Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Естония например е бивша съветска република. Отговорна ли ще е Русия, ако естонците анексират Латвия?
Невероятно е как от "Европейците анексирали ли са територия след ВСВ???" стигнахме до териториалните претенции на... Мароко.
Но е и доста показателно колко са ви слаби тезите.
както и прости селски тикви, ама от най-простите и пияните - щото на трезво се усещат че континента е друг
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеКострома украински град ли е?Щото гробището му е пълно със загинали войници.
Значи новата ви опорка е-цялата война е украинска работа, едни украинци се бият с други украинци, чат пат идват и поляци.А руснаци няма.
Кой ви ги мисли тия опорки?Ако накарам дъщеря ми в детската градина ще измисли нещо по-достоверно.Права или не, това е МОЯТА страна.
...ако ме разбираш, какво ти казвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеБи ли ми разказал малко повече за анексираните/завладени/присъединени към държави от ЕС територии през последните 80 години?
По мои последни наблюдения между повечето европейски държави дори няма граничен контрол, ма знам ли, може това да е хитър ход за отвличане на вниманието от предстоящите нападения с цел териториални придобивки.
Едно е да искаш, друго е да можеш и трето и четвърто е да го направиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, като си местят позициите напред най често това става седмица след като ВСУ са ги напуснали. Забрави за атаки, там се обстрелва само противник който стреля по теб. Затова по ВСУ не стрелят, но идват някакви поляци и стрелят като стоят зад тях и идва отговор по ВСУ, ВСУ изпозастреляли поляци пак пишеше преди няколко дни. Предните партиди поляци ги избиха ВСУ, другите украинци едва ли са убили някой. Между другото там чужденците загиват за дни, ВСУ искат ако са чужденци да са пред тях, не зад тях. Гледайте им каналите, те във всяко видео казва по нещо което е съвсем реално. Там с автомати не се бият, почти няма такива битки. Нали си им фен, гледай техните канали не видеа в които заглавието е кликбайт.
Значи новата ви опорка е-цялата война е украинска работа, едни украинци се бият с други украинци, чат пат идват и поляци.А руснаци няма.
Кой ви ги мисли тия опорки?Ако накарам дъщеря ми в детската градина ще измисли нещо по-достоверно.Last edited by Vergil1975; 21.10.2024, 16:58.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975, като си местят позициите напред най често това става седмица след като ВСУ са ги напуснали. Забрави за атаки, там се обстрелва само противник който стреля по теб. Затова по ВСУ не стрелят, но идват някакви поляци и стрелят като стоят зад тях и идва отговор по ВСУ, ВСУ изпозастреляли поляци пак пишеше преди няколко дни. Предните партиди поляци ги избиха ВСУ, другите украинци едва ли са убили някой. Между другото там чужденците загиват за дни, ВСУ искат ако са чужденци да са пред тях, не зад тях. Гледайте им каналите, те във всяко видео казва по нещо което е съвсем реално. Там с автомати не се бият, почти няма такива битки. Нали си им фен, гледай техните канали не видеа в които заглавието е кликбайт.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Начините са два.
Единият е да предложиш на хората нещо което искат и те да го приемат доброволно.
Другият начин е руският. Да предложиш на хората нещо което не могат да откажат, тоест ако го откажат, тежко им!
Впрочем китайците правят абсолютно същото - след Тибет не са си позволявали да окупират друга територия военно. За сметка на това половината Азия е практически китайска собственост.
Руснаците си държат да се вее руското знаме на общината и туй то.
17 млн км2 и да не ти стигат... тц, тц, тц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеНеотдавнашната френска колония Мароко си присвои 85% от територията на Западна Сахара, но играха полуфинал на световното, понеже са марионетка на запада.
Невероятно е как от "Европейците анексирали ли са територия след ВСВ???" стигнахме до териториалните претенции на... Мароко.
Но е и доста показателно колко са ви слаби тезите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Би ли ми разказал малко повече за анексираните/завладени/присъединени към държави от ЕС територии през последните 80 години?
По мои последни наблюдения между повечето европейски държави дори няма граничен контрол, ма знам ли, може това да е хитър ход за отвличане на вниманието от предстоящите нападения с цел териториални придобивки.
Единият е да предложиш на хората нещо което искат и те да го приемат доброволно.
Другият начин е руският. Да предложиш на хората нещо което не могат да откажат, тоест ако го откажат, тежко им!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Че какъв е Проблемът? Всички искат така.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, ти как мислиш, те да не би да атакуват на щик. Въобще такива големи жертви там няма как да се случат, но 50 хиляди мъже не са никак малко.
За превъзходството може да изгледаш военните канали на ВСУ какви клипове са пуснали, не си бременна мома защото от това което ще чуеш може да пометнеш. Гледах един от командирите на фронта обяснява как висят руските дронове над главите им и не могат да се покажат, една ударена 50 пъти Гвоздика имаше демо в един клип направили тези от ВСУ как щом се покаже някоя нейна част и дроновете я удрят над 40 гранати . Те ти казват хората, заринати сме с ударена техника. Ако спрат войната ще могат да изкарат пари от скраб поне и няма да са малко, те имат една планина от метал вече.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнениеМурзилажа иска тяхното утре да е на повече земи, ако може на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЧакай де, какво се палиш? Стандартът на Запада, ако си мислиш, че е Единствена Цел на Русия и руснаците, просто не знам, как да нарека това ти заблуждение. Аз ти обяснявам, че комплексите сампидожни, а не еднакви. И не ми е известно някой да си"кара децата" да били правели военни паради в градината. Илимпък, са се били "вълнувалу", че са ядрена сила. По-скоро, това внася спокойствие и увереност, че ще има Утре. Объркал си се, млади човече.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар