Ох БНБ са ми любимите Банката регулатор, която допусна най-големият престъпен фалит на банка в историята на целия свят на база на загубата на глава от населението и Директора на която банка регулатор не понесе никакви последствия за това и която банка регулатор продължава да твърди, че всъщност не е сгрешила и за миг, ме предупреждава, че липсата на регулация е опасна Щом БНБ предупреждава - продавам всичко!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Ако и етера кажеш, че не става за нищо, ще те призная. Я кажи една друга система, която изобщо има смарт контракт функционалтност и обработва дори 2 договора в секунда. Егати дървения философ, все едно всяка технология трябва да поеме всички договори в света и то от раз. Понеже системата на Виза е почнала с 20 млн. транзакции на секунда.
Чудя се коя валута да изкопирам, и да я пусна като кески койн, ей тъй за майтапа.
Безработен предприемач какво е? В смисъл предприемачите ходят на работа и имат шефове или как?
Биткойна вече стана новия долар, пък ти обяснявай кое за какво не става
Лайквайте ми постовете, веселба голяма!Last edited by IvanTerziev; 17.02.2018, 01:49.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Биткойна вече стана новия долар, пък ти обяснявай кое за какво не става
Супер-смешно е, гольо голев безработният предприемач точно да обяснява за крипто - и то през 2018та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеС 20 договора в секунда ли ще става световен? Ония крипто котки му дойдоха нанагорно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеБиткойн не става за световен кеш. Чак да се занули не, винаги ще има антиквари да го купуват. Етера също не става за световен кеш, между другото. 20 транзакции на секунда са пълна смехория.
Тъкмо се чудех как да кръстя нова валута, Мохамед койн беше много добро предложение . Баси ше зема да си седна на гъза и ще си билдна монетка, ама после с рекламата ми е тегаво.
Супер-смешно е, гольо голев безработният предприемач точно да обяснява за крипто - и то през 2018та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеБиткойн не става за световен кеш. Чак да се занули не, винаги ще има антиквари да го купуват. Етера също не става за световен кеш, между другото. 20 транзакции на секунда са пълна смехория.
Тъкмо се чудех как да кръстя нова валута, Мохамед койн беше много добро предложение . Баси ше зема да си седна на гъза и ще си билдна монетка, ама после с рекламата ми е тегаво.
Коментар
-
Тъкмо се чудех как да кръстя нова валута, Мохамед койн беше много добро предложение . Баси ше зема да си седна на гъза и ще си билдна монетка, ама после с рекламата ми е тегаво.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеТози Исус коин е поредната тъпа шега на някой дето е решил да пробва дали пък няма да има балъци дето да купят И както обикновено при подобни shit coins е възможно какво ли не, но аз лично не виждам дори една причина да купя нещо подобно, дори и простата алчност
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Кескев, ти наистина си тежък паталогичен случай. Чакаш ли още биткойна да се занули, а?
Last edited by IvanTerziev; 16.02.2018, 22:37.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Найс. Доста иронично е ако е дело на евреи, както си мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеВинаги ми е било трудно да обясня на някой дядо що аджеба някой ще даде реални пари за крипто. И за мене си нямам обяснение.
Коментар
Коментар