IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кержаков: ЦСКА са слабаци, такива в Русия няма
    21 Август 2009, 11:04 | Football.dir.bg

Александър Кержаков - футболист на Динамо Москва
    Сн.: БГНЕС
    Звездата на Динамо (Москва) Александър Кержаков не е останал никак впечатлен от отбора на ЦСКА. Футболистът, който в двубоя на стадион "Васил Левски" (0:0) не се отличи почти с нищо особено заяви, че само терена е попречил на руснаците да отнесат "червените" с 2-3 гола, съобщи Спортал.

Според него българският вицешампион е изключително слаб отбор, какъвто няма в руското първенство.

ЦСКА изпусна Динамо Москва

"Бяхме длъжни да победим ЦСКА с 2-3 гола. Те са изключително слаб отбор, който не мога да сравня с нито един от първенството на Русия. При нас всички отбори са силни. Много съм недоволен от този резултат. Не ми хареса и терена, който не бе на ниво. При нас и терените са по-добри от този. Имаше един момент, в който бях в удобна позиция, но топката отскочи и не успях да стрелям добре иначе можеше да вкарам. Длъжни сме да победим в Москва и да зарадваме нашите фенове като влезем в групите", заяви Кержаков.

Няма такъв нещастник - на калпавата ракета,космоса й пречи.Затова го изгониха от Испания
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      http://levski.gol.bg/article.php?id=61561

Първоначално изпратено от gol.bg
      Петков дори разкри, че си го е изкарал нарочно, след като влезе в разправия с Золтан Киш. "Знаех, че капитанът им виси, и затова го провокирах. Така ги лиших от основен играч", обясни Петков.
      Ето затова ще си играеш цял живот в Левски!
      С това признание УЕФА може да го накаже и за повече от един мач.Не я разбирам тая глуспост.Защо не си мълчи?!?!?!?!
      Life won't wait for you.

Коментар

• http://levski.gol.bg/article.php?id=61561

Първоначално изпратено от gol.bg
        Петков дори разкри, че си го е изкарал нарочно, след като влезе в разправия с Золтан Киш. "Знаех, че капитанът им виси, и затова го провокирах. Така ги лиших от основен играч", обясни Петков.
        Ето затова ще си играеш цял живот в Левски!
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Хубаво беше домакинството да е във втория мач ама ...... пак неразбории.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Добре се получи снощи с осакатения състав, с който разполагахме. Поведението на нашите през целия мач създаваше впечатление, че основната цел е да не допуснем гол и в крайна сметка тя беше постигната Разбира се, щеше да е много по-добре, ако при гредата на Тимонов или положението на Делев в края беше станал гол, но да не забравяме, че и руснаците имаха шансове плюс отменен гол. Публиката както винаги - невероятна. 90 минути не спряха да пеят Дано в Русия успеем да се представим добре, защото Динамо в никакъв случай не са страшилището, за което ни го представяха при жребия.

Браво и на Литекс! Според отзивите са спечелили в равностоен мач с гол в края след груба грешка на защитата на батковците. Мисля че класирането на Литекс за груповата фаза вече не трябва да бъде поставяно под съмнение А и прилична печалба ми донесе този мач - бях длъжен да се възползвам от високия коефициент, който бяха дали за Литекс букмейкърите

Успех на трите ни отбора след седмица!
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Браво на Литекс... !!!
              Това е начина...
              чорбетата стояха добре...
              мисля, че на реванша пак не са обречени.. трябва вниматено просто да не пуснат гол.. Видя се, че може..
              Успех за напред !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Поредно нечовешко постижение на Болт. Не искам да си представям какво щеше да е ако имаше реална конкуренция. Може би щеше да слезе под 19 секунди ?!? Просто уникален човек.

Браво и на 2та БГ отбора днес. Успех и на реваншите.
                Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Браво на чорбата за точката, която постигнаха, дано направят 1:1 в реванша и два пъти по-голямо браво на Латексите за победата. Няма да коментирам играта - в случая е важен е резултата. Браво, дано и ние се представим подобаващо във вторник.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ЦСКА - оле

Коментар

• ок както кажеш

Коментар

• Дано не си ме разбрал грешно, аз нищо не залагам. Уточнявам, понеже във форума имаше едни типове, които все спореха иамат ли бас или нямат.
                        Първоначално изпратено от ахмак
                        0 на 2 и бутилка уиски Ако иска и няко друг да се включи. При десетина залога спечелилият и кръчма може да отвори
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• 0 на 2 и бутилка уиски Ако иска и няко друг да се включи. При десетина залога спечелилият и кръчма може да отвори

Коментар

• Аз мисля, че ще е 0:3, но не бих заложил пари.
                            Сори за прогнозата.
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Да хвърлим едно басче на точен резултат за чорбата довечера а. Ако някой спечели ок. Ако резултата е извън баса никой не печели.

Коментар

• Сега за снощния мач - маджарчетата бяха по-добри и лгично си ни отупаха, за съжаление. Винаги има и втори мач, но.... Абе ще говорим след него, дано да иаме повече поводи за оптимизъм, ако не като резултат, то поне като игра.
                                Към Императора на глупците и Хана на простаците - не ви ли писна б, хейтъри? Само мангалите и мижитурките ритат паднал противник. Импе, ти нали беше анти-мангал, защо сега се изявяваш точно като такъв? Или обичаш да си въртиш дупарата според вятъра? Разкрили ни били, а теб не те ли разкриха като пълен смешник държащ кухи хартийки от 1980 надолу, та чак до 260? Или това не еразкриване, тогава другите са зазвци, сал наш Импа и Хана са великани, а?
                                Последно, успех ви желая довечера и то искрено ви го желая и ще съм сред първите дето ще ви поздравят ако го постигнете. Вие ще можете ли, хейтъри, или мижитурските ви душици и промити комуноидни мозъчета е ще могат да го преодолеят. Яз не сакам чорбата да е добре, сакам говедата да са зле, нали? Трудно ми е дори да ви съжалявам.
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X