IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

В момента Сорос, а като се спомине сорос Бил Гейтс( че е по- млад), освен това държи да ни ваксинира и да намали населението на земята( интересно на кой ще си продава уиндоусите и другото програмно обезпечение, като намали населението, но до там не стига мисловния процес на ватата)
    Тия са толкова кухи лейки,че имат една опорка и си я прилагат винаги. Щом и мен ме обявиха за соросоид,който съм най-големият противник на затоплизма,гей пропагандата и приемът на бежанци от Азия и Африка в Европа.

Коментар

• Тодоре Русия се е разпадала, няма да е нещо което не се е случвало. Другото е дето вярват че Моголия ги е превзела и поробила, жестокия Чингиз хан. Въобще не е имало такова нещо, но има писано много. Както за Византия.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Бях почнал са се притеснявам за теб но, ти ме успокои.
        Напредък вече е самият факт, че се припознаваш.
        Единственото общо, което съм имал с Украйна е с една другарка украинка.Ама то същото съм го имал и с една рускиня,така че най-вероятно съм двоен агент.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И кой ни плаща на мен и неколцината други?Зеленски ли?
          В момента Сорос, а като се спомине сорос Бил Гейтс( че е по- млад), освен това държи да ни ваксинира и да намали населението на земята( интересно на кой ще си продава уиндоусите и другото програмно обезпечение, като намали населението, но до там не стига мисловния процес на ватата)

Коментар

Бях почнал са се притеснявам за теб но, ти ме успокои.
            Напредък вече е самият факт, че се припознаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Това е ясно. Кажи само от майчина или от бащина страна? Или изцяло е руски?
              И от двете страни са българи с руски ген.
              D.Y.F-091066

Коментар

Ами не, не е комунист. Ама пък ви разказва играта, заседнал ви е напреко в гърлото и това, не може да не радва.
                Наистина ни разказа играта и с действията си ще доведе до разпада на Русия. Признавам,че не съм го очаквал и съм приятно изненадан.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Е защо Сталин не сключи " справедлив" мир с Хитлер като беше пред Москва, а искаш от украинците да го направят?
                  Ще им се наложи.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    GiRo, той е малко наивен, бил е в Русия и се е заразил с тяхната наивност. Правиш кратка справка че изоберателите на по съществени неща напоследък ги убиват и си правиш извода на момента. Русия при всички положения ще се докара до момента в който ще продава и разпространява технологиите си за оръжия, а те ги имат. Варианта е да се спре нападението на глутницата срещу тях, но глутницата затова е глутница - да си свърши работата и да разкъса жертвата. Русия ще се разпадне и тези неща ще се разпространят - неизбежно е.
                    Ще се разпадне, когато се разпадне Земята. Вярно.

Коментар

Не съди за всички по себе си и още неколцината тук объркани люде. Не са всички като вас. Някои просто искат справедливост но, помнят, какво е било.
                      Е защо Сталин не сключи " справедлив" мир с Хитлер като беше пред Москва, а искаш от украинците да го направят?

Коментар

Не съди за всички по себе си и още неколцината тук объркани люде. Не са всички като вас. Някои просто искат справедливост но, помнят, какво е било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

Да, но още спорите, че путин не бил чист комунист, нищо че в кгб нямаше други.

Или вече няма да го оспорвате?!
                          Ами не, не е комунист. Ама пък ви разказва играта, заседнал ви е напреко в гърлото и това, не може да не радва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                            https://fakti.bg/world/794840-sasht-...cms-na-ukraina

Вати очаквайте скоро включване на ATACMS с голям обсег на действие.
                            Те може да докарат, разбира се но, всичко гори, можеш да си сигурен.

Коментар

Напротив-плащат ти/ви.Щото прокарваш тези, които са изгодни за управляващите в Русия. Като тази,че трябвало да се сключи мир със запазване на завзетите територии. Украинците щели да воюват д властта в Украйна вместо с руснаците и тем подобни глупости .

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                mirodes, гена ми е такъв, руски.
                                Това е ясно. Кажи само от майчина или от бащина страна? Или изцяло е руски?

Коментар

Working...
                                X