If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Манчо, честита ви победа срещу хита на първите няколко кръга Тотнъм! Играхте по-добре от тях и заслужено спечелихте, а Скоулс потвърди на 100% онова, което ти писах за него миналата седмица
Мерси - и на Вас честито заради хубавата победа!
Отново добра игра на моя любимец във вашия отбор - Юси!
Манчо, честита ви победа срещу хита на първите няколко кръга Тотнъм! Играхте по-добре от тях и заслужено спечелихте, а Скоулс потвърди на 100% онова, което ти писах за него миналата седмица
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Дали са се натегнали или не руснаците си е техен проблем.Много им здраве.Важното, е че ние бихме.Другото важно е, че на Агент Гоце трябва да му се забрани да облъчва с каръка си
Аз гледах само 2-3 точки от волейбола!
За мен победата дойде най-вече от липсата на мотивация при руснаците, докато нашите играха надъхано - браво за това!
Кофти е да си го признаем но за тях третото място не е успех, за разлика от нас
Винаги се намира, някой като теб, където успехите ни са от липса на мотивация на българския отбор....за мен липсата на мотивация на нашите в 1-вия мач с Руснаците си беше очевидна и само това ни попрече да ги бием 2-пъти подред
Не искам да омаловажавам успеха на българите просто ми е неприятно да видя един отбор (руския), който след като е загубил полуфинала въобще не се натяга за нещо различно от златото!
ПП Жалко че не се натегнахме на мача в групата! Може би щяхме да бием французите, а руснаците почти сигурно щяха да отстранят Полша
За мен победата дойде най-вече от липсата на мотивация при руснаците, докато нашите играха надъхано - браво за това!
Винаги се намира, някой като теб, където успехите ни са от липса на мотивация на българския отбор....за мен липсата на мотивация на нашите в 1-вия мач с Руснаците си беше очевидна и само това ни попрече да ги бием 2-пъти подред
...
ПП Колчо, твоите хора взеха Робен и оттогава мачкат наред! Дали това е временно явление или ще се превърне в тенденция!
..
питай Борусия..
проблемът на робен е,че е прекалено чуплив,иначе е много добър играч, но ще го ритне някой дърводелец и пак ще лежи 6 месеца - за мен това е лоша покупка или по-точно казано покупка с ниска възвращаемост Колчо, ти включи ли се в комесиалната лига, че нещо не те виждам?
Само мога са надявам, че няма да го сполети контузия...
Щото колкото повече читави отбори има, толко по интересни ше са мачовете от европейските турнири...
Надявам се тая година да не сме боксова круша, като миналата...
...
А па за лигата регистрирах се ...и съм на позорното предпоследно място...
ама неможах да сменя контузения Аршавин там НУЛА точки.....
дейш...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Честито и от мен на волейболистите ни. Не мога да се израдвам като хората, защото друг беше медалът, който ни подхождаше, но... пуста психика да му се не види Имам чувството, че единственият начин да бият нашите е да ги оставят да се бият сами И все пак, имайки предвид откога не сме се класирали на 3-о място, трябва да отдадем залуженото на нашите момчета. Сигурна съм, че ще дойде моментът, в който ще преодолеят тая пуста психика и ще си вземат напълно заслуженото злато !!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!
Every passing minute is another chance to turn it all around
Браво на волейболистите! Спечелихме третото място с убедителна победа срещу Русия! На практика изиграхме един-единствен слаб мач (на полуфинала)! Според мен имат сили и за по-големи успехи. Българи юнаци
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
...туй гоцето големо циркаджийче бря...че и снимчици праи...:shock:
Първоначално изпратено от ОК
Първоначално изпратено от Грую Груев
Първоначално изпратено от Грую Груев
мамка му, Гоце Първаноглу е на мача С тоя борсук никога не ни върви, д..ба
е, така като се появи Гоце и нещата се смарангясват - да си се прибира в Бг, че иначе ще загубим и мача за 3-то място. Ама него си го кефи в турция, нали от там го избраха, така че едва ли ще се прибере Първаноглуто му ниедно.
Нека благодарим на нашите играчи, каквото и да стане утре, те са герои -
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
някой гледа ли волея ил друго освен финал не признаваме за постижение
Не мога да си обясня играта от вчера, а и имахме тотален малшанс - не може поне 15 сервиса да имаш сгрешени+че всяка спорна топка на късмет отиваше при поляците. Продължавам да смятам, че този отбор на Бг е по-силен от полския, но има и дни, в които не върви. Иначе за нулевата база в страната ми - имае едва 2зали ( то много силно казано зали - на Соконко за 400 човека и в Самоков за 3 000) за 20 години, не се работи с подрастващите, държавата е абдикирала от спорта, освен ако трябва да се награждава някой спортист и т.н. - та на всичкия ни хал, постижението им е великолепно, без значение как ще завърши мачът днес/
П.С. Дано само да престанат да дават Гоце Първаноглу (ама как беше подмокрил подмияниците, а), че ни е на карък, де.ба и турско-комуноидната гнида.
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
...
ПП Колчо, твоите хора взеха Робен и оттогава мачкат наред! Дали това е временно явление или ще се превърне в тенденция!
..
питай Борусия..
проблемът на робен е,че е прекалено чуплив,иначе е много добър играч, но ще го ритне някой дърводелец и пак ще лежи 6 месеца - за мен това е лоша покупка или по-точно казано покупка с ниска възвращаемост Колчо, ти включи ли се в комесиалната лига, че нещо не те виждам?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
1. Във волейбола се видя, че още нямаме психика за финал!
Дано след някоя година доживея да видя нашия отбор на какъвто и да е финал! Руснаците да го д****т че ни биха! Ако полуфиналите бяха Полша-Русия и Франция-БГ много вероятно щяхме да ги срещнем на финал - а сега - в мач за 3то място!
2. Много съм щастлив от последния кръг в А група - И при Уефски и при Цецка се видя че царя е гол... точно навреме преди мачовете от евротурнирите! Дано и на едните и на другите им светне "червената" лампичка.
В края на краищата след като Ман Ю може да падне от Бърнли, защо и те да не могат да паднат от Локо Сф/да не бият Пирин.
3. В Англия се видя големия отбор!
Освен това се видя че артилеристите и тази година ще се борят за 4тото място!
А тези чиликари Челси вече почват да ме нервират - дано тъпкано да им се върне този невероятен късмет!!!
Коментар