Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
-
Украински войници тренират лягане под танк (може би за да залепят за него магнитна мина) или стрелба от 2-3 метра в амбразурата на водача на танка.
https://www.youtube.com/shorts/dSa0lySR3M4
- 2 Харесвания
Коментар
-
Другия вариант е натовци да са разочаровани от повсеместната корупция и кражби в украйна. Вижте зеления колко уволни. Някъде прочетох, че вкарвали един зил за ремонт и го фактурирали 150 000 евро! Това пасуване от нато ми е нелогично, нещо става там, или нещо разколебава натовци или просто имат малко оръжия и още по-малко боеприпаси за тях или е огромната корупция, както тук де.
Коментар
-
Тинче, това ...
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЗащо ползвате картинки от компютърни игри? Липса на разузнаване на терен?Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДокажи че ползвам такива картинки
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеОстави компютърните игри, кажи защо снимка номер 2 е картина номер 4 тук ...Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе ви знам дали сте абдали или само се правите на такива- в бисквити катеричка има ли катеричка. Това са картинки, откъде са кой го интересуваLast edited by GiRo; 26.01.2023, 17:30.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Нз кво мислите, но натовци се изложиха яко. То говорене не беше, то пъчене, то дуене, накрая почнаха "първо вие дайте, после ние" и обратното. После след 5 дена кандърми, увещания, пак пъчене, позиране снимки ала бала, се решиха да дадат 45 консерви.
Нз ама май цялото нато е същия въздух, всичко е картинки, напрактика нямат нищо. Отделно както виждаме и боеприпасите са на свършване. Трагедия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеСтаршинка, и аз като ДС 6-ти от 6-то гледах едно интересно видео за една тръбичка в тубата. Не съм експерт по въпроса като теб, но вътре ставаше въпрос за нефт и газ. Чувам руснаците са го закъсали там, технологично. Някакво ембарго имало. Що не им предложиш коопериране? Хем ти ще им помогнеш и забогатееш, хем те доволни.
Рекламирания сайт не работи - нямат 10лв. за хостинг
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеВ Украйна започна масов лов на мъже в военна възраст.
https://odysee.com/@RussiaInsight:a/...ZpzpST MJwtPqk
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Тинче, тази елементарна руска пропаганда в някоя фейс група на Израждане да я постваш, най-добре. Остави компютърните игри, кажи защо снимка номер 2 е картина номер 4 тук ...
П.П. Гледам старшинката поне е клъвнал. Това е някакъв "успех". Ама той си кълве по принцип, така че ...
- 1 like
Коментар
-
Старшинка, и аз като ДС 6-ти от 6-то гледах едно интересно видео за една тръбичка в тубата. Не съм експерт по въпроса като теб, но вътре ставаше въпрос за нефт и газ. Чувам руснаците са го закъсали там, технологично. Някакво ембарго имало. Що не им предложиш коопериране? Хем ти ще им помогнеш и забогатееш, хем те доволни.
Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Казахите не мое ги пипне джуджака, там отговаря тов Си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеВ Украйна започна масов лов на мъже в военна възраст.
https://odysee.com/@RussiaInsight:a/...ZpzpST MJwtPqk
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар