Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Тази глупост от къде я измисли?! Никъде не взимат левове... можеби имаш предвид Евро...
в македония откъм кюстендил, същопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеВъв всички съседни страни в пограничните части с България - лева си върви.
Тази глупост от къде я измисли?! Никъде не взимат левове... можеби имаш предвид евро...
Това да не ти го е разказвал някой гурбетчия, който е забравил, че всъщност е пазарил с евро, а не с левове...
Предполагам и останалите ти разсъждения са такива "митове и легенди".Last edited by Xman1; 16.02.2018, 21:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Във всички съседни страни в пограничните части с България - лева си върви.
Скокни до Кавала и веднага ще ти вземат 100-те лв. Или до Одрин.
В крайна сметка това върши "практична" работа на дядото от едната страна на границата - да отиде от другата страна на границата и да си напазарува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеВръй обясни на познатите ми де продадоха по Коледа гарсониерата на баба си - колко струват койновете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Вземи сега банкнота от 100 лева и иди в Гърция да си напазаруваш. Ще видиш точно колко струват - нула Това им е реалната стойност, на всички пари от комодити-валутите насам. А сега иди го обясни на някой дядо...
От всичките ти голословия стана ясно само едно - обясняваш на другите неща, от които си нямаш никакво понятие.
Скокни до Кавала и веднага ще ти вземат 100-те лв. Или до Одрин.
В крайна сметка това върши "практична" работа на дядото от едната страна на границата - да отиде от другата страна на границата и да си напазарува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКазах, че нямам обяснение.
От всичките ти голословия стана ясно само едно - обясняваш на другите неща, от които си нямаш никакво понятие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеВинаги ми е било трудно да обясня на някой дядо що аджеба някой ще даде реални пари за крипто. И за мене си нямам обяснение.
https://coinmarketcap.com/currencies/jesus-coin/
15 милки за два дена.
Лапайте още мухите, хората пари правят.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мисля, че сега вече ще пожънеш овациите
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Тия 40-те хубаво подпират пазара, но няма ли в един момент да си кажат “имаме” “монети” и какво от това. Дай да продадем да видим дали наистина имаме нещо.
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИнтересно, мислех, че свободното падане ще продължи но засега се отлага Може би има 40 милиардера, които са допълвали!!?? паживем увидем. Архитекта - признай си
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЕ па безплатно си е. Дърпаш сорса и си имаш колкото криптота искаш.препоръка е
Коментар
Коментар