IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Между Османската империя и Руската империя има 11 военни конфликта. 11-тия е от 1878 година. Как пък допреди да трябва да минат оттук и да ползват помощ от местните, не са особено загрижени за братята българи?

Не ги виня, те са си империя, не благотворително дружество, но все пак ...

​​​​​
    Я кажи къде като територия на картата са се водили тез войни?
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Между Османската империя и Руската империя има 11 военни конфликта. 11-тия е от 1878 година. Как пък допреди да трябва да минат оттук и да ползват помощ от местните, не са особено загрижени за братята българи?

​​​​​
      По-лошо, отвличали са българско население, кога с лъжи, кога насила. То и сега в Украйна това е една от причините за войната....на Русия и трябват хора.

Коментар

• Дори и във войната има морал, вижте...

Коментар

• Много добър анализ на Иван Кръстев, заслужава да се прочете: https://offnews.bg/interviu/ivan-kra...it-786750.html

Коментар

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
            Tepix, не е вярно, щом са успели армия да съберат която да помогне за отвоюване на земите на които е държавата ни ! Войници са си дали живота със сигурност. Виж какво нещо е като не могат да съберат армии, искат война но никой не иска да умре в нея.

​​​​​

Коментар

• mirodes, не не са го ударили те с техните ракети, след техните на пуши а направо ще е паднал като язовирната стена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Неистина.
                Абсолютна истина- единствения момент в историята ни когато ни съвпадат интересите с Русия е руско- турската война от 1877-78

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                  Ребята, кой от вас е пушил на кримския мост?
                  Хахаха-нали го защитаваха най-елитните руски части. Поредният резил на безаналоговата армия.

Коментар

• Ребята, кой от вас е пушил на кримския мост?
                    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      добре, за жертвите на Сталинизма е всичко казано, за 30години най-тежкото наказание в СССР е изпълнено около 850 000. въпреки, че Сталин реално взема управлението на страната едва след 37-38гг, така наречените Сталинските чистки. Дотогава върви свирепа битка с троцкизма

Какво да си говорим глупости. Ходи в библиотеката на Славейков и намери кореспонденцията между Сталин-Чърчил-Рузвелт/Труман за годините на войната, изданието е на МИД. Там всичко е написано. Прочети и Техеран-Ялта-Потсдам хубаво книжле... Ти ми изглеждаш от упоритите, ама ще срещаме с теб братята руси на Орлов мост. Дай да закрием темата.

Пп. В спора вече не се ражда истината, за да ме разбереш хвърли едно око на книжката на един воронежки еврей "Принципите на психологическото айкидо"-принципите се връзват с нашия православен софтуер. Освен това изгледай Мастер и Маргарита, Може и Кучешко сърце-във военния комунизъм в СССР след революцията ще разпознаеш настоющия ЕвроКолхоз
                      А десетките милиони загинали по лагерите и затворите що не ги броиш?А 27 милиона загинали във Втората световна война и за тях ли Сталин не е отговорен?
                      Минимум 40 милиона жертви лежат на съвестта на тоя кръволок.

Коментар

• Tepix, не е вярно, щом са успели армия да съберат която да помогне за отвоюване на земите на които е държавата ни ! Войници са си дали живота със сигурност. Виж какво нещо е като не могат да съберат армии, искат война но никой не иска да умре в нея.

Коментар

Нищо не ни е дала Русия, а просто в даден момент българските интереси и тези на Руската империя (да не се бърка с днешна Русия, ръководена от внуците на екзекуторите на императора и семейството му) съвпадат.

Това после така или иначе не се повтаря.

Следват атентати в катедрали, убийства на министър-председатели, сръбско-български и румънско-български конфликти и подкупване на цели слоеве от политиците. Всичко, в панделка и с любов от Кремъл.

Толкова за "освободителката".

А дори не съм сядал да чета дали наистина сме им платили за руско-турската война.

​​​​​​
                          Неистина.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                            Украински безпилотен самолет минат като на парад и унищожи не един, а два свръхзвукови самолета TУ-22M3 на летище Шайковка в руската област Калуга.

Шайковка не е фронтова военновъздушна база. Военното летище се намира на повече от 350 км от границите с Украйна, а от Калуга до Москва разстоянието е по-малко от 300 км.

Ето това вече е дълбок тил, а старшинка?
                            Ако е истина, готин подарък за джуджака! Ше квичи от кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              добре, за жертвите на Сталинизма е всичко казано, за 30години най-тежкото наказание в СССР е изпълнено около 850 000. въпреки, че Сталин реално взема управлението на страната едва след 37-38гг, така наречените Сталинските чистки. Дотогава върви свирепа битка с троцкизма

Какво да си говорим глупости. Ходи в библиотеката на Славейков и намери кореспонденцията между Сталин-Чърчил-Рузвелт/Труман за годините на войната, изданието е на МИД. Там всичко е написано. Прочети и Техеран-Ялта-Потсдам хубаво книжле... Ти ми изглеждаш от упоритите, ама ще срещаме с теб братята руси на Орлов мост. Дай да закрием темата.

Пп. В спора вече не се ражда истината, за да ме разбереш хвърли едно око на книжката на един воронежки еврей "Принципите на психологическото айкидо"-принципите се връзват с нашия православен софтуер. Освен това изгледай Мастер и Маргарита, Може и Кучешко сърце-във военния комунизъм в СССР след революцията ще разпознаеш настоющия ЕвроКолхоз
                              Чел съм, гледал съм, повече отколкото можеш да си представиш. А ти вместо да си губиш времето с пропаганда, вземи прочети "Чапаев и пустота" на Пелевин, ега ги проумееш руснаците.
                              За ЕС нищо не съм казал, не са цвете за мирисане, ама насреща имаш неонацизъм с елементи на фундаментализъм....+ пълна липса на свобода. На вас може и да не ви пречи, но аз съм свободен дух....тъй че ти може и да ги срещаш подмит "братята" на Орлов мост.....аз ще съм в Балкана с пушката, ако недай боже се случи.

За Сашо Невския...нищо. Не съм изненадан. Ще ти дам жокерче....всичките им официални герои са ментета

Коментар

Working...
                              X