Първоначално изпратено от Rodnok
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
[QUOTE=v_tin;n4017141]Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Понеже леопардите могат да стрелят с такива снаряди - с обеднен уран, с каквито беше стреляно в сърбия и затова сега се отчитат там повишени нива на ракови заболявания- в бг около границата са около 2,5 пъти по високи, за сърбите са около 5 пъти по високи, руснаците предупреждават господарите на танковете че ще разглеждат това като мръсна бомба и ще опукат киев с тяо. Съответно да си мислят каквото искат
Казах ви-престанете с тъпите опорки за използване на ядрени оръжия.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Vergil1975;n4017111]Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе разбирам защо не разрешава да се направи копи пасте- както и да е
Има обявена награда от 1 милион рубли за цял танк леопард и 500000 за първия изгорен
Тая опорка с ядрените бомби не се ли изтърка вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Не може ли страни от три континента да воюват на един .[/B][/U]
...
Спука се цял батальон руски танкове в Запорожието.
Оказаха се надуваеми
https://youtu.be/yP2xcBduUTM?t=1
Хаха световна война - 2000км. фронт им е непосилен на дъртите джуджаци. Факт за осмисляне.Last edited by satz; 27.01.2023, 13:51.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да , да ... а тия на снимката са Джон и Хенри . Тролско - козяшки опорки не ми се четат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
След 2 години ще навърша 50 години. Казарма съм карал 18 месеца.
И тази снимка, която показваш се е случила,щото Германия е воювала със САЩ и Великобритания.
Коментар
-
При една война НАТО Русия без използване на ядрени бомби въпросът е дали в рамките на един месец ще падне Москва или за няколко седмици. Руската армия се осира срещу Украйна, която няма авиация, а силата на НАТО е в авиацията. Просто ще ги попилеят както стана с Вагнеровците в Сирия, които нападнаха американски войски.
Коментар
-
Ясно . Както някой написа по назад , имаш -нямаш 30 години . Казарма не си помирисвал , а литература - художествена или исторически ти е била табу от 3 годишен .
Така са говорили и подобни на теб субекти , за да се стигне до ...
И тази снимка, която показваш се е случила,щото Германия е воювала със САЩ и Великобритания.Ако воюваше само срещу Русия и нямаше лендлийз щяха да превземат Берлин на куков ден.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеи за Дядо Мраз ли му вярвате
и дечица - за Световна война ви трябват военни действия поне на 3 континента. Което не пречи в живота си да срещнете индивиди не виждали друг свят освен Путлеристан - не им се връзвайте
Я ми дай правилото за Световна война (на три континента) . Не може ли страни от три континента да воюват на един .
Това ти беше по зле и от тъпнята за тока
Коментар
-
NATO отдавна е ''открило '' война срещу РУСИЯ и руския народ . Явно само ти и група платеняци , по форумите още не сте разбрали само .
Не съм сигурен , обаче , ще ''разбереш'' ли развоя на събитията до края .
Току виж , получил повиквателна да защитваш Европа в някой украински окоп
- 3 Харесвания
Коментар
-
Поредните тъпотии. Ами в Русия живеят хора.При една ядрена война ще бъдат избити.Да не би държавата да е по-важна от хората?А и на никой не му е притрябвала Русия. Това си е пропаганда за пред мужиците.
Така са говорили и подобни на теб субекти , за да се стигне до ...
Коментар
-
А не бе . Човека ви го каза в прав текст . ''Няма РУСИЯ - няма Никой ! '' ..)
и дечица - за Световна война ви трябват военни действия поне на 3 континента. Което не пречи в живота си да срещнете индивиди не виждали друг свят освен Путлеристан - не им се връзвайте
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
И защо трябва да е трета световна? Знам, че за теб Русия е света, но все пак
Ако НАТО "открие" война срещу Русия ще разбереш. Дотогава продължавай да си драскаш ...
Не съм сигурен , обаче , ще ''разбереш'' ли развоя на събитията до края .
Току виж , получил повиквателна да защитваш Европа в някой украински окоп
Коментар
-
А не бе . Човека ви го каза в прав текст . ''Няма РУСИЯ - няма Никой ! '' . Хайде сега , ако обичате , изяснете си вие постъпките , действията и трябва ли ви толкова ''разпада на РУСИЯ '' , за да окрадете всичките природни богатства след това от подставени продажни правителства като у нас след 10 .11 .
Мпоже и да опитате , както сте тръгнали с машата Укробандерия , но - далеч няма да се стигне .
И изобщо не тролствай с ''целия свят '' .
Прогнила западна Европа и Сащ НЕ СА ЦЯЛ СВЯТ . Забравяш БРИКС , Ю.Америка , Индия , Африка .
Мисля че при един военен конфликт , англосаксите ще бъдАТ сами с пудела си Гейропа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мъжете се опитват да напуснат Украйна, криейки се в коли. Сцената е на унгарската граница.
https://twitter.com/i/status/1618516469171752960
Обаче , не повезло
От тук - наручники и директно In the ARMY NOW
но без романтиката на Status Quo
Last edited by Rodnok; 27.01.2023, 13:06.
Коментар
Коментар