Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеБях почнал са се притеснявам за теб но, ти ме успокои.
Напредък вече е самият факт, че се припознаваш.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И кой ни плаща на мен и неколцината други?Зеленски ли?
- 4 Харесвания
Коментар
-
И кой ни плаща на мен и неколцината други?Зеленски ли?
Напредък вече е самият факт, че се припознаваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Това е ясно. Кажи само от майчина или от бащина страна? Или изцяло е руски?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами не, не е комунист. Ама пък ви разказва играта, заседнал ви е напреко в гърлото и това, не може да не радва.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Е защо Сталин не сключи " справедлив" мир с Хитлер като беше пред Москва, а искаш от украинците да го направят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGiRo, той е малко наивен, бил е в Русия и се е заразил с тяхната наивност. Правиш кратка справка че изоберателите на по съществени неща напоследък ги убиват и си правиш извода на момента. Русия при всички положения ще се докара до момента в който ще продава и разпространява технологиите си за оръжия, а те ги имат. Варианта е да се спре нападението на глутницата срещу тях, но глутницата затова е глутница - да си свърши работата и да разкъса жертвата. Русия ще се разпадне и тези неща ще се разпространят - неизбежно е.
Коментар
-
Не съди за всички по себе си и още неколцината тук объркани люде. Не са всички като вас. Някои просто искат справедливост но, помнят, какво е било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Не съди за всички по себе си и още неколцината тук объркани люде. Не са всички като вас. Някои просто искат справедливост но, помнят, какво е било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Да, но още спорите, че путин не бил чист комунист, нищо че в кгб нямаше други.
Или вече няма да го оспорвате?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеhttps://fakti.bg/world/794840-sasht-...cms-na-ukraina
Вати очаквайте скоро включване на ATACMS с голям обсег на действие.
Коментар
-
Напротив-плащат ти/ви.Щото прокарваш тези, които са изгодни за управляващите в Русия. Като тази,че трябвало да се сключи мир със запазване на завзетите територии. Украинците щели да воюват д властта в Украйна вместо с руснаците и тем подобни глупости .
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, гена ми е такъв, руски.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар