Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
"Дошъл е моментът за мир чрез сила.
На Путлер не можем да се доверяваме !!!"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Апартамента, който обитаваш, е с имагинерна стойност. Заплатата ти също е просто хартия и цифри. Електричеството не го виждаме, а музиката от грамофонът е острие, което дере пластмасов кръг.
Без кое от тези неща можеш?!?
Нищо проти здравословните корекции и рязането на болна тъкан до здраво, ама не така и не толкова рязко. И не за сметка на обикновените хора.
- Малцина. ТЕ, а не аз, са си правили страната САЩ ТАКАВА. Аз отговарям за своето място, к то е България.
Относно как и с какви темпове: Аз също смятам че, тези са прекалено напрегнати но, Тръмп действително няма време. Даде ли на дълбоката държава време да се опомни (а - дори бидейки всякакви -хората там, НЕ СА глупави) в един момент, ще се организират и става сложно. Няма време, под краката му гори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Макар че предвид ситуацията, най-добре да си купи нова самоличност и билет за Аржентина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Това, което човек сам си причини на старини, е пряко следствие от решенията, които е вземал на младини. Така че ще си умреш гол като църковна мишка, и това че си жалка нещастна копейка няма да те направи по-богат. Моите съболезнования .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Момент.никому нищо не съм "пожелавал". (Направи си труда, проверИ.) Сътресения са това,.ти какво очакваш? А, за щатите, би подействало отрезвително и , по ТАЗИ причина, благотворно, да живеят според чергата си и да се научат да НЕ грабят толкова много останалите страни и народи. Аз винаги съм живял от труда си, НЕ СЪМ се оплаквал и се чувствам прилично, откъде накъде ще се оправдавам? Баба знае 2 и 200. В щатите, баби да искаш.
Без кое от тези неща можеш?!?
Нищо проти здравословните корекции и рязането на болна тъкан до здраво, ама не така и не толкова рязко. И не за сметка на обикновените хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИма да гледаш джипове Q7 и коли S8 на картинка, и да ти текат лигите, но само с това ще си останеш. Искаш ли да ти пратя няколко снимки, може и цветни, да си ги сложиш под възглавницата, та белким поне на сън да покараш малко от истинските коли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПовярвах, че в една дървена глава може да има разум. Сбърках.
В тази дървена глава може да бъде инсталирана само една радиоточка,
възпроизвеждаща лъжите на убиеца Путлер.
Дървеното човече живее в Европа и
рони крокодилски сълзи за избитите от Путлер
Украинци само защото те защитават правото си да живеят в Европа!
Гади ми се от такива демагози.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Абе като гледам снимките, на мен ориза и брашното си ми изглеждат истински, ама знам ли, може и да са от пластмаса и само за снимките. Не познавам африканци, живеещи на хуманитарни помощи, че да питам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАз не му отричам бизнес ума и достиженията. Негови са си. :
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеА, бе, ти вместо да се загрижиш за избитите млади момчета на фронта, предизвикано от либерастите, сега си се загрижил за пенсиите на американските баби, които ще пострадат именно заради действията на същите тези либерасти в пряка зависимост от случващото се. Чуден е този свят.
В тази дървена глава може да бъде инсталирана само една радиоточка,
възпроизвеждаща лъжите на убиеца Путлер.
Дървеното човече живее в Европа и
рони крокодилски сълзи за избитите от Путлер
Украинци само защото те защитават правото си да живеят в Европа!
Гади ми се от такива демагози.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Факт. Ама се плюмчи и то, твърде нервно...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
То дори не е нужно да имаш бизнес ум, важно е да имаш личен мотив. Така и аз пустосвам съседа сутрин, обед и вечер, да отиде командировка или да изчезне за два-три дни. Замерям колата му с буркани с лютеница, чистя контейнера на прахосмукачката от балкона върху него, когато минава отдолу. Имам хубава съседка и съм й хвърлил око, ама пустият му съсед не се отделя от нея. Ще взема и аз да купя някой дрон - да го нацвъкам с касетъчни заряди с птича тор.
- Нале.
Коментар
Коментар