IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Айде да не се лъжем.В Плевен работа за интелигентни хора няма.Търсят шивачки и нощни пазачи цари див капитализъм.Масовите заплати са по 350-400 лева които на всичкото отгоре не са и редовни.Хората просто нямат пари.Харчат за сметки храна и някоя дреха втора употреба.Като тръгнеш по улиците магазин за дрехи втора употреба аптека магазин за китайски стоки Феникс офис на банка офис на телефонен оператор офис на фирма за бърз кредит кафене и те така.Не знам ти какво търсиш но по Сторгозия тухленото строителство не е много а панели за продан бол.
    Много си прав.
    Един интелигентен човек с какво да е образование няма да работи за 350-400лв. Аз не мога да си представя тези 400лв за какво ще стигнат. Само токът ти е 100лв зимата, ако се отопляваш на ток и то без глезотии - поддържаш температура, колкото да не е съвсем студено. С другите пари ще ядеш, вода ще плащаш, дрехи, обувки, деца ще гледаш...някои говорят тука и за купуване на жилища по 1000 евро квадрата?! Затова умните и интелигентни хора се изселват от градовете към София, а да не се залъгват някои - от София в чужбина.
    Аз за 400лв на месец никога няма да раборя. Ако се стигне до там, че да няма работа или само работа за 400лв веднага напускам града и отивам на село. Във варненско на разстояние 30-40 км къщи в добро състояние с дворове по 3-4 дка са по 10-20хил лева. В някои от селата има дори училища. Ако край Варна е така, сигурно къщите във вътрешността на страната са още по-евтини.
    Реших да пробвам за една работа - отидох, говорихме и пита - колко искаш - казвам му - поне 1500лв чисто, той вика ама как тъй, заплатите на такава длъжност били за Варна 600лв. Аз му казах - пич, това е корабна компания, работи с чужди кораби, печели по световни стандарти, защото в света агенциите вземат почти еднакво. Обаче в чужбина служителят взема 5000Евро. Е питам го - как така фирмата печели по световни стандарти, а искаш да даваш по някакви си други? Къде отива разликата от 600лв до 5000евро? И ме гледа като теле. Казх му ако иска някой за 600лв да отиде на борсата или в университетите да си вземе студенти, а не да пише че му трябвал опитен, с език, със знания и да не говорим, че това е тясноспециализирана работа и хора без знание и опит ще се пулят само - демек не е да седнеш на компютъра и да напишеш един документ - иска се много качества - дипломатичност, бързо мислене, обикновено е много натоварено и стресово защото става думи за милиони пряко.
    Та казах му това, и му казах довиждане. Такива са нашите велики работодатели - особено тези, които са външно-търговски насочени и работят с чужди контрагенти - фирмата печели и взема пари по световни стандарти, пък дава трохи на хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Тази заплата надник на ден ли е?
      Мани тея глупости това е заплата за два месеца в Плевен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
        Няма как да повярвам на това в червено.
        Аз за 2 месеца не можах да намеря човек за заплата 400 - 500 лв . Длъжност Консултант - продавач.
        винаги е имало работа и ще има. човек само трябва да иска да работи и да може да се докаже , за да получи повече. Във всички сфери на услугите и ритейла има работа.
        Твоят човек, просто, не му се бачка !
        Другият вариант е да иска да получава петцифрени фишове , но като му кажат друго да си седи в къщи и да чака златният шанс вече 3 години.
        Казах ти вече че лъжата е грях.В Плевен продавачки на 500 лева няма.А и това е една работа мани мани само за интелигентни хора.Комшийката ми е продавачка цял живот.Такава заплата никога не е и сънувала.Работи и в събота и на всички празници.Дадат и за Коледа 100 лева бонус и после през януари и ги вземат щото нямало продажби.Така че хвалбите по форумите са едно а реалността друго.За тарикатлъка на измислените плевенски бизнесмени няма да говоря.За работника пари няма щото трябва за джип за телефони и парцали на децата и любовницата.Не се плаща извънреден труд празнични а инспекцията на труда дори не ги проверява.Много скоро в Плевен ще има само буковлъшки и дисевишки цигани.Те ще са кандидати за работа.Щото бизнеса изгони умните и кадърни деца от града.Само още десетина годинки и ще гледам сеира на измислените плевенски бизнесмени тарикати..Имало било работа айде стига смешки.А това с доказването просто е подигравка гавра с хората.Назначава се човека на минималната заплата и като се скъса от работа му дадат 20 кинта на ръка.Смех.Както казах след 10 години в Плевен работната ръка ще само от цигани които не могат да четат и пишат.Градът просто е прд закриване..Спасение няма а след 20 години цялата област ще е колкото е бил Плевен през 1985г.И на всичкото отгоре 50% ще са мангали при това млади а българите ще са пенсионери.
        Last edited by Бате Пешо; 12.01.2014, 12:04.

Коментар

Сторгозия. Обявите / за Плевен го твърдя категорично / не са реални ! Висят , за да привличат клиенти. Като се обадиш се оказва, че са продадени отдавна и почват да ти предлат оглед на друг имот. Оказва се, че един и същ имот ти го предлагат всички агенции. Преди 8 месеца продадох двустаен в същият квартал - и до момента се предлага от няколко агенции
          Това за работата в Плевен , което твърдиш, не е вярно.
          Относно заводите - преди ти писах.
          Общо взето - всеки народ си заслужава както управниците , така и съдбата.
          Айде да не се лъжем.В Плевен работа за интелигентни хора няма.Търсят шивачки и нощни пазачи цари див капитализъм.Масовите заплати са по 350-400 лева които на всичкото отгоре не са и редовни.Хората просто нямат пари.Харчат за сметки храна и някоя дреха втора употреба.Като тръгнеш по улиците магазин за дрехи втора употреба аптека магазин за китайски стоки Феникс офис на банка офис на телефонен оператор офис на фирма за бърз кредит кафене и те така.Не знам ти какво търсиш но по Сторгозия тухленото строителство не е много а панели за продан бол.

