IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази година от прането на терасата събирам твърде много смрадливки ... в контекста на ковид-гълъбите и бойните комари, дали ЦРУ не са създали смрадливки, които да нападат ароматното и чисто пране на русофилските нации?

Ако е така - уважаеми кравари, много моля, мен си ми харесва в ЕС. Проучете кой си пуска Филип Киркоров на приглушена светлина вечер и нападайте неговото пране.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Като прочетох, че "всички дронове са свалени" ми стана ясно.
      Е то близко до ума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

марков
        боли а?
        след разпада на "нигериятасъсСНЯГ" още повече ше те боли
        Аха. Абе сигур' тъй шъ дъ' й.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
          Ватинчо май ще тряя с робпокчо да носят ракетите до целта на гръб..
          излезе видео от воден дрон - разпорили са им най-свидното
          https://censor.net/ua/video_news/337...osiyi_kalibriv
          Като прочетох, че "всички дронове са свалени" ми стана ясно.

Коментар

• Ватинчо май ще тряя с робпокчо да носят ракетите до целта на гръб..
            излезе видео от воден дрон - разпорили са им най-свидното
            https://censor.net/ua/video_news/337...osiyi_kalibriv

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Зеленски има два избора : ГРОБ или СИБИР
              А Украйна има само един - ПЪЛНА ТЪМНОТА И ПУСТОШ

Всичко вече е ясно
              марков
              боли а?
              след разпада на "нигериятасъсСНЯГ" още повече ше те боли

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Путин има два избора: ГРОБ или ХАГА
                А Руската Федерация има само един избор - РАЗПАД

Предстои да разберем кое е по-добро.
                Зеленски има два избора : ГРОБ или СИБИР
                А Украйна има само един - ПЪЛНА ТЪМНОТА И ПУСТОШ

Всичко вече е ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                  По не потвърдени данни, взривени 4 кораба в Севастопол, най-вероятно фрегатата Адмирал Макаров, един десантен и два по-малки
                  Казват, че три носителя на калибри са "обезточени" - Дано са успели.
                  Хе, сега са добавили, че може да са неудачни пускове на ракети

Last edited by satz; 29.10.2022, 16:10.

Коментар

• GOZMAN:
                    • На Путин му подготвиха нож в гърба,
                    • елитите започнаха да се договарят със Запада,
                    • Лавров проявява деградация
                    ВСУ В АТАКЕ! ХЕРСОН БЛИЗКО! УНИКАЛЬНЫЕ КАДРЫ!

Last edited by barbaron; 29.10.2022, 16:15.

Коментар

• Путин има два избора: ГРОБ или ХАГА
                      А Руската Федерация има само един избор - РАЗПАД

Предстои да разберем кое е по-добро.

Коментар

• Според мен това нещо има два възможни варианта за край. Единия е някакъв удар по САЩ от някой който няма да е Русия, защото те явно не искат. Това обаче може да оправи нещата с дълга на САЩ, а той е целта..всички които държат долари ще пият една студена вода. Другия вариант е другите така да закризят, че всичко да им стане пенистокс и американците да ги изкупят с парцалите, с пари които напечатаха демократите им и затова дълга им скочи изведнъж до луната, приготвили са парите с които ще купуват.

Коментар

• Кой ще ти даде такава информация, те ако обяват спиране акциите им ще идат на нула ?

Коментар

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                            А за Геран 2 днес гледах едно видео в което се твърди че били руски и капацитета да ги произвеждат бил 100бр на ден и още нещо друго произвеждат, него не го разбрах пак безпилотник нов. Другото което казваше този във видеото че се използват изключително су 57 с ракети с далекобойност 400км, голямата част от въздушните удари били със су57..може да е фейк, но преди да ги обявят преди години че няма да ги правят се фукаха в интернет със снимка на която имаше над 100бр.
                            Мушкатото, наистина, е руско. Иранците, правят по същите чертежи същото но, с пъти по-евтино и на руската страна, и е изгодно да ги купува, т.к.потребностите, са малко над възможностите им засега. Дори и да се изравнят обаче,ще продължи да купува, т.к.има явни признаци за настъпващ световен конфликт, за който, ще трябва в момента, да създават запаси. Проста логика но, отговаря на бръснача на Окам.

Коментар

• А за Геран 2 днес гледах едно видео в което се твърди че били руски и капацитета да ги произвеждат бил 100бр на ден и още нещо друго произвеждат, него не го разбрах пак безпилотник нов. Другото което казваше този във видеото че се използват изключително су 57 с ракети с далекобойност 400км, голямата част от въздушните удари били със су57..може да е фейк, но преди да ги обявят преди години че няма да ги правят се фукаха в интернет със снимка на която имаше над 100бр.

Коментар

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                                Най голямата пишеше в статията, коя е най голямата от тях ? Статията беше от немската преса, пишеше че са спрели най голямата си фабрика напълно.
                                А ти защо смяташ че аз знам коя е най-голямата- мисля че е до колон/леверкузен, но не съм сигурен

https://www.google.com/search?q=basf...h=504&dpr=1.75

Коментар

Working...
                                X