If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
https://www.youtube.com/watch?v=S5-Ws9FzcWg, вижте ги колко са луди, Китай да превземел Русия и да снябдял с оръжие Украйна. Китай да влезе във войната им. Това са ненормални хора.
2008г. един долар е бил 7.78 гривни, цената на газта ето тук я пише - https://www.pravda.com.ua/rus/news/2008/03/12/4435458/ , такава е и цената на газта в Русия. https://www.youtube.com/watch?v=lss_2KL7Hyk , ето какво мислят украинците в момента и има някои признания изпуснати случайно, като например че след 2008 година така и не се е подобрила икономиката на Украйна и е била все надолу, както и що за президент е бил техния Янукович всъщност.
https://www.youtube.com/watch?v=S5-Ws9FzcWg, вижте ги колко са луди, Китай да превземел Русия и да снябдял с оръжие Украйна. Китай да влезе във войната им. Това са ненормални хора.
Бе ти си много заблуден ве момче Може ли да се излагаш по такъв начин ??
Хората са радват,защото спират влезлите в чужда държава с оръжия орки да убиват децата и родителите им,да изнасилват жените им,и да разрушват села и градове из основи .
Затова се радват.А не ,че убили някакви заблудени овце като теб,на който им е казано,"Ние всъщност се защитаваме от нашествениците,убивайте и ще получите по една Лада, а ако ви убият на жените ви ще дадем по една шуба"
Абе я се прегледай на очен, най-добре. И помоли за по-як диоптър.
Вярно ли никога не сте чували този фундаментален по важност въпрос в детската градина? Тогава човек научава, че нищо не може да даде право да си агресор...
Каква ти е тезата,че нищо не се разбира от несвързаните ти и крайно нелогични бръщолевения?
Чудно ми е, какво увърташ. Кажи "АЗ не разбрах." Толкова си можал, толкова си разбрал. Аз напълно и изцяло го разбрах и нямам проблеми с яснотата на речта му.
Поне на мен войната не ми харесва, а тук са останали само фенове на войната: 5-10 души и те си пишат едно и също. Зацикляне някакво. Просто не е лошо да бъдат запознати военолюбците, че съществуват и други неща в света освен войната....
Е станали сме двама. Да си мислиш 21 век че с война ще се стигне до мир и ще се предотвратят да не се случат още по лоши неща..то по лошо от това има ли ?
Каква ти е тезата,че нищо не се разбира от несвързаните ти и крайно нелогични бръщолевения?
Поне на мен войната не ми харесва, а тук са останали само фенове на войната: 5-10 души и те си пишат едно и също. Зацикляне някакво. Просто не е лошо да бъдат запознати военолюбците, че съществуват и други неща в света освен войната....
petrg5s, нали бяха влезли в казахстан да свалят онзи техния президент, нито изнасилвания, нито убийства, дори онзи клептоман го оставиха жив и за капак и новия е срещу тях и щял да присъединява Казахстан към Запада. Та стига с това влезли са да изнасилват и убиват.
Бе ти си много заблуден ве момче Може ли да се излагаш по такъв начин ??
Хората са радват,защото спират влезлите в чужда държава с оръжия орки да убиват децата и родителите им,да изнасилват жените им,и да разрушват села и градове из основи .
Затова се радват.А не ,че убили някакви заблудени овце като теб,на който им е казано,"Ние всъщност се защитаваме от нашествениците,убивайте и ще получите по една Лада, а ако ви убият на жените ви ще дадем по една шуба"
Да по време на война хората се радват, че едни хора убиват други хора. В мирно време е престъпление да убиеш друг човек, но по време на война не е престъление, даже правят мобилизация и насила те карат да убиваш други хора. По време на война има "военни престъпления", а във мирно време има само "престъпления". Ако приемем, че жертвите на всяка страна са по 100 хил души то убитите до сега са 200 хиляди. В мирно време щеше да имаме 200 хиляди убийства(престъпления)!!! Сега имаме за всяка страна по 100 хиляди жертви и 100 хил. унищожени противници, а убииства(престъпления) няма- има 'жертви' и 'унищожени противници' и това не са престъпления- ако убиеш например 20 противника и медал сигурно ще ти дадат, и си герой. На руснаците и земя щели да им дават на войниците и следване в университетите, за украинците не знам за такива награди. сигурно далари им дават и ордени само...
Дечица, погледнете с какво граничи Калининградска област,
ако ви е малко, моля не се напикавайте като научите, че САЩ и СССР и Русия имат обща граница, от над 100 години насам. Или пък за вас САЩ не е НАТО?
СССР пък имаше обща граница с Турция... цъфтите от невежест или ви е важно да лъжете?
От тези места достъпа за нанасяне на военни удари по големите градове на Русия е силно ограничен, големи растояния. Съвсем друго е при Украйна, която да е в НАТО и САЩ да си направят военни бази на границата и с Русия. Растоянието става да кажем 500 - 600км. Но за новите хиперзвукови ракети това е без значение, ако е направена с възможностите които дава технологията ракетата може да направи обиколка на планетата и да се забие където и е целта, а тя да е само на няколко километра. Как не разбирате че правите от азиатците острие, което сега се заточва. С Русия голяма война няма да стане, все пак това са хора които разпаднаха цяла империя мирно. Какво точно толкова ценно има Русия ? Ако е суровините, от тях има толкова много във вид на опадъци поради цивилизационното развитие което е като на диваци - произвеждат неща които бързо остаряват и се трупат боклуци. Нищо друго няма в Русия, нито пък опасност тя да се превърне във военна сила, която да нападне Запада. Просто едни хора които разпаднаха малката соц.империя с идеята че ще живеят по добре след това и нищо повече от това.
Коментар