IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
    Нз кво мислите, но натовци се изложиха яко. То говорене не беше, то пъчене, то дуене, накрая почнаха "първо вие дайте, после ние" и обратното. После след 5 дена кандърми, увещания, пак пъчене, позиране снимки ала бала, се решиха да дадат 45 консерви.
    Нз ама май цялото нато е същия въздух, всичко е картинки, напрактика нямат нищо. Отделно както виждаме и боеприпасите са на свършване. Трагедия.
    Нищо подобно не виждам. Вярно е, че Западът е муден и бавен. Трудно се вземат решения, безкрайни дискусии, но веднъж взети, колелото се завърта. На Украйна вече се дава почти всичко. Това са първите танкове, но едва ли ще са последните. Липсват само далекобойни ракети, но и това ще стане. Относно липсата на 155 мм, все още има по складовете, а щатите увеличават производството шест пъти. Липсата на боеприпаси е проблем и на двете страни. Въпросът е кой има по-голяма индустриална мощ зад гърба си, а отговорът е ясен. Единственият риск тук е Западът да изостави Украйна, но това е много малко вероятно. Последствията ще бъдат трагични за целия демократичен свят и мисля всички добре го осъзнават.
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Украински войници тренират лягане под танк (може би за да залепят за него магнитна мина) или стрелба от 2-3 метра в амбразурата на водача на танка.

https://www.youtube.com/shorts/dSa0lySR3M4

Коментар

• Другия вариант е натовци да са разочаровани от повсеместната корупция и кражби в украйна. Вижте зеления колко уволни. Някъде прочетох, че вкарвали един зил за ремонт и го фактурирали 150 000 евро! Това пасуване от нато ми е нелогично, нещо става там, или нещо разколебава натовци или просто имат малко оръжия и още по-малко боеприпаси за тях или е огромната корупция, както тук де.

Коментар

• Тинче, това ...

Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
          Защо ползвате картинки от компютърни игри? Липса на разузнаване на терен?
          Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Докажи че ползвам такива картинки
          Как се връзва с долното ...

Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
          Остави компютърните игри, кажи защо снимка номер 2 е картина номер 4 тук ...
          Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Не ви знам дали сте абдали или само се правите на такива- в бисквити катеричка има ли катеричка. Това са картинки, откъде са кой го интересува
          Няма нищо по-забавно от товарищ оплетен в пропагандата
          Last edited by GiRo; 26.01.2023, 17:30.

Коментар

• Струва ми се, че укрите бяха подведени и накрая може да бъдат зарязани.... за съжаление.

Коментар

• Нз кво мислите, но натовци се изложиха яко. То говорене не беше, то пъчене, то дуене, накрая почнаха "първо вие дайте, после ние" и обратното. После след 5 дена кандърми, увещания, пак пъчене, позиране снимки ала бала, се решиха да дадат 45 консерви.
              Нз ама май цялото нато е същия въздух, всичко е картинки, напрактика нямат нищо. Отделно както виждаме и боеприпасите са на свършване. Трагедия.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                Старшинка, и аз като ДС 6-ти от 6-то гледах едно интересно видео за една тръбичка в тубата. Не съм експерт по въпроса като теб, но вътре ставаше въпрос за нефт и газ. Чувам руснаците са го закъсали там, технологично. Някакво ембарго имало. Що не им предложиш коопериране? Хем ти ще им помогнеш и забогатееш, хем те доволни.

Хехе, яко.

Рекламирания сайт не работи - нямат 10лв. за хостинг

Коментар

• Угледар??

Вчера писах, ще го напиша и днес- вече в няколко сайта излизат данни че няма укропчета. Иииииииииииии помощта добре ще дойде, ама няма кой да стреля с нея. Е разбира се поляците не са свършили все още

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                    В Украйна започна масов лов на мъже в военна възраст.

https://odysee.com/@RussiaInsight:a/...ZpzpST MJwtPqk
                    Влез на русвесна да видиш за какво става дума, само от днес има 5-6 видеа

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Тинче, тази елементарна руска пропаганда в някоя фейс група на Израждане да я постваш, най-добре. Остави компютърните игри, кажи защо снимка номер 2 е картина номер 4 тук ...

П.П. Гледам старшинката поне е клъвнал. Това е някакъв "успех". Ама той си кълве по принцип, така че ...
                      Не ви знам дали сте абдали или само се правите на такива- в бисквити катеричка има ли катеричка. Това са картинки, откъде са кой го интересува

Коментар

• v_tin, най добре е да се кротнат всички, работата върви натам бъдещите жители на тази планета да са тия дето гонят буболечки да ги хванат да се нахранят, всички които са се цивилизовали ще се избият взаимно.

Коментар

• Старшинка, и аз като ДС 6-ти от 6-то гледах едно интересно видео за една тръбичка в тубата. Не съм експерт по въпроса като теб, но вътре ставаше въпрос за нефт и газ. Чувам руснаците са го закъсали там, технологично. Някакво ембарго имало. Що не им предложиш коопериране? Хем ти ще им помогнеш и забогатееш, хем те доволни.

Коментар

• Защо ли им се налагат на путлерите тия "добронирания". Аз залагам на снимките от Дубай

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Казахите не мое ги пипне джуджака, там отговаря тов Си.
                              Тов. Си е наясно много добре за какво е боя. Възможно и те да искат да научат как да правят тези много яки бомби, а научат ли се - сащ ще ядат бомбите от тях. Може американците да са си помислили - не може да допуснем тов. Си да получи този подарък, от наивните руснаци. Е в момента вече това е предотвратено със сигурност, приказките за вечната дружба ги няма. Не че САЩ няма основания да се притесняват, то си е притеснително. Най добрия вариант е САЩ, Русия и Европа да седнат да говорят сериозно без да се лъжат. Наистина е притеснително руснаците да не почнат да правят подаръци на Азия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                                В Украйна започна масов лов на мъже в военна възраст.

https://odysee.com/@RussiaInsight:a/...ZpzpST MJwtPqk
                                Ейййй, кога ще се научиш поне да пишеш?

Коментар

Working...
                                X