Първоначално изпратено от Playman77
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Iv_max .- пари за койни дават тези които са ги брали от дърветата или са им извирали от пясъка, акъла им е толкова че да "прозрат" бъдещето и те контролират цената, имат пари и купуват тези шътове. Побъркаха ги , искат да си продават петрола всичкия на куп защото са заплашени от коли с акумулатори - малолитражки по тон и половина и по големи нормални леки коли по 2 тона, обачее те си вярват на страховете. На мен ми е интересно как ги правят луди, техните пари са от националната диария и ако ги одухат за криптобъдъщето е по добре щото могат да ги одухат за други глупости не толкова безвредни. Да живее криптото ще кажа накрая !
D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Еми ако знаех какво е то щях да го бръсна, особено лайткойна.Не можа да пробие тая вечер...аз съм дал къси на 10500, ама може и до 10400 да падне....Ако не се появи мистър КИТ.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тайминга не го бръснеш за слива ...
Коментар
� -
Ако разбереш какво са парите, как функционира паричната система и защо функционира така, веднага ще ти светне, че биткойн (с идеята да стане пари) е фундаментално сбъркан като философия. DLT теоретично може да стане за емисия на ценни книжа, но май и това още не е сигурно. Истинските пари не са токени паднали от небето и това съвсем не е случайно.
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеПросто нещата са трудни за разбиране от обикновените хора... защото вместо постепенна еволюция на разплащанията... т.е. вместо ПейПал или банковите разплащания да стават все по-автоматизирани, бързи, сигурни и удобни, докато накрая не достигнат до някакъв вид централизирани крипто токени... имаме директно, децентрализираната валута Биткойн, предоставена ни любезно от Сатоши Накамото. Един вид Сатоши ни "спестява", естествената еволюцоия... и ни праща 100 години напред... и ние естествено не сме готови. Но това няма никакво значение, криптовалутите са тук, децентрализирани, криптирани и готови за използване. Която държава ги въведе първа, може директно да "отлита" за 22-ри век... разбира се тази държава трябва да е "достатъчно" технологична... такива като Венецуела, които са на ръба на фалита едва ли биха имали голяма полза.
В момента системата работи с високочестотна търговия търговия и се купува и продава всяка наносекунда. Въобще не е ясно, дали тромавият и бавен блокчейн ще може да насмогне. Всъщност, ясно е, че и най-мощният чейн няма да насмогне.
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеПри продължаващо нарастване на автоматизация от този тип... как си представяш днешната финансова система?! От едната страна ще имаш ботове, които всичко ще правят за секунди... а от другата страна на гишето "Кака Пена", ще им "одобрява" транзакциите мудно и тромаво?!.... със сигурност всичко това ще се "токенизира", за да е удобно на машните да работят. Но за да е сигурна цялата система, трябва да е криптирана... и... така достигаме до нещо подобно на Рипъл... но защо да не направим и следващата стъпка, защо да се ограничаваме до централизираните токени, като вече така или иначе имаме децентрализирани.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПредставяте ли си...като допълнение на предния постинг...кво ще стане))) Ако НАСДАК почне да търгува за собствена сметка?
))))))))))
Значи имайте пред вид че ще разкаже играта на всички....отма. Луди ще ни направи всички)))
Ако и позволят..друг кинта няма да види))))
Ей това е положението с криптовалутите)))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеПак съм дълъг с близък стоп ако пробие добре.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Balance: 0.00028363 btc . За два дена от реферали при изключена щайга добре ли е ?
Коментар
� -
Представяте ли си...като допълнение на предния постинг...кво ще стане))) Ако НАСДАК почне да търгува за собствена сметка?
))))))))))
Значи имайте пред вид че ще разкаже играта на всички....отма. Луди ще ни направи всички)))
Ако и позволят..друг кинта няма да види))))
Ей това е положението с криптовалутите)))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Това за борсите сме го дискутирали,че цената е манипулирана отвсякаде. Естествено можем само да предполагаме дали е от борси, дали от миньорите или от фирмите на Сатоши Накамото. Но гаражни борси без регулации естествено,че могат да се правят манипулации. Само балъците вярват,че цената на биткойна е реална.
И знам точно процеса на далаверата....не че кат го знам кой знае кво)) пари не съм изкарал, но ми е ясно поне за кво става въпрос.
Никога въпроса не е в манипулацията...въпроса е как се прави и как се печели. Някой не го наричат манипулация а трейдинг.
Няма да ви обяснявам подробности въпреки че се изкушавам))) щото няма полза за вас...а ще ми отнеме много време и на всичкото отгоре 90% ще кажат как се правя на отворен и говоря глупости така че...ще си спестя времето
)))
Освен това това не е бизнес за всеки. Щом и ние не се хвърлихме дето сме като хиени...значи е наистина сложна история))
Това в кръга на майтапа.
Значи не е порблем регулацията...и с регулация и без регулация все тая. Просто това е пазар като всички останали но тук имаш по лесни и по достъпни директни РИБИ т.е крайни клиенти))) И много по малко акули дет кат видят че правиш кинти ти ебават майката. Т.е по затворен кръг "инвеститори" има
)))) Освен това тая децентрализация е като - "ела вълчо изяж ме" т.е хляб и масло за инвеститорите.
Смешно ми е даже като говоря)) щот ако почна.....наистина да говоря.
Другото яко нещо за тея мойте приятели е факта че големите играчи не могат да правят квото искат все още....щото софтуера им не бачка за тея глупости. Те затова направиха фютчерсите...обаче се оказа че там далавера няма щот има смешна ликвидност и нищо не зависи от тях.
Ако при акциите...фютчерсите определят активите ( а би трябвало да е обратно ) ...то при биткойна борсите т.е биткойна определя фютчерсите. И следвоателно далавера - няма.
Напоследък обаче забелязвам активност от страна на големите в тоя бизнес и ми е любопитно де ще му излезе края))
Абе ако не друго - поне е забавно))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Едни колеги преместиха част от бизнеса...и си купиха крипто борса...контролират я т.е. Те знаят кво праят...
Ние с това не се занимаваме. Нямаме капацитет.
Така че мнението ми се основава на достоверна информация и разбиране на процесите които движат тоя бизнес.
Което ме кара да стом далеч от него.
Всички глупости за бъдещето.....са чисто и просто глупости помнете ми думата.
Коментар
�
Коментар