Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да? Ти го видя, или как?Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ако беше зубкал? Ти така ли правиш?
Това във втори клас ли си го научил?
Не ще да си мръднал много от тогава
Коментар
-
Стига грешни въпроси де.
Украйна не е специална. Специални са Законите подписани от путлирчо за границите и!
ако няма реакция, то всеки един закон става кенефна хартия... Туй то. Запада обяснява на тъпака да си спази закона.
Цялото западно устройство се крепи на закона. Да победи путлерчо означава връщане преди Средновековието, че даже и преди Рим и антична Гърция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Сто пъти ти обясниха къде е проблема а ти все не чул, все не разбрал. За какво да ти се обяснява повече, то ефект няма, едно си баба знае едно си баба бае.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
прочистванета в Нагорни Карабах има само по руски телевизии
та забавляваш се нещо да правиш тюрлюгювечи
Филологическо семантичен е проблема. Запада и путлир спорят за значението на думите Закон и Гаранции.
също и за Агресор и Геноцид
е го путлирчо ако беше назубкал правилните значения, война нямаше да има. Милошевич и Асад те така. Цял живот си мислили, че Гаранции значи да правят кото си искат и сега изведнъж двойно стандартно им го втъкватумом непонятно
Ми не, всичко е въпрос на гледна точка и двойни стандарти, които някакси посточнно се обявяват за демократични, независимо в коя посока се използват - значи САЩ могат да правят СВО в Югославия, ама Путлерчо не може в Украйна? Странна работа - и що така? САЩ не са принзали Югославия като суверенна държава ли? Същата история и в Ирак (втория път) - къде изчезнаха митичните оръжия? А как така Турция (член на НАТО) постоянно си прави СВО в Сирия и Ирак - ей такива въпроси, за които се прилагат двойни стандарти.
Разбира се, че Путлер е агресор - пак да питам - и кво ми пука, че да скачаме така за Украйна, с какво е толкова специална?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
прочистванета в Нагорни Карабах има само по руски телевизии
Филологическо семантичен е проблема. Запада и путлир спорят за значението на думите Закон и Гаранции.
е го путлирчо ако беше назубкал правилните значения, война нямаше да има. Милошевич и Асад те така. Цял живот си мислили, че Гаранции значи да правят кото си искат и сега изведнъж двойно стандартно им го втъкватумом непонятно
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Какво ме интересуват арабеските и ония с големите носове?Да си се оправят.В случая Путин избива бели европейци,християни, които са ни много по-близки от мургавите ислямисти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Mи лесно - отрязваме и санкционираме орките, даваме огромно количество оръжия на Украйна, пращаме им инструктори, правим им цялото целеполагане и сателитно насочване, плюс цялото разузнаване - да, остана само и официално войници да пратим, не че има малко доброволци и не само доброволци (нали знаеш кой оперира техниката). И викаш, това не е малко и не е ва банк? И назагубихме стотици лиарди преки и нпреки загуби от това? И за какво? отново да питам - какво ѝ е специалното на Украйна?
- 1 like
Коментар
-
Руски или укриански телевизии не гледам и каали на всякакви шматки в телеграм не следвам. Виждам нещата глобално - ние се набутваме за някаква си Украйна и затова питам защо? Какво ни бърка нас дали Харков, Киев, Одеса, Курск или Брянск са руски или украински? Просто ми е интересно? Също ми е инетерсно като как се затварят очите пред етническото прочистване в Нагорни Карабах и защо не се санкционира Азербайджан? За Израел няма да повдигам реч, защото те не са в Европа, но ми е интересно защо няма санкции и срещу тях - навлязоха в суверени държави - Ливан и Сирия и не последва никакъв отговор. Та за едни двойни стандарти питам?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеТова на снимката е Русия...
и ракетата е от Русия, от стратегически бомбер... който пуца ракети само по чия заповед?
14Now playing В Липецке АХТУНГ! Упавшая ступень ракеты "высокоточно" потушила свет!ФАБ-250 на БПЛА наделали шороху
48K views2 hours ago
MixNews
Коментар
-
ъъъъ, добре - ми пиши се доброволец и заминавай или дарявай по 1 заплата всеки месец и фотосинтезирай. И стига вече "вие защо биете негрите" - питам ясно и точно - какво ни пука за Украйна, а не лафчета колко бил скъп газа или къде ще си складираме ядреното гориво
- 2 Харесвания
Коментар
-
Руски или укриански телевизии не гледам и каали на всякакви шматки в телеграм не следвам. Виждам нещата глобално - ние се набутваме за някаква си Украйна и затова питам защо? Какво ни бърка нас дали Харков, Киев, Одеса, Курск или Брянск са руски или украински? Просто ми е интересно? Също ми е инетерсно като как се затварят очите пред етническото прочистване в Нагорни Карабах и защо не се санкционира Азербайджан? За Израел няма да повдигам реч, защото те не са в Европа, но ми е интересно защо няма санкции и срещу тях - навлязоха в суверени държави - Ливан и Сирия и не последва никакъв отговор. Та за едни двойни стандарти питам?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Естествено ,че това не е вабанк. Вабанк е ако се вкарат войски в Украйна заедно с голямо количество оръжия,включително самолети. И специално България НИЩО не е загубила. И преди войната плащахме скъп газ от Русия. Напротив само спечелихме заради оръжията, които продаваме.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Милион са задминали със сигурност, защото Вагнер и ДНР и ЛНР никой не ги е броил.
руския нет от глубинката е пълен с девчонки оплакващи се от липса на мъже дори по улиците...
самият биш шеф на ДНР: Мъжко население на възраст 17!-65г. по улиците на Луганск и Донецк дефакто няма, сравнено с преди.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеМи грешен ти е въпроса.
нито играем ва банк, нито специалността на Украйна е някакъв фундамент за действия.
Върховенството на закона е специалното. Ако се спазваха подписаните лично от путлер закони, то нямаше да я има тая война.
пп
погледай малко руска телевизия, думата война вече ячко се ползва. Курски им работи, още пламтящо нефтохимскиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар