Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеТова е порока, ама като са си лобирали закони и щеш нещеш ще ги ползваш насила тия банки! Ако не бяхте толкова алчни фанатици сега криптото щеше да е наистина използваемо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Гросов,
специално като за тебе има цял един сайт с подобни корелации
http://tylervigen.com/spurious-correlations
Enjoyпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТака като го гледам тръгва нагоре когато "незнайни" бандюги хакнат и ограбят сметки за стотици милиони.Случайно или не това е положението.
специално като за тебе има цял един сайт с подобни корелации
http://tylervigen.com/spurious-correlations
Enjoy
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение...Това е порока в системата и това ще промени криптото. И само гледай тогава как великите банкери ще свалят гащите и ще се чудят защо не печелят пари.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
"света" може би, но тези с най-многото пари - едва ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Не виждам как ще си прав. На първо място банките са кредитни институции - взимат депозити от много хора, обединяват и раздават кредит, поне в най-простия случай. Това няма да се промени от крипто и блокчейн. Все някой ще трябва да изпълнява ролята на банка. Виж преводите на пари и разплащанията може да отпаднат от техните задължения или поне да се разшири обхвата на фирмите, които го правят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Само глупакът, прекалил с маржина, слага стопове!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеСтамен много се забави да отвори Идеята на крипто.бг е добра, не влязох в детайли, само криптолев нещо не схващам защо трябва да има, но и наистина не съм гледал детайлите. Честно да ви кажа - банките нямат никакъв шанс в тая борба. Все още правителствата на по-големите държави могат да навредят сериозно на криптото, но мисля, че в сравнително кратък срок и те няма да могат. И наистина не разбирам нелепите държавни служители в разни министерства, данъчни и подобни администрации и регулатори защо не вземат да ползват предимствата които предлага блокчеина като счетоводна книга. Това би решило толкова много проблеми на сива икономика, пране на пари и всякакви такива.
В момента са необходими просто кликове на мишката за да проследиш пътя на някакво количество биткоини през всички портфейли през които са минали. И това става на едно единствено място, в един сайт баси. Света би трябвало да върви по пътя на това да намери механизъм при които портфейлите да са с видими за съответните данъчни и финансови администрации собственици, тоест да е абсолютно видно кой, кога и колко пари ми е дал. Това през банкови сметки е много, много трудно, особено ако трябва да се следи пътя на парите. В блокчеин мрежата е супер лесно. И вместо да обясняват глупости поне да вземат да схванат простичките неща...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеНе мисля, че адаптират. По-скоро смятам, че изначално подценяват нещата. Нали си представяш как на мега важните финансисти им звучи Сатоши? Те са велики великани и т.н. И така лекичко биткоинчето държи Банките ще ползват блокчеин, но за техните си нужди. За съвсем друго говоря аз - при добро развитие на нещата тези банки просто няма да ни трябват.
Коментар
-
Държавата която вкара криптото официялно изцяло,няма да има кой да е стигне Икономочески според мен тези Държави които го забраняват след време ще разберат че това неможе да стани.Много е просто никой по никакъв начин не може да забрани криптото винаги се намира начин по който това да се заобиколи.Може от всичките 30 криптовалути да останат но ще има няколко които ще са уникални.
Коментар
-
Не мисля, че адаптират. По-скоро смятам, че изначално подценяват нещата. Нали си представяш как на мега важните финансисти им звучи Сатоши? Те са велики великани и т.н. И така лекичко биткоинчето държи Банките ще ползват блокчеин, но за техните си нужди. За съвсем друго говоря аз - при добро развитие на нещата тези банки просто няма да ни трябват.
Коментар
Коментар