Коментар

Аз за 2 месеца не можах да намеря човек за заплата 400 - 500 лв . Длъжност Консултант - продавач.
            винаги е имало работа и ще има. човек само трябва да иска да работи и да може да се докаже , за да получи повече. Във всички сфери на услугите и ритейла има работа.
            Другият вариант е да иска да получава петцифрени фишове , но като му кажат друго да си седи в къщи и да чака златният шанс вече 3 години.
            Ако все още търсиш човек на 500лв заплата - пиши на лични

Коментар

Аз за 2 месеца не можах да намеря човек за заплата 400 - 500 лв .
              Тази заплата надник на ден ли е?

Коментар

н
                Виж сега, проблема е в това кой пише постинга. Прочети на тази особа историческите постове и на формалина и може да не спреш да се смееш дълги месеци
                Познавам системен администратор, мениджър и фермер от плевенско които получават значително повече от тези в София. Фермерът от Плевен и Вие го познавате.

Коментар

В Плевен?
                  Във Варна масово са такива заплатите включително и за работа в офиси.

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                    Ей, съвсем сериозно, кажи поне една възможност за работа в Плевен, че имам роднина, който търси вече 3 години (висше инженерно образование).
                    В момента с връзки опитва да го назначат на минимална заплата но не става

Коментар

Сторгозия.
                      .
                      Ей, съвсем сериозно, кажи поне една възможност за работа в Плевен, че имам роднина, който търси вече 3 години (висше инженерно образование).
                      В момента с връзки опитва да го назначат на минимална заплата но не става

Коментар

• Домакинствата в ЕС дължаха жилищни кредити:
                        1)
                        - в края на 2005г. на стойност 4,346,402 МИЛИОНА евро
                        - в края на ноември 2006г. на стойност 4,752,620 МИЛИОНА евро
                        Тоест за 11 месеца имаше увеличение от над 406 МИЛИАРДА евро.
                        2)
                        - в края на 2012г. на стойност 5,798,007 МИЛИОНА евро
                        - в края на ноември 2013г. на стойност 5,816,858 МИЛИОНА евро
                        Тоест за 11 месеца има увеличение с по-малко от 19 МИЛИАРДА евро.

Честито!

http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=9613389

Коментар

• toto

Да така е, но имот който да се дава лесно под наем е по 3 000 евро квадрата там и трябва да е в Атина. Виж за Германия положението е друго, там и за боклуците има наематели като в Лондон.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Сторгозия. Обявите / за Плевен го твърдя категорично / не са реални ! Висят , за да привличат клиенти. Като се обадиш се оказва, че са продадени отдавна и почват да ти предлат оглед на друг имот. Оказва се, че един и същ имот ти го предлагат всички агенции. Преди 8 месеца продадох двустаен в същият квартал - и до момента се предлага от няколко агенции
                            Относно заводите - преди ти писах.
                            Общо взето - всеки народ си заслужава както управниците , така и съдбата.

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Ta кой е твоя квартал?Щото като отвориш имот бг виждаш че в Плевен се продават над 5000 имота.В Плевен вече няма хора.Което дете отиде да учи навън или в София и Варна не се връща.Градът едва ли е повече от 60000 човека.Работа за интелигентни хора няма.Търсят се нощни пазачи и шивачки.Те това е.Над 40 завода са унищожени от демократичниоте айдуци.Съсипаха заводи които имаха пазари Асен Халачев Васил Коларов Винзавода Бирената Циментовия Захарния Плама Мелницата Генерал Ганецки и много други....Целенасочено и методично българската държава затриваше града.И Успяха така както турци не са ни клали демократите ни таковаха мамата.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              По границата с Гърция от едната страна цената е 400-450 евро за квадрат, а от другата 1450 и е поне три пъти по забутано дори от това тук.
                              е да ама пенсиите от едната страна за 600 Е от другата 150 ...

Коментар

В момента се опитвам да купя двустаен в моя квартал в Плевен. И не само аз , както се оказва при запитвания в канторите. НО , 2-3 апартамента и толкова ,които са в такова състояние, че определено не отговарят на никакви критерии за избор и търсена цена.
                                С дуги думи - търсене има, предлагане - няма. Поне в Плевен.

И къде го виждате това понижение на цените ?
                                Как да стане ?
                                Преди година леля ми пусна четиристайния си за продан. Намира се на пряка на Главната в Плевен. Нито едно обаждане не е получила и се е отказала да го продава.Рано или късно обаче, този апартамент ще излезе на пазара - леля ми е пенсионерка , а децата и са в чужбина със семействата си.
                                По въпроса за работа в Плевен - наскоро научих, че за да те вземат на работа като учител, трябва да бутнеш рушвет 1000лв. Лично аз съм работил на хонорар като учител 90-те години, защото обичах да гледам блясъка в очите на децата, докато им обяснявам новите технологии, но сега учител не бих станал, предпочитам тежък физически труд вместо да си късам нервите.
                                Все пак има желаещи да дадат сериозен рушвет за да работят като учители в Плевен, защото друга възможност там няма

Коментар

Working...
                                X