IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение

Тарикат покупката я направих на 10540 въпреки това стопа е ударен е и? Няма как да стоя по цял ден на компа. Не разтягай локуми постфактум ами кажи кво правим в този момент 10700.
    Да чакате след полунощ и да купите. Аз на късо не рискувам с крипто.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

И айде ся Пироне пак в начална позиция, с цял ден прахосан (и то ако не са ти ударили стопа)
      Тарикат покупката я направих на 10540 въпреки това стопа е ударен е и? Няма как да стоя по цял ден на компа. Не разтягай локуми постфактум ами кажи кво правим в този момент 10700.

Коментар

Та кое точно било сбъркано... 10.700 когато си пуснал дългите вчера, спад до 10.200 и сега почва дневното катерене обратно?
        И айде ся Пироне пак в начална позиция, с цял ден прахосан (и то ако не са ти ударили стопа)

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
          https://www.marketwatch.com/story/st...cam-2018-02-28
          Никой не е по-сляп от тоя, дето не иска да види!
          Боли ме дедовия за Вознияк, честно. Но че е продал на върха - продал е, както много други, повечето просто си изтеглиха парите в банкова сметка.
          Все някой е измамен, да е внимавал повече

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Май съм те срещал по други форуми ...........те тъпунгерите са краен брой
            Аз мойто си го взимам ....и при мечи и при бичи пазар Боли ме дедовия за цената ( разбира се , не мога да си кривя душата и да не споделя , че бийтконьЯ , накрая ще бъде = 0 )
            Ама , ти кво ше прайш ''с мотиката'' при мечи.......
            Ше кърпиш гащите със дупките
            Краен брой сте и спонсорирате и мечия, и бичия пазар - щото сте все на контра Да сте живи и здрави спонсорите, че инак отде ще дойдат и нашите печалби...

Коментар

И трето дядо Лари си говори за бунаци като тебе, дето заставате на къси при бичи пазар - което не пречи да ви обере парите после Чети и губи пари, не ми пречиш. Ларито не е известен крипто-спец, и Бъфет говореше срещу биткойна - и после видяхме $19 000

Май съм те срещал по други форуми ...........те тъпунгерите са краен брой
              Аз мойто си го взимам ....и при мечи и при бичи пазар Боли ме дедовия за цената ( разбира се , не мога да си кривя душата и да не споделя , че бийтконьЯ , накрая ще бъде = 0 )
              Ама , ти кво ше прайш ''с мотиката'' при мечи.......
              Ше кърпиш гащите със дупките
              Last edited by БАЦЕ; 01.03.2018, 13:33.

Коментар

ЕЖК Приказки на опашките за помощи за безработни.
                https://www.marketwatch.com/story/st...cam-2018-02-28
                Никой не е по-сляп от тоя, дето не иска да види!
                Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                  https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...BB-276298.html
                  Парадигми, фараони, и балъци - за мильони! Имаш късмета и дарбата да купиш ниско и продадеш на връх, после
                  ... някой тарикат, вдъхновен от MtGOX ти ги прибира!

Ей тука е най-яко! Преди да барне кеските:
                  ЕЖК Приказки на опашките за помощи за безработни.

Коментар

• Чичо били и той:
                    Πpeз 2015 гoдинa pитopиĸaтa нa Бил Гeйтc бe мнoгo пoзитивнa. Toгaвa тoй твъpдeшe, чe битĸoйнът мoжe cъщecтвeнo дa oпpocти тpaнcнaциoнaлнoтo движeниe нa пapитe, знaчитeлнo дa нaмaли тaĸcитe и чe битĸoйн peвoлюциятa тpябвa дa ce ycĸopи.
                    После:
                    криптовалутите директно водят до смърт
                    https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0...be-276341.html

Коментар

• https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...BB-276298.html
                      Парадигми, фараони, и балъци - за мильони! Имаш късмета и дарбата да купиш ниско и продадеш на връх, после
                      ... някой тарикат, вдъхновен от MtGOX ти ги прибира!
                      B ĸpaя нa мeceц янyapи тaзи гoдинa cъocнoвaтeлят нa Аррlе cпoдeли, чe дocтa дoбpe e cпeчeлил oт cвoитe битĸoйни, пpoдaвaйĸи ги пpи пиĸoвa цeнa пpиблизитeлнo $20 000 зa 1 ВТС.
                      Πo вpeмe нa cъбитиeтo Glоbаl Вuѕіnеѕѕ Ѕummіt Boзняĸ пpизнa, чe тaĸa и нe e пoлyчил пapитe зa cвoитe цифpoви мoнeти.
                      Ей тука е най-яко! Преди да барне кеските:
                      Πpeди вpeмe Boзняĸ ĸaзвaшe, чe битĸoйнът пo peдицa xapaĸтepиcтиĸи пpeвъзxoждa злaтoтo, пpeдимнo c oгpaничeнaтa cи eмиcия и нeзaвиcимocттa oт дъpжaвнитe инcтитyции. Зaceгa нe знaeм дaли cи e пpoмeнил мнeниeтo.
                      Last edited by IvanTerziev; 01.03.2018, 13:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Хахаха........ най-ме развеселяват , такива кръжовци със ''сЪдрани гащи '' , като тебе .....
                        Ти маи и английски незнаеш ? Да ти го метна на немски ....или руски
                        Първо , акцента е какво казва Лари Уилямс ,
                        И Второ , този Лари Уилямс казва за ''неизвестният ти индиец'' :

и също :

А четете бе......учете бе......не ста'а само с копанье........
                        И трето дядо Лари си говори за бунаци като тебе, дето заставате на къси при бичи пазар - което не пречи да ви обере парите после Чети и губи пари, не ми пречиш. Ларито не е известен крипто-спец, и Бъфет говореше срещу биткойна - и после видяхме $19 000

Коментар

Неизвестен индиец си продал криптото и тръгнал лаф от сядане на маса за ядене и пиене - голям праз
                          Хахаха........ най-ме развеселяват , такива кръжовци със ''сЪдрани гащи '' , като тебе .....
                          Ти маи и английски незнаеш ? Да ти го метна на немски ....или руски
                          Първо , акцента е какво казва Лари Уилямс ,
                          И Второ , този Лари Уилямс казва за ''неизвестният ти индиец'' :
                          who is the first or second largest trader in India.
                          и също :
                          Then my friend who is lot younger and smarter than I am and more attuned to things of this nature said, "I totally agree it's all over"

А четете бе......учете бе......не ста'а само с копанье........

Коментар

• Маринча, туй трябваше да стане преди 3 дни, ама задържаха портфейла засега.
                            Както и да е, по-добре късно отколкото никога И аз му се надявам на Лайта.

Коментар

• Добри Ютро и Честита Баба Марта!!!
                              Цената на Лайткоина е пред сериозен ръст!!! Накои прогнозират маркет кап. на Лайткоина да задмине този на Биткоина - смятайте....
                              Да няма после нечули и неразбрали!!!
                              remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение

Този тайминг нещо е сбъркан има графика която ми казва каквото искам да знам, току що заредих дълги и си лягам.
                                Та кое точно било сбъркано... 10.700 когато си пуснал дългите вчера, спад до 10.200 и сега почва дневното катерене обратно?

Коментар

Working...
                                X