски бизнесмени няма да говоря.За работника пари няма щото трябва за джип за телефони и парцали на децата и любовницата.Не се плаща извънреден труд празнични а инспекцията на труда дори не ги проверява.Много скоро в Плевен ще има само буковлъшки и дисевишки цигани.Те ще са кандидати за работа.Щото бизнеса изгони умните и кадърни деца от града.Само още десетина годинки и ще гледам сеира на измислените плевенски бизнесмени тарикати..Имало било работа айде стига смешки.А това с доказването просто е подигравка гавра с хората.Назначава се човека на минималната заплата и като се скъса от работа му дадат 20 кинта на ръка.Смех.Както казах след 10 години в Плевен работната ръка ще само от цигани които не могат да четат и пишат.Градът просто е прд закриване..Спасение няма а след 20 години цялата област ще е колкото е бил Плевен през 1985г.И на всичкото отгоре 50% ще са мангали при това млади а българите ще са пенсионери.
                          +1000
                          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Айде да не се лъжем.В Плевен работа за интелигентни хора няма.Търсят шивачки и нощни пазачи цари див капитализъм.Масовите заплати са по 350-400 лева които на всичкото отгоре не са и редовни.Хората просто нямат пари.Харчат за сметки храна и някоя дреха втора употреба.Като тръгнеш по улиците магазин за дрехи втора употреба аптека магазин за китайски стоки Феникс офис на банка офис на телефонен оператор офис на фирма за бърз кредит кафене и те така.Не знам ти какво търсиш но по Сторгозия тухленото строителство не е много а панели за продан бол.
                            Даже мноу меко се изразяваш! Аз съм потресен от Плевен.....ще бъда там до края на февруари....ако не умра от скука! Тук е черно-бяло.......

Коментар

В момента се опитвам да купя двустаен в моя квартал в Плевен. И не само аз , както се оказва при запитвания в канторите. НО , 2-3 апартамента и толкова ,които са в такова състояние, че определено не отговарят на никакви критерии за избор и търсена цена.
                              С дуги думи - търсене има, предлагане - няма. Поне в Плевен.

И къде го виждате това понижение на цените ?
                              Как да стане ?
                              Ти шегуваш ли се, майна?...В Плевен има такова предлагане, дето не е имало от 10 000 години насам! Сега видях в имот бг, има над 4000 обяви има само за градската част!
                              Виж, цените, на които са обявени, тва е друго нещо!.. Фентъзи!...Те са в облаците все още, суит дриймс, дето се вика. Тва е един вече малък, еснафски град с измислени бизнесмени, повечето кредитополучатели, които вече се ръфат помежду си, щото градът е затворена система, без икономика (вече) и там пътят на парите е само от вътре навън, т.е. скоро ше има летален край!... Чувам, че повече от 250 / 300 лева вече не дават (ако изобщо ги дадат!) за каквато и да било работа.
                              При всяко едно връщане в Плевен виждам разликата с преди, и тя вече е врапираща.....прилича ми на мъртъв град, особено вечер след 19 часа.... ..две трети почти от всяка жил. сграда е с тъмни прозорци, а в останалите мъждеят "енергоспестяващо"...и хората, които познавах, вече ги няма, извън страната са отдавна!
                              В тоя град и да ми подарят имот, мноу ше се чудя кво да го права.....просто няма бъдеще там.

Коментар

• Хайде дайте координати на АНИ за Червен бряг (или Плевен, предполагам, че ще свърши работа), не се стискайте

Коментар

Working...
                                X