Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Вие имате МИГ и СУ,не Ф 16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТрагедията е пълна!!!! Аз, като ви казвам, че тея са отписали укрите вие ми е смеете!
Танковете към Украйна тръгват, но ще пътуват бавно..
https://www.segabg.com/hot/category-...-putuvat-bavno[/COLOR]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Така е, но Финландия и Швеция не са, и кът нищо оже да отнесат някоя ракетка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
То това не е много героично, по скоро глупаво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеVergil1975, веднага ги нападаме, за целта ще използваме супер ф16 изтребителите и ще има - бам, бум по Естония. Що да ги нападаме, тя и Русия няма да им направи абсолютно нищо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
better, точно пък тези които не са в НАТО нямат шанс за нито една ракетка, те са с най якото ПРО, ПВО и супер, мупер противоракетен щит. Който не си пъха носа където не му е работа, няма шанс да остане без нос.
Коментар
-
Vergil1975, веднага ги нападаме, за целта ще използваме супер ф16 изтребителите и ще има - бам, бум по Естония. Що да ги нападаме, тя и Русия няма да им направи абсолютно нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Естония е член на НАТО. Дай да видим дали ще нападнете натовска държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
То това не е много героично, по скоро глупаво.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Трагедията е пълна!!!! Аз, като ви казвам, че тея са отписали укрите вие ми е смеете!
Танковете към Украйна тръгват, но ще пътуват бавно
Доставката на обещаната бронирана бойна техника изисква сложна логистика
Танковете "Леопард-2" от Германия за Украйна ще пристигнат в края на март, началото на април, обяви германският министър на отбраната Борис Писториус
Но американските танкове "Ейбрамс" едва ли ще пристигнат в Украйна напролет, доколкото според официални лица вероятно ще бъдат поръчани на производителя, а няма да бъдат взети от наличните запаси на САЩ. Френски представител, пожелал анонимност, специално заяви вчера, че "леопардите" няма да са готови за използване от Киев в засилените боеве напролет, добавя "Вашингтон пост".
https://www.segabg.com/hot/category-...-putuvat-bavno
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЕстония затваря финския залив за путлеристите, в същото време е почти без тежки оръжия.
Изгониха си дипломатите
Мурзилажа вече врещи за СВО в Естонии, ние тука сме със смотан мурзилаж, пак го чакаме да чуе па стопли
- 1 like
Коментар
Коментар