Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Добре, че сме в НАТО и ЕС. В противен случай Русия и у нас да е нахлула. Все ще се намери някой национален предател да я покани. Русороби да искаш.
Може да си я купи на промоция директно от американците.
Американците нали са капиталисти и ги интересуват само парите и печалбата?
Путин ако предложи оферта на американските сенатори в Конгреса - да му продадат България срещу едно кило Калифорний, американците с радост ще му я поднесат на сребърен поднос, украсена с панделка.
GiRo, не знам дали знаеш, че Калифорният е най-скъпият метал на планетата Земя - струва 250 000 000 долара/грам и познай от 3 пъти на кое място в света се произвежда този скъпоценен елемент... ... джокер - не е в България...
Last edited by Frosty; 16.02.2023, 18:05.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеОще малко оставя и котела се затваря . Тогава ще видим кой е тръгнал на война по бели гащи
- 5 Харесвания
Коментар
-
И САЩ категорично опровергаха българският президент Румен Радев за твърденията му, че нито една държава, която е дала оръжие на Украйна не е получила нищо в замяна от страните от НАТО, както и че всякакви компенсации отнемат много време и затова не трябва да се практикуват. САЩ ще предоставят 200 млн. долара на Чехия, за да може тя да модернизира своята армия и да попълни запасите си след изпращането на военна помощ в Украйна, съобщи днес американското посолство в Прага, цитирано от Ройтерс и БТА. Дарението ще допълни обещаните миналата година от Съединените щати на централноевропейската страна 106 млн. долара, отбелязва чешката информационна агенция ЧТК. Словакия опроверга твърденията на Радев как се заменя оръжието за КиевСловакия категорично опроверга българският президент Румен Радев заНе е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Интересно ми е дали след като не слушаме БЪЛГАРИЯ ще ни избомбят както го направиха со Сърбия. Засега само ни ЗАПЛАШВАТНе е препоръка за каквото и да било.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
''безупречната репутация на американската държава'' тея кого лъжат?!
[ATTACH=CONFIG]n4027139[/ATTACH]Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеЕвропейската комисия не разглежда версията на журналиста Сиймор Хърш за участието на САЩ в експлозиите на Северен поток заради ''безупречната репутация на американската държава'' !
Хахаха, ебати наведените пудели .
Начело с чавдарчето фон Лайан
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПутин
Коментар
-
Яковенко показал тупость Путина на простом примере
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеВключи ли се и БЕЛОРУС , победата на РУСИЯ Е 100%
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Тая хлебарка Полша ли се опитва да плаши???))
Ми да се пробва, поляците ще ги насметат барабар с руската паплач.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЛукашенко е готов да се бие на страната на Русия, но има условие
(https://bit.ly/3KcGG0k) "Готов съм да воювам с руснаците от територията на Беларус засега само в един случай: ако един-единствен Украински войн дойде оттам на територията на Беларус, за да убие моя народ. Ако те извършат агресия срещу Беларус, отговорът ще бъде най-суров. И войната ще има съвсем друг характер", каза мустакатата хлебарка
Между другото, наглият колхозник подчерта, че заплахите му засягат не само Украйна, но и други съседни държави))
Ми да се пробва, поляците ще ги насметат барабар с руската паплач.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Братята като са от там, а Солун в момента не е в България, какво зависи от Путин.
И в Русия в момента пишете на БЪЛГАРСКА АЗБУКА, не на глаголица.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар