IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	2025-02-03.jpg
Views:	1
Size:	33.2 КБ
ID:	4245071

Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    Това на снимката е Русия...
    и ракетата е от Русия, от стратегически бомбер... който пуца ракети само по чия заповед?

14Now playing В Липецке АХТУНГ! Упавшая ступень ракеты "высокоточно" потушила свет!ФАБ-250 на БПЛА наделали шороху

48K views2 hours ago
    MixNews

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

ъъъъ, добре - ми пиши се доброволец и заминавай или дарявай по 1 заплата всеки месец и фотосинтезирай. И стига вече "вие защо биете негрите" - питам ясно и точно - какво ни пука за Украйна, а не лафчета колко бил скъп газа или къде ще си складираме ядреното гориво
      И що да се пиша доброволец,не е нападната България. И ти казах вече-пука ни,щото измират бели европейци, християни. Какво става в Конго Южен Судан или Газа ми е през еди какво си.

Коментар

Руски или укриански телевизии не гледам и каали на всякакви шматки в телеграм не следвам. Виждам нещата глобално - ние се набутваме за някаква си Украйна и затова питам защо? Какво ни бърка нас дали Харков, Киев, Одеса, Курск или Брянск са руски или украински? Просто ми е интересно? Също ми е инетерсно като как се затварят очите пред етническото прочистване в Нагорни Карабах и защо не се санкционира Азербайджан? За Израел няма да повдигам реч, защото те не са в Европа, но ми е интересно защо няма санкции и срещу тях - навлязоха в суверени държави - Ливан и Сирия и не последва никакъв отговор. Та за едни двойни стандарти питам?
        Какво ме интересуват арабеските и ония с големите носове?Да си се оправят.В случая Путин избива бели европейци,християни, които са ни много по-близки от мургавите ислямисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Естествено ,че това не е вабанк. Вабанк е ако се вкарат войски в Украйна заедно с голямо количество оръжия,включително самолети. И специално България НИЩО не е загубила. И преди войната плащахме скъп газ от Русия. Напротив само спечелихме заради оръжията, които продаваме.
          ъъъъ, добре - ми пиши се доброволец и заминавай или дарявай по 1 заплата всеки месец и фотосинтезирай. И стига вече "вие защо биете негрите" - питам ясно и точно - какво ни пука за Украйна, а не лафчета колко бил скъп газа или къде ще си складираме ядреното гориво
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Милион са задминали със сигурност, защото Вагнер и ДНР и ЛНР никой не ги е броил.
            руския нет от глубинката е пълен с девчонки оплакващи се от липса на мъже дори по улиците...

самият биш шеф на ДНР: Мъжко население на възраст 17!-65г. по улиците на Луганск и Донецк дефакто няма, сравнено с преди.
            Гледах клип от опашка пред нощен клуб в Москва.100 жени и един мъж, който беше с гаджето си.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
              Ми грешен ти е въпроса.

нито играем ва банк, нито специалността на Украйна е някакъв фундамент за действия.

Върховенството на закона е специалното. Ако се спазваха подписаните лично от путлер закони, то нямаше да я има тая война.

пп
              погледай малко руска телевизия, думата война вече ячко се ползва. Курски им работи, още пламтящо нефтохимски
              Руски или укриански телевизии не гледам и каали на всякакви шматки в телеграм не следвам. Виждам нещата глобално - ние се набутваме за някаква си Украйна и затова питам защо? Какво ни бърка нас дали Харков, Киев, Одеса, Курск или Брянск са руски или украински? Просто ми е интересно? Също ми е инетерсно като как се затварят очите пред етническото прочистване в Нагорни Карабах и защо не се санкционира Азербайджан? За Израел няма да повдигам реч, защото те не са в Европа, но ми е интересно защо няма санкции и срещу тях - навлязоха в суверени държави - Ливан и Сирия и не последва никакъв отговор. Та за едни двойни стандарти питам?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Mи лесно - отрязваме и санкционираме орките, даваме огромно количество оръжия на Украйна, пращаме им инструктори, правим им цялото целеполагане и сателитно насочване, плюс цялото разузнаване - да, остана само и официално войници да пратим, не че има малко доброволци и не само доброволци (нали знаеш кой оперира техниката). И викаш, това не е малко и не е ва банк? И назагубихме стотици лиарди преки и нпреки загуби от това? И за какво? отново да питам - какво ѝ е специалното на Украйна?
                Естествено ,че това не е вабанк. Вабанк е ако се вкарат войски в Украйна заедно с голямо количество оръжия,включително самолети. И специално България НИЩО не е загубила. И преди войната плащахме скъп газ от Русия. Напротив само спечелихме заради оръжията, които продаваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

