IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Добре, дай да видим дефиниции за окупанти, за да видим какво е геноцид и какво не е, може ли? А ЛНР и ДНР доколкото знам, май имат някакви органи на самоуправление, нали, ерго са квазидържави от типа на Косово през 1999, нали? Руски уикита рядко чета, освен за да се смея, украински уикита пък - хептен - стига ми, че съм чел учебник по "украинска" история през 2000-2001 май беше. Толкова смешки на едно място не бях срещал дотогава
    Е айде без пуберски номера,
    във викито имаш линк към оригинала - Русия е ЗА, едиствен въздържал се(мълчаливо съгласие демек) Китай.
    е го и оригинала https://www.refworld.org/legal/resol.../1999/en/29013

ДНР и ЛНР щяха да имат общо с Косово, ако бяха пуснали сини каски по границите си.
    Ха да познаем кой наложи вето на тия предложения. Да, същия боклук къде си е пикал и на договора и на Конституцията си

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
      ...

Яблуновское отделение переработки газа
      Газовый промысел «Яровка»
      https://t.me/RVvoenkor/85511..
      Яко трябва да е някой умен,че да се върже на такъв монтаж,
      същото беше с монтажа на "сателитно заснетия Су27" дето свалил MH17 - трябваше да е с корпус дължина километри,

Та накарайте някой батко да ви сметне(за вас е непосилно) колко квадратни километра пожар твърдят тия ви "снимки"
      Last edited by satz; 03.02.2025, 17:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Сега пък казваш че масово убийство на цивилни(геноцид) и изселване на окупанти е едно и също. ДНР и ЛНР пък били държави с министри и президенти граждани на РФ... Не слизай на нивото на вутинча...

Азерите не са подписали границите на Армения, че да сравняваш с Украйна-путлир...

пп
        Косово пък над десет години е протекторат на ООН, преди да се обяви независима държава...
        иии с гласът на Русия
        https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...%9E%D0%9D_1244
        Добре, дай да видим дефиниции за окупанти, за да видим какво е геноцид и какво не е, може ли? А ЛНР и ДНР доколкото знам, май имат някакви органи на самоуправление, нали, ерго са квазидържави от типа на Косово през 1999, нали? Руски уикита рядко чета, освен за да се смея, украински уикита пък - хептен - стига ми, че съм чел учебник по "украинска" история през 2000-2001 май беше. Толкова смешки на едно място не бях срещал дотогава
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Адресната регистрация не е същото като "гражданството" по време на комунизма.

То и в България сега е така както го описваш в Германия. Само дето тука рядко се спазва.

По време на Ковида като се разболях и ми се обаждаха да ме проверяват дали съм си у нас в Студентския град, та смятай от кога не ми е променя адресната регистрация. Наскоро обаче си я промених заради един имот.
          Не знам, за мен е същото, но кой съм аз за да ти кажа какво е за теб

Коментар

• Май ще се окаже че в полтава руснаците са ударили подземно газово хранилище. Иииииииии отделно

С утра после ударов пылают стратегически важные объекты газо-энергетической инфраструктуры Украины

Спутниковая карта пожаров NASA с утра показывает мощнейшие пожары в районе н.п. Сенча, Миргородский район, Полтавская область:

Яблуновское отделение переработки газа
            Газовый промысел «Яровка»
            https://t.me/RVvoenkor/85511

И да не пропусна- излязоха ми/сигурно не само на мен/ поне 5-6 кратки клипчета от вчерашния митинг срещу зеленски и войната която той води от киев
            Last edited by dmm; 03.02.2025, 17:33.

Коментар

• Что-то у НАТО пошло не так. Или не туда.

МОСКВА, 2 фев — РИА Новости. Ситуация на фронте для Украины складывается неблагоприятная, заявил генеральный секретарь НАТО Марк Рютте в интервью Bild.

"Фронт на Украине движется в неправильном направлении. <…> Я настоятельно призываю союзников предоставить вооружения, чтобы у Украины была максимальная обороноспособность", — заявил он.

Рютте добавил, что партнеры Киева должны продолжать оказывать помощь Украине и обучать солдат ВСУ, чтобы она заняла "позицию силы".
              https://ria.ru/20250202/ukraina-1996906696.html

Это какие-то неправильные русские. И они неправильно двигают фронт. Они не дают себя победить на поле боя. И санкциями - тоже.

И даже родная голландская трава так и не помогает понять, почему же остановился НАТОвский дранг нах Остен.--------------------------------------------

Серии взрывов в Чугуеве, Балаклее, Харькове, Полтаве и аэродроме Староконстантинов в Хмельницкой области
              https://t.me/svezhesti/126960

А бе какво земетресение е имало в полтавския край на дълбочина около 3,5-4км, никакви повреди няма, за този район не са характерни земетресения. Магнитут 3,67

Коментар

Добре, ясно, с теб не може да се комуникира, спирам, твърде ниска си топки си и ти трябват само клишета. Успех
                Това не е вярно, от мен можеш да научиш доста в някои области макар и не и в тази. За съжаление съм свързан с Украйна и Русия и темата ми е интересна. Обаче нищо не губиш ако не комуникираш с мен защото и ако комуникираш явно пак няма как да имаш полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

Мммммммммммддддддаааааа, определено не е хубаво да си дърт, ама и млад да си не си е работа. Ето в германия е почти същата работа, например ходиш на 100км на работа, само че трябва да се прибираш в къщи вечер, или ако наемеш квартира там, трябва да имаш адресна регистрация там където ти е квартирата. И никой не го интересува какво мислиш за гадните комунисти или за подлите империалисти- трябва да имаш адресна регистрация, позната в бг като гражданство. Гадни фрицове, чувствам се закрепостен
                  Адресната регистрация не е същото като "гражданството" по време на комунизма.

То и в България сега е така както го описваш в Германия. Само дето тука рядко се спазва.

По време на Ковида като се разболях и ми се обаждаха да ме проверяват дали съм си у нас в Студентския град, та смятай от кога не ми е променя адресната регистрация. Наскоро обаче си я промених заради един имот.

Коментар

Е, как къде са ДНР и ЛНР какво да са юридически? Първо ги признаха, а после ги "инкорпорираха" в Русия - въпрос на време е подобно "обединение" на Косово и Албания.

Колкото до геноцида - странно, а как наричаш изселването на десетки хиляди арменци от изконния им Нагорни Карабах. И това в наши дни. Ок де, географски Нагорни карабах не е в Европа, съгласен съм
                    Сега пък казваш че масово убийство на цивилни(геноцид) и изселване на окупанти е едно и също. ДНР и ЛНР пък били държави с министри и президенти граждани на РФ... Не слизай на нивото на вутинча...

Азерите не са подписали границите на Армения, че да сравняваш с Украйна-путлир...

пп
                    Косово пък над десет години е протекторат на ООН, преди да се обяви независима държава...
                    иии с гласът на Русия
                    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...%9E%D0%9D_1244
                    Last edited by satz; 03.02.2025, 17:25.

Коментар

• А бе какво става с говедария, онзи ден самолет и хеликоптер, вчера самолет-линейка, днес нов самолет пак паднал

Коментар

И това е писано. Нападнаха машината на Милошевич, а не Югославия! Никой не е окупирал Югославия!

Геноцида е най-тежкото престъпление.Накратко - забранено е в Европа ина Земята практикуването на геноцид.
                        всеки практикуващ геноцид, като прекали го чака същото.

За съжаление е "като прекали" Ама такъв е светът, както обичаш да казваш. Твърде далече сме от бързо наказване на такъв мащаб престъпления.
                        Сегашното евреи срещу палестинци какво е- съотношението убити евреи срешу убити палестинци е около 1/25. Да не говорим че около 40% са деца, тоест евреите лишават палестинците от възпроизвеждане

Коментар

• Източна Прусия са я поделили поравно между Литва, Полша и Москва, иначе Русия би могла и да си я запази цялата и тогава щеше да е свързана с Беларус. Жест на добра воля и само право на коридор.

Коментар

Е не се оливай де. Крим и Донбас къде са им отделните държави ??? че било нямало особена разлика
                            Е, как къде са ДНР и ЛНР какво да са юридически? Първо ги признаха, а после ги "инкорпорираха" в Русия - въпрос на време е подобно "обединение" на Косово и Албания.

Колкото до геноцида - странно, а как наричаш изселването на десетки хиляди арменци от изконния им Нагорни Карабах. И това в наши дни. Ок де, географски Нагорни карабах не е в Европа, съгласен съм
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

,,а наистина ли я има тази заплаха?" - Ако му беше минал номера с Украйна, наистина съществуваше реална заплаха да продължи!
                              ,,а защо путлерчо не нападне трите балтийски" - Защото не му стиска да нападне първо НАТО. За това първо нападна Украйна.
                              ,,Аз имам друга теза за 1939 - ако бяха оставили хитлер тогава да си вземе половин Полша, той щеше да тръгне на ИЗток" - Къде на изток, като по това време Германия и Русия бяха съюзници?
                              Аз не вярвам, че има каквато и да е заплаха путлерчо да продължи към която и да е страна от НАТО - ако искаше, вече щеше да е смачкал Балтийските и то за отрицателно време или поне да си направи коридор до Кьонингсберг, ама не смее

Колкото до 1939 - ми има там един лабенсраум, а защо са съюзници има доста тези, разисквано е и т.н., има предостатъчно информация, а и действията му през цялото време показват точно това - че не иска да се воюва на запад. Същоти е и сега - няма никакво желание за война с НАТО и която и да е от неговите членки

Коментар

.. но пък е отделено от Югославия/Сърбия и вече е самостоятелна държава, при това призната от самите САЩ - не виждам особена разлика с Крим и Донбас
                                Е не се оливай де. Крим и Донбас къде са им отделните държави ??? че било нямало особена разлика

Коментар

Working...
                                X