Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Старшинка, ако имаш да казваш нещо по темата, го кажи. Стига с тези коментари от ниво трети клас, втори срок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Изкривено ти онуй между ушите. Макар че...как се криви вакуум...Не е препоръка за каквото и да било.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Дължим го на изкривения ни празник 3 Март...
Коментар
-
Убитите и ранените руски военни и бойци на частните военни компании вероятно достигат между 175 и 200 хил. души от началото на инвзията в Украйна преди година.
"Мисля, че по-интересният въпрос е дали руснаците ще търпят това, като се има предвид колко много от синовете си губят - над 200 хил. руснаци са убити или ранени в хода на годината. В някои категории те са загубили над половината от военното си оборудване в тази война и над 1 млн. от най-добрите руснаци са напуснали страната", каза по време на брифинг заместник държавният секретар на САЩ по политически въпроси Виктория Нюланд.Убитите и ранените руски военни и бойци на частните военни компании вероятно достигат между 175 и 200 хил. души от началото на инвазията в Украйна преди годинаНе е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Дължим го на изкривения ни празник 3 Март...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Европейци, подкрепящи Украина
Как не ви е срам бе, 52% българи-рашисти ?
После да не се обиждате, когато ви третират като руски троянски катър !!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Западните банкери с подържане на ниска инфлация направиха това нещо да се стигне до войни. Тях ги е страх да отпуснат инфлацията да върви в границите 5-7% защото били емитирали много трилиони и азиатците ще дойдат и ще ни изкупят. Нищо подобно, просто азиатците ще допуснат да им се обезценяват натрупаните запаси от долари и евро с едни 5% годишно, нищо не са за тях, но за 20 години са 100%, което пак не е много но ще имаме двигател на икономиките си. А китайците няма да дойдат да инвестират тук, защото данъците ни са безумни и защото са съвсем обикновенни хора които не говорят европейски езици, а в Китай са подложени на безумна икономическа свобода, каквато в Европа и САЩ населението дори не може да си представи че може да я има.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Еднакво опасно е Бойко и да бъде надценяван, и да бъде подценяван. Политически има почти безпогрешен нюх, хитро успя да се опази сух след катастрофалното си десетилетие, на всичкото отгоре управлява във време не небивал световен възход и слезе точно преди да почне войната, за да може сега спокойно да казва "Ма при мен нямаше инфлация, война и беше юли".D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеНе знам как се движи войната, обаче това заглавие на CNN просто кърти мифки
The West’s hardest task in Ukraine: Convincing Putin he’s losing
https://edition.cnn.com/2023/02/16/p...est/index.html
Last edited by Pyramid; 17.02.2023, 14:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-че е селски тарикат е ясно.Но че имаше проруска политика също е вярно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНа безлични безмозъчни плазмодии не отговарям
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеВатенки, изтървал съм новините
светнете ме
могучая вторая армия мира превзе ли поредната многоетажка в Берлин
опс в бахмут
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар