Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Войната е недопустима в наше време. С война не се решават проблеми - с война се създават проблеми. Точно затова Русия ще си получи заслуженото. Виновен е не само изперкалия диктатор-терорист, виновно е и цялото население на Русия, което все още безропотно го държи на власт, дори и когато той отнема живота на руските мъже и синове.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе знам всичко, но нямам желание да ги ползвам бутоните..затова. Трябва да знаеш, че ако някой е тръгнал да прави война, той това ще направи, ако някой е решил соларни панели да поставя..това ще прави..Като ти казвам че Украйна си има предостатъчно пари, които само с вербална подкрепа ще се инвестират там..ами така е, но тя няма да се случи. Случва и се война.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Поредните глупости на търкалета. Твоите шефове наистина много са изперкали, след като пускат такива тъпи смешни опорки. Че и във Bold, за да се виждат отдалеко. Голям смях....
А най-големият смях е, че от 20 години във форума ти не можа да се научиш как да ползваш бутона Quote (Цитат) ...D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMateev, според мен Украйна няма да се оправи, Запада не дават. Украйна е излъчвала пари на Запад, украинци забогатяват там и изнасят парите на Запад. По груби сметки поне 2 трилиона имат. Те са украинци и утре да се каже - Украйна я чака блестящо утре..всичките тези пари ще се инвестират в Украйна..Но Запада няма да го направи, понеже от техните банки трябва да излязат тези пари, а те предпочитат да си стоят при тях.
А най-големият смях е, че от 20 години във форума ти не можа да се научиш как да ползваш бутона Quote (Цитат) ...Last edited by Mateev; 11.03.2023, 20:45.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Mateev, според мен Украйна няма да се оправи, Запада не дават. Украйна е излъчвала пари на Запад, украинци забогатяват там и изнасят парите на Запад. По груби сметки поне 2 трилиона имат. Те са украинци и утре да се каже - Украйна я чака блестящо утре..всичките тези пари ще се инвестират в Украйна..Но Запада няма да го направи, понеже от техните банки трябва да излязат тези пари, а те предпочитат да си стоят при тях.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Матеев как да не съм българин, знаем се от 100 години вече, не се излагай..и кой точно ми е шефа, не не правя здрасти с въздуха още. Няма работа, криза и затова кисна, на мен интереса ми е да се приключи с тази истерия поредна че да има работа. Ти пък какъв интерес имаш едни дето и без това са милиардери в Америка да спечелят още милиарди в Русия и да вземат на руснаците тези кладенци ? Никакъв..
Срам и позор да си изкарваш прехраната с ролята си на НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. Съгласен съм, имаш други убеждения, плод на нисък интелект и собствени самозаблуди. Чий грездей обаче дириш в един финансов форум, който определено не отговаря на статута ти на беден безработен прошляк. Какви интереси въобще имаш тука, освен подхвърляните от шефовете ти копейки. И каква е тази мания за величие, та да се наречеш SUPERTRADER, след като в действителност си SUPERLOSSER. Аха - манията ти за величие идва от промития ти руски мозък. Това е обяснимо.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение39750 свободни позиции за работа има в един от големите портали у нас.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Гиркин няма нищо общо с Левски. Той е всепризнат международен терорист, а такива като него винаги свършват на бесилото.
Колкото до разните му там възстания и отцепване на територии - ами има си международна общност, която или признава или не отцепените територии. И верните граници са тези, които ги е признала международната общност. ДНР, ЛНР, Крим и Приднестровието не могат да се похвалят с това, така че те са законни военни цели и целокупния запад ще помага те да бъдат освободени от робство и потисничество, а агресорите и терористите ще бъдат наказани..D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНяма работа, криза и затова кисна, на мен интереса ми е да се приключи с тази истерия поредна че да има работа.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Кааквито и да ги плещиш, едно нещо не можеш да обясниш:
Защо Русия нападна Украйна, а не обратното?
Всичко останало е следствие и е плод на дъртите лъжи на руската пропагандна машина, част от която си и ти. Знаеш донякъде Български език, но си личи, че не си Българин. Киснеш по 24 часа във форума за едни жълти копейки, но си личи, че написаното от тебе не е измислено от тебе. Спуснато е от шефовете ти и ще ядеш бой, ако се опиташ да измислиш нещо твое си лично.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗащо да свършва на бесилото човека, виж Гиркин е реален и е жив индивид, той е техния Левски. Просто човека ги вдигна защото живота в тази скапана държава Украйна е скапан и не си струва..ами те са хора също тези в Луганск и Донбас. Не се излагай.
Колкото до разните му там възстания и отцепване на територии - ами има си международна общност, която или признава или не отцепените територии. И верните граници са тези, които ги е признала международната общност. ДНР, ЛНР, Крим и Приднестровието не могат да се похвалят с това, така че те са законни военни цели и целокупния запад ще помага те да бъдат освободени от робство и потисничество, а агресорите и терористите ще бъдат наказани..
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар