Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И? Дай да ревем за тези изроди, така ли?
- 1 like
Коментар
� -
Сега, може да е трудно и с много кръв но, и изтръгва И ноктите, И зъбите, И ръцете, И краката... НЕ КАЗВАМ, че немпогинаха и много добри и правилни украински хора. ТАКА СТАНА И ТОВА, Е БЕЗКРАЙНО ТЪЖНО. Самото сваляне на правителството и президента в Киев, сега са въпрос само на време.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Подобные термины уже более 100 лет, так что ясно, что имат предвидит русский язык. Преди ВСВ враги белые, даже имало и белокожие китайцы, как и белополяки. Во время ВСВ врагами стали фашисты, в наши дни нацисты. И все "освобождают" било от белых, било от фашистов, било от нацистов.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеГлупости. Под"денацификация"Путин имаше предвид сваляне на властта в Украйна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Под денацификация Путин разбираше да свали портретите на Бандера и Шухевич, които са били откровени нацисти, и да окачи тези на Ленин. Толкоз е просто, а тук се вият едни дискусии като за начините за интерпретиране на Фойербах.
А Бандера е лежал няколко години в нацистки концлагер. Пуснат е към края на войната. Имали са общ враг с нацистите-съветските комунисти,но това не означава, че е бил нацист.Все едно да се каже,че Чърчил е комунист.Last edited by mirodes; 19.03.2025, 16:19.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Глупости. Под"денацификация"Путин имаше предвид сваляне на властта в Украйна.Last edited by pinoccio; 19.03.2025, 16:15.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЗнаех си аз, че няма смисъл да се спори с полицай, но пак сбърках
- 1 like
Коментар
� -
Самият факт, че повечето нацита са унищожени, Е денацификация. Харесва ли ви, не ви ли харесва - все тая.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЕстествено, че не можеш да спориш с мен, щото нито имаш интелект, нито ерудиция.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЗнаех си аз, че няма смисъл да се спори с полицай, но пак сбърках
Коментар
� -
Всеки вижда,че си посредствен и единствено може да цитираш някоя статия от либерастка медия или да ползваш ИИ.Собствени мисли и аргументи липсват.Last edited by mirodes; 19.03.2025, 15:57.
- 1 like
Коментар
� -
Беше ясно, че Путин ще клекне и няма да иска"денацификация"на Украйна. Въпросът е дали иска да получи всички територии от тия области,щото не целите ги владее .Съмнява ме да му дадат територии, които не владее.
Дали ще признаят Крим за руски или не,няма никакво значение щом ще остане под руска окупация. Но на войната й се вижда края.
Коментар
� -
България обявява независимост чак 30 години след Освобождението .Да не би през тия 30 години да сме били подчинени на Османската империя?
Да не би Косово да е част от Сърбия като сърбите го считат за такава?
Или пък Тайван да е част от Китай. Има много случаи, когато една територия фактически е част от някоя държава,но не е получила международно признание.
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар