Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Между Османската империя и Руската империя има 11 военни конфликта. 11-тия е от 1878 година. Как пък допреди да трябва да минат оттук и да ползват помощ от местните, не са особено загрижени за братята българи?
Не ги виня, те са си империя, не благотворително дружество, но все пак ...
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Между Османската империя и Руската империя има 11 военни конфликта. 11-тия е от 1878 година. Как пък допреди да трябва да минат оттук и да ползват помощ от местните, не са особено загрижени за братята българи?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много добър анализ на Иван Кръстев, заслужава да се прочете: https://offnews.bg/interviu/ivan-kra...it-786750.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеTepix, не е вярно, щом са успели армия да съберат която да помогне за отвоюване на земите на които е държавата ни ! Войници са си дали живота със сигурност. Виж какво нещо е като не могат да съберат армии, искат война но никой не иска да умре в нея.
Коментар
-
mirodes, не не са го ударили те с техните ракети, след техните на пуши а направо ще е паднал като язовирната стена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Неистина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеРебята, кой от вас е пушил на кримския мост?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениедобре, за жертвите на Сталинизма е всичко казано, за 30години най-тежкото наказание в СССР е изпълнено около 850 000. въпреки, че Сталин реално взема управлението на страната едва след 37-38гг, така наречените Сталинските чистки. Дотогава върви свирепа битка с троцкизма
Какво да си говорим глупости. Ходи в библиотеката на Славейков и намери кореспонденцията между Сталин-Чърчил-Рузвелт/Труман за годините на войната, изданието е на МИД. Там всичко е написано. Прочети и Техеран-Ялта-Потсдам хубаво книжле... Ти ми изглеждаш от упоритите, ама ще срещаме с теб братята руси на Орлов мост. Дай да закрием темата.
Пп. В спора вече не се ражда истината, за да ме разбереш хвърли едно око на книжката на един воронежки еврей "Принципите на психологическото айкидо"-принципите се връзват с нашия православен софтуер. Освен това изгледай Мастер и Маргарита, Може и Кучешко сърце-във военния комунизъм в СССР след революцията ще разпознаеш настоющия ЕвроКолхоз
Минимум 40 милиона жертви лежат на съвестта на тоя кръволок.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нищо не ни е дала Русия, а просто в даден момент българските интереси и тези на Руската империя (да не се бърка с днешна Русия, ръководена от внуците на екзекуторите на императора и семейството му) съвпадат.
Това после така или иначе не се повтаря.
Следват атентати в катедрали, убийства на министър-председатели, сръбско-български и румънско-български конфликти и подкупване на цели слоеве от политиците. Всичко, в панделка и с любов от Кремъл.
Толкова за "освободителката".
А дори не съм сядал да чета дали наистина сме им платили за руско-турската война.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеУкраински безпилотен самолет минат като на парад и унищожи не един, а два свръхзвукови самолета TУ-22M3 на летище Шайковка в руската област Калуга.
Шайковка не е фронтова военновъздушна база. Военното летище се намира на повече от 350 км от границите с Украйна, а от Калуга до Москва разстоянието е по-малко от 300 км.
Ето това вече е дълбок тил, а старшинка?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениедобре, за жертвите на Сталинизма е всичко казано, за 30години най-тежкото наказание в СССР е изпълнено около 850 000. въпреки, че Сталин реално взема управлението на страната едва след 37-38гг, така наречените Сталинските чистки. Дотогава върви свирепа битка с троцкизма
Какво да си говорим глупости. Ходи в библиотеката на Славейков и намери кореспонденцията между Сталин-Чърчил-Рузвелт/Труман за годините на войната, изданието е на МИД. Там всичко е написано. Прочети и Техеран-Ялта-Потсдам хубаво книжле... Ти ми изглеждаш от упоритите, ама ще срещаме с теб братята руси на Орлов мост. Дай да закрием темата.
Пп. В спора вече не се ражда истината, за да ме разбереш хвърли едно око на книжката на един воронежки еврей "Принципите на психологическото айкидо"-принципите се връзват с нашия православен софтуер. Освен това изгледай Мастер и Маргарита, Може и Кучешко сърце-във военния комунизъм в СССР след революцията ще разпознаеш настоющия ЕвроКолхоз
За ЕС нищо не съм казал, не са цвете за мирисане, ама насреща имаш неонацизъм с елементи на фундаментализъм....+ пълна липса на свобода. На вас може и да не ви пречи, но аз съм свободен дух....тъй че ти може и да ги срещаш подмит "братята" на Орлов мост.....аз ще съм в Балкана с пушката, ако недай боже се случи.
За Сашо Невския...нищо. Не съм изненадан. Ще ти дам жокерче....всичките им официални герои са ментета
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар