IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

До момента, си изпросиха увеличен брой усилени руски части по границата но, руската страна, няма интерес допълнително да ескалира нещата. Не, освен ако не сторят някоя Глупост, това не би трябвало да ги заплашва. Разбира се, не знам, как биха реагирали руснаците на натовски ракети, долетели от въздушното им пространство но, изстреляни от провокатори като ингилизи и американци.
    Е аз знам-ще си затраят. Както си затраяха,когато Турция свали руският самолет над Сирия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Вие имате МИГ и СУ,не Ф 16.
      Какво си въобразяваш, ти вече заяви но, от истината, си много далеч.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Трагедията е пълна!!!! Аз, като ви казвам, че тея са отписали укрите вие ми е смеете!

Танковете към Украйна тръгват, но ще пътуват бавно..
        https://www.segabg.com/hot/category-...-putuvat-bavno[/COLOR]
        Изюм и Лиман не бяха превзети с танкове, Херсон също,а от машините с които бяха превзети - пътуват +1700 бройки и за разкош танкове

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Така е, но Финландия и Швеция не са, и кът нищо оже да отнесат някоя ракетка.
          До момента, си изпросиха увеличен брой усилени руски части по границата но, руската страна, няма интерес допълнително да ескалира нещата. Не, освен ако не сторят някоя Глупост, това не би трябвало да ги заплашва. Разбира се, не знам, как биха реагирали руснаците на натовски ракети, долетели от въздушното им пространство но, изстреляни от провокатори като ингилизи и американци.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение

То това не е много героично, по скоро глупаво.
            Откровено. Те отдавна са обявили независимост от здравия разум.

Коментар

Vergil1975, веднага ги нападаме, за целта ще използваме супер ф16 изтребителите и ще има - бам, бум по Естония. Що да ги нападаме, тя и Русия няма да им направи абсолютно нищо.
              Вие имате МИГ и СУ,не Ф 16.

Коментар

• better, точно пък тези които не са в НАТО нямат шанс за нито една ракетка, те са с най якото ПРО, ПВО и супер, мупер противоракетен щит. Който не си пъха носа където не му е работа, няма шанс да остане без нос.

Коментар

• Vergil1975, веднага ги нападаме, за целта ще използваме супер ф16 изтребителите и ще има - бам, бум по Естония. Що да ги нападаме, тя и Русия няма да им направи абсолютно нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Естония е член на НАТО. Дай да видим дали ще нападнете натовска държава.
                    Така е, но Финландия и Швеция не са, и кът нищо оже да отнесат някоя ракетка.

Коментар

Естония е член на НАТО. Дай да видим дали ще нападнете натовска държава.

Коментар

• Трагедията е пълна!!!! Аз, като ви казвам, че тея са отписали укрите вие ми е смеете!

Танковете към Украйна тръгват, но ще пътуват бавно

Доставката на обещаната бронирана бойна техника изисква сложна логистика

Танковете "Леопард-2" от Германия за Украйна ще пристигнат в края на март, началото на април, обяви германският министър на отбраната Борис Писториус

Но американските танкове "Ейбрамс" едва ли ще пристигнат в Украйна напролет, доколкото според официални лица вероятно ще бъдат поръчани на производителя, а няма да бъдат взети от наличните запаси на САЩ. Френски представител, пожелал анонимност, специално заяви вчера, че "леопардите" няма да са готови за използване от Киев в засилените боеве напролет, добавя "Вашингтон пост".

https://www.segabg.com/hot/category-...-putuvat-bavno

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                          Естония затваря финския залив за путлеристите, в същото време е почти без тежки оръжия.

Изгониха си дипломатите
                          Мурзилажа вече врещи за СВО в Естонии, ние тука сме със смотан мурзилаж, пак го чакаме да чуе па стопли

Коментар

• Войната е мир
                            Отстъплението на Херсон е победа над НАТО!

моля допълвайте

Коментар

• Естония затваря финския залив за путлеристите, в същото време е почти без тежки оръжия.

Изгониха си дипломатите
                              Мурзилажа вече врещи за СВО в Естонии, ние тука сме със смотан мурзилаж, пак го чакаме да чуе па стопли

Коментар

• "Ударом могла быть поражена электроподстанция 330/110 кВ Усатово, по которой ранее уже били ВС РФ."
                                Нещо повтарят путлерите, явно така са свикнали от малки

Коментар

Working...
                                X