Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_unitedС такива футболисти още много * 20 години няма да станете шампиони:
http://videos.sapo.pt/l06Ie0sG9QyL10B2CJ49
Аз вече Ви писах - фаворит No 1 за титлата е Челси, No 2 сме ние... а вие ще се борите за 3тото място с Арсенал и Ман Сити (евентуално)Life won't wait for you.
Коментар
-
Не успях да гледам мача, но крайният резултат красноречиво говори, че не сме се представили добре. Явно са прави тези, коит отвърдяха, че ще сме по-слаби от миналия сезон, след като надпреварата още не е започнала, а ние сме с толкова загуби, колкото за целия предишен сезон. Жалко е как някои хора се вълнуват повече от загубите на Пуул, отколкото от силния старт на своите любими отбори, но какво да се прави..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedС такива футболисти още много * 20 години няма да станете шампиони:
Аз вече Ви писах - фаворит No 1 за титлата е Челси, No 2 сме ние... а вие ще се борите за 3тото място с Арсенал и Ман Сити (евентуално)
Ако не друго поне не се оплакваме от съдията педераст.Така като феновете на нЕкои други отбориLife won't wait for you.
Коментар
-
С такива футболисти още много * 20 години няма да станете шампиони:
Аз вече Ви писах - фаворит No 1 за титлата е Челси, No 2 сме ние... а вие ще се борите за 3тото място с Арсенал и Ман Сити (евентуално)
Коментар
-
"Блестящ Стилиян Петров при успеха на Вила над Ливърпул на "Анфийлд""
http://www.novsport.com/news52390_1.html
Коментар
-
Аз гледах само второто полувреме на Ливърпул. И за пръв път от много време го изгледах на един дъх.
Впечатлен съм от Джонсън, Инсуа и Воронин. Но Джерард беше доста слаб, а и Каут и Бабел на обичайното ниво.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiнищо няма да кажа на лузърите - те си знаят, но когато им кажеш истината в очите те питат защо си толкова директен към лузърския отбор
а аз чак сега разбрах защо преди сезона нито един от 32-амата гласували в анкетата не искаха да се хванат на бас, че ще станат шампиони този сезон
де факто един искаше да се хване на бас, но не играел комар и за това се отказаПохвално е че си загрижен за нашия отбор.Благодариеме ти от сърце.Не съм искал да се хващам на бас и поради тази причина не съм се отказвал.Ако искаш залагай при букитата.
Иначе за мача - нормално.Без халфова линия и напред с нападател, който играе без настроение.Защитата все едно играе за първи път заедно.Единственото хубаво нещо, което видях беше играта на Глен Джонсън.
Също и че класата на Стилиян е много над отбор като Вила/да ме извинява другарката Goldman Sachs/ и бих се радвал да заиграе в по-голям клуб.Вчера беше направо извънземен.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Вълчо-34Неприятна вечер за Ливърпул, тежка сутрин за всички привърженици тук... :-(
Вероятно и таза година ще си останем с калъфки само...
Отново нямаха мерак за игра... А бе, не ми се говори, лошооо....
вий ся оревахте орталъка от една - две загуби...
Ми, секи мой да падне... Питай ги мойте лъвове..
Тва е положението..
Мисла, че скоро нещата ще си дойдат на мястото...
Кураж..
Не гледам германци, ама Байерн толко ли не играха, като Ливърпул?
Ми той Стилиян можеше сам да им играе по едно време...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Неприятна вечер за Ливърпул, тежка сутрин за всички привърженици тук... :-(
Вероятно и таза година ще си останем с калъфки само...
Отново нямаха мерак за игра... А бе, не ми се говори, лошооо....
вий ся оревахте орталъка от една - две загуби...
Ми, секи мой да падне... Питай ги мойте лъвове..
Тва е положението..
Мисла, че скоро нещата ще си дойдат на мястото...
Кураж..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiнищо няма да кажа на лузърите - те си знаят, но когато им кажеш истината в очите те питат защо си толкова директен към лузърския отбор
а аз чак сега разбрах защо преди сезона нито един от 32-амата гласували в анкетата не искаха да се хванат на бас, че ще станат шампиони този сезон
де факто един искаше да се хване на бас, но не играел комар и за това се отказаМиналия сезон Никола беше бредложил един бас - че Ливърпул нямал да влезе в 4-ката.Но ме изпревариха и не се доредих до вискито.
Коментар
-
нищо няма да кажа на лузърите - те си знаят, но когато им кажеш истината в очите те питат защо си толкова директен към лузърския отбор
де факто един искаше да се хване на бас, но не играел комар и за това се отказаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар