Първоначално изпратено от Пирон
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
И айде ся Пироне пак в начална позиция, с цял ден прахосан (и то ако не са ти ударили стопа)
Коментар
-
Та кое точно било сбъркано... 10.700 когато си пуснал дългите вчера, спад до 10.200 и сега почва дневното катерене обратно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеhttps://www.marketwatch.com/story/st...cam-2018-02-28
Никой не е по-сляп от тоя, дето не иска да види!
Все някой е измамен, да е внимавал повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Май съм те срещал по други форуми ...........те тъпунгерите са краен брой
Аз мойто си го взимам ....и при мечи и при бичи пазарБоли ме дедовия за цената ( разбира се , не мога да си кривя душата и да не споделя , че бийтконьЯ , накрая ще бъде = 0 )
Ама , ти кво ше прайш ''с мотиката'' при мечи.......
Ше кърпиш гащите със дупкитеДа сте живи и здрави спонсорите, че инак отде ще дойдат и нашите печалби...
Коментар
-
И трето дядо Лари си говори за бунаци като тебе, дето заставате на къси при бичи пазар - което не пречи да ви обере парите послеЧети и губи пари, не ми пречиш. Ларито не е известен крипто-спец, и Бъфет говореше срещу биткойна - и после видяхме $19 000
Май съм те срещал по други форуми ...........те тъпунгерите са краен брой
Аз мойто си го взимам ....и при мечи и при бичи пазарБоли ме дедовия за цената ( разбира се , не мога да си кривя душата и да не споделя , че бийтконьЯ , накрая ще бъде = 0 )
Ама , ти кво ше прайш ''с мотиката'' при мечи.......
Ше кърпиш гащите със дупкитеLast edited by БАЦЕ; 01.03.2018, 13:33.
Коментар
-
ЕЖКПриказки на опашките за помощи за безработни.
Никой не е по-сляп от тоя, дето не иска да види!
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеhttps://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...BB-276298.html
Парадигми, фараони, и балъци - за мильони! Имаш късмета и дарбата да купиш ниско и продадеш на връх, после
... някой тарикат, вдъхновен от MtGOX ти ги прибира!
Ей тука е най-яко! Преди да барне кеските:Приказки на опашките за помощи за безработни.
Коментар
-
Чичо били и той:
Πpeз 2015 гoдинa pитopиĸaтa нa Бил Гeйтc бe мнoгo пoзитивнa. Toгaвa тoй твъpдeшe, чe битĸoйнът мoжe cъщecтвeнo дa oпpocти тpaнcнaциoнaлнoтo движeниe нa пapитe, знaчитeлнo дa нaмaли тaĸcитe и чe битĸoйн peвoлюциятa тpябвa дa ce ycĸopи.
криптовалутите директно водят до смъртМнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...BB-276298.html
Парадигми, фараони, и балъци - за мильони! Имаш късмета и дарбата да купиш ниско и продадеш на връх, после
... някой тарикат, вдъхновен от MtGOX ти ги прибира!
B ĸpaя нa мeceц янyapи тaзи гoдинa cъocнoвaтeлят нa Аррlе cпoдeли, чe дocтa дoбpe e cпeчeлил oт cвoитe битĸoйни, пpoдaвaйĸи ги пpи пиĸoвa цeнa пpиблизитeлнo $20 000 зa 1 ВТС.
Πo вpeмe нa cъбитиeтo Glоbаl Вuѕіnеѕѕ Ѕummіt Boзняĸ пpизнa, чe тaĸa и нe e пoлyчил пapитe зa cвoитe цифpoви мoнeти.
Πpeди вpeмe Boзняĸ ĸaзвaшe, чe битĸoйнът пo peдицa xapaĸтepиcтиĸи пpeвъзxoждa злaтoтo, пpeдимнo c oгpaничeнaтa cи eмиcия и нeзaвиcимocттa oт дъpжaвнитe инcтитyции. Зaceгa нe знaeм дaли cи e пpoмeнил мнeниeтo.Last edited by IvanTerziev; 01.03.2018, 13:08.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Хахаха........ най-ме развеселяват , такива кръжовци със ''сЪдрани гащи '' , като тебе .....
Ти маи и английски незнаеш ? Да ти го метна на немски ....или руски
Първо , акцента е какво казва Лари Уилямс ,
И Второ , този Лари Уилямс казва за ''неизвестният ти индиец'' :
и също :
А четете бе......учете бе......не ста'а само с копанье........Чети и губи пари, не ми пречиш. Ларито не е известен крипто-спец, и Бъфет говореше срещу биткойна - и после видяхме $19 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНеизвестен индиец си продал криптото и тръгнал лаф от сядане на маса за ядене и пиене - голям праз
Ти маи и английски незнаеш ? Да ти го метна на немски ....или руски
Първо , акцента е какво казва Лари Уилямс ,
И Второ , този Лари Уилямс казва за ''неизвестният ти индиец'' :
who is the first or second largest trader in India.
Then my friend who is lot younger and smarter than I am and more attuned to things of this nature said, "I totally agree it's all over"
А четете бе......учете бе......не ста'а само с копанье........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Този тайминг нещо е сбъркан има графика която ми казва каквото искам да знам, току що заредих дълги и си лягам.
Коментар
Коментар