IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    аз държа, че мирко е бил от рода на татарите
    Да.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ако съм бил от рода на Чингис хан няма да е лошо. Между другото и в България монголите са били правели набези и след това България на практика им е била васал около 60 години,така че не е изключено и много българи да имат и монголска кръв.
      Между другото имам и малки ,дръпнати очи,а сестра ми още повече, така че може и да имаме такива предци.
      Гаранция. Само погледни огледалото.

Коментар

не ѝ ли е минал давностния срок на тая случка
        пиши му на пирамидата едно прокурорско постановление
        и го пускай по живо по здраво
        Дразня го.Не че ми пука,това са си техни отношения с Матеев. Той ако иска да го съди.

Коментар

• Добро утро на добрите хора с кадър от путинията:

аре тежък им ден на путирасите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Анатема!
            Ако съм бил от рода на Чингис хан няма да е лошо. Между другото и в България монголите са били правели набези и след това България на практика им е била васал около 60 години,така че не е изключено и много българи да имат и монголска кръв.
            Между другото имам и малки ,дръпнати очи,а сестра ми още повече, така че може и да имаме такива предци.

Коментар

Пиночет като е взел властта е вкарал всички мафиоти в няколко изоставени мини и никой повече не се е върнал.Само един е успял да се спаси и е избягал в Колумбия, където е станал съдружник с Ескобар и го е научил как да прави кокаин.
              Аз подкрепям такива действия като на Пиночет.
              Препоръчвам щом ти харесва този жанр да проследиш биографията на Букеле. Тук всички са му диви фенове. Той е по-хард и по-ефективен от самия пиночет, което си е диво постижение.

Коментар

Прераждане пряко от десети век. Казусът е яссен като месечина. Все натам те влече Бил си крумов велможа с прабългарска кръв. Дали от рода дуло или от дригия род само не мога да кажа със сигурност
                Пиночет като е взел властта е вкарал всички мафиоти в няколко изоставени мини и никой повече не се е върнал.Само един е успял да се спаси и е избягал в Колумбия, където е станал съдружник с Ескобар и го е научил как да прави кокаин.
                Аз подкрепям такива действия като на Пиночет.

Коментар

Анатема!

Коментар

Прераждане пряко от десети век. Казусът е яссен като месечина. Все натам те влече Бил си крумов велможа с прабългарска кръв. Дали от рода дуло или от дригия род само не мога да кажа със сигурност
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Виж се само. Тебе те "обидили".
                      Че ме изкарваш некадърник,не ми пука. Не се имам за много велик юрист или следовател. Но да твърдиш, че съм закрилял престъпници, явно си най-голямата отрепка щом го казваш, без да ме познаваш.

Коментар

То би било унизително за мен престъпник като теб да ме уважава.Аз съм от едната страна,престъпниците сте от другата.
                        не ѝ ли е минал давностния срок на тая случка
                        пиши му на пирамидата едно прокурорско постановление
                        и го пускай по живо по здраво
                        препоръка е

Коментар

Кое ме идентифицира-за разлика от теб имам морал, а и боклуци не мога да понасям.Точно тях ще закрилям ,то ако зависи от мен да съм им приложил Крумовите закони.

Коментар

То би било унизително за мен престъпник като теб да ме уважава.Аз съм от едната страна,престъпниците сте от другата.
                            Ето. МентЕто раздава "присъди". Неграмотността му личи от Луната.

Коментар

Естествено. Честно казано не ме бърка-тяхна си работа.Матеев е трябвало да подаде жалба. Просто като ме обижда и аз му го връщам.
                              Виж се само. Тебе те "обидили".

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз по принцип подкрепям но, лекЕта като В. не заслужават уважение.

Коментар

Working...
                                X