По идея, каквото и да заложи Европа на Украйна, без намеса с жива сила и техника, няма да победи. Стори ли го, без ядренинусатинпо цели в Европа, няма да мине. Трябва ли ни?
                  Европа беше принудена да заложи на Украйна от Путлер!
                  Жалко, че не го направи както трябва. Все пак руснаците бяха успели да заблудят целия свят, че са някаква сила, а то се оказа достатъчно да помогнат на Украйна със старата военна техника.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Аз пък преди няколко месеца, чух от руски военен експерт за над 500 000 руски жертви, без да брои ранените. И това е малко, като се има предвид как лъжат руснаците и техните фенове. Така, че скоро милион е напълно правдоподобно
                    Милион са задминали със сигурност, защото Вагнер и ДНР и ЛНР никой не ги е броил.
                    руския нет от глубинката е пълен с девчонки оплакващи се от липса на мъже дори по улиците...

самият биш шеф на ДНР: Мъжко население на възраст 17!-65г. по улиците на Луганск и Донецк дефакто няма, сравнено с преди.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Суверенна европейска страна, нападната и частично окупирана през 21-ви век. Това не стига ли?
                      не, същата беше и остатъчна Югославия, а беше нападната (свободно и демократично, разбира се) - защо за нея нямаше проблеми, ок, не в 21 век, през 1999? Да не говорим, че беше в сърцето на Европа, а не в периферията - да мерим с един аршин, може ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Първо, тези дни,.чух от американски военен експерт за 90000 (ДЕВЕТДЕСЕТ хиляди) руски загинали. И ТОВА СЪЩО Е МНОГО. Ала пред опасността да се окажат милиони, дори в близко сравнение не влиза.
                        Аз пък преди няколко месеца, чух от руски военен експерт за над 500 000 руски жертви, без да брои ранените. И това е малко, като се има предвид как лъжат руснаците и техните фенове. Така, че скоро милион е напълно правдоподобно

Коментар

.. Това обаче не отговаря на въпроса ми - с какво толкова Украйна е специална за нас, европейците, че следва да играем ва банк за нея?
                          Ми грешен ти е въпроса.

нито играем ва банк, нито специалността на Украйна е някакъв фундамент за действия.

Върховенството на закона е специалното. Ако се спазваха подписаните лично от путлер закони, то нямаше да я има тая война.

пп
                          погледай малко руска телевизия, думата война вече ячко се ползва. Курски им работи, още пламтящо нефтохимски

Коментар

отново да питам - какво ѝ е специалното на Украйна?

Суверенна европейска страна, нападната и частично окупирана през 21-ви век. Това не стига ли?

Коментар

И как играем ва банк?Ако беше така щеше да има европейски войски в Украйна и много повече оръжия отсега.
                              По идея, каквото и да заложи Европа на Украйна, без намеса с жива сила и техника, няма да победи. Стори ли го, без ядренинусатинпо цели в Европа, няма да мине. Трябва ли ни?
                              Не точно.

Коментар

Хахаха-нали си бил военен. Руснаците атакуваха укрепените украински позиции и дадоха много жертви. 90 хиляди жертви на куков ден.Поне 250 хиляди са и още 550 хиляди тежко ранени.
                                ...щото ти си рекъл или И другата пропаганда.

Коментар

Working...
                                X