Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако съм бил от рода на Чингис хан няма да е лошо. Между другото и в България монголите са били правели набези и след това България на практика им е била васал около 60 години,така че не е изключено и много българи да имат и монголска кръв.
Между другото имам и малки ,дръпнати очи,а сестра ми още повече, така че може и да имаме такива предци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не ѝ ли е минал давностния срок на тая случка
пиши му на пирамидата едно прокурорско постановление
и го пускай по живо по здраво
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Анатема!
Между другото имам и малки ,дръпнати очи,а сестра ми още повече, така че може и да имаме такива предци.
Коментар
-
Пиночет като е взел властта е вкарал всички мафиоти в няколко изоставени мини и никой повече не се е върнал.Само един е успял да се спаси и е избягал в Колумбия, където е станал съдружник с Ескобар и го е научил как да прави кокаин.
Аз подкрепям такива действия като на Пиночет.
Коментар
-
Прераждане пряко от десети век. Казусът е яссен като месечина. Все натам те влечеБил си крумов велможа с прабългарска кръв. Дали от рода дуло или от дригия род само не мога да кажа със сигурност
Аз подкрепям такива действия като на Пиночет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз държа, че мирко е бил от рода на татарите
- 1 like
Коментар
-
Прераждане пряко от десети век. Казусът е яссен като месечина. Все натам те влечеБил си крумов велможа с прабългарска кръв. Дали от рода дуло или от дригия род само не мога да кажа със сигурност
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Виж се само. Тебе те "обидили".
Коментар
-
То би било унизително за мен престъпник като теб да ме уважава.Аз съм от едната страна,престъпниците сте от другата.
пиши му на пирамидата едно прокурорско постановление
и го пускай по живо по здравопрепоръка е
Коментар
-
Кое ме идентифицира-за разлика от теб имам морал, а и боклуци не мога да понасям.Точно тях ще закрилям ,то ако зависи от мен да съм им приложил Крумовите закони.Бил си крумов велможа с прабългарска кръв. Дали от рода дуло или от дригия род само не мога да кажа със сигурност
Коментар
-
То би било унизително за мен престъпник като теб да ме уважава.Аз съм от едната страна,престъпниците сте от другата.
Коментар
-
Естествено. Честно казано не ме бърка-тяхна си работа.Матеев е трябвало да подаде жалба. Просто като ме обижда и аз му го връщам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аз по принцип подкрепям но, лекЕта като В. не заслужават уважение.
Коментар
Коментар