IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://sportal.bg/news.php?id=190961
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
      С такива футболисти още много * 20 години няма да станете шампиони:

http://videos.sapo.pt/l06Ie0sG9QyL10B2CJ49

Аз вече Ви писах - фаворит No 1 за титлата е Челси, No 2 сме ние... а вие ще се борите за 3тото място с Арсенал и Ман Сити (евентуално)
      Колкото до фаворитите - ако се гледат само първите три кръга вие сте толкова фаворити за титлата , колкото баба ми е фаворит за следващия полет до Луната.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Не успях да гледам мача, но крайният резултат красноречиво говори, че не сме се представили добре. Явно са прави тези, коит отвърдяха, че ще сме по-слаби от миналия сезон, след като надпреварата още не е започнала, а ние сме с толкова загуби, колкото за целия предишен сезон. Жалко е как някои хора се вълнуват повече от загубите на Пуул, отколкото от силния старт на своите любими отбори, но какво да се прави...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
          С такива футболисти още много * 20 години няма да станете шампиони:

Аз вече Ви писах - фаворит No 1 за титлата е Челси, No 2 сме ние... а вие ще се борите за 3тото място с Арсенал и Ман Сити (евентуално)
          Добре.Това вече сме го чували.А когато дойде време да продаваме такива играчи изведнъж стават много добри и правиме грешка.
          Ако не друго поне не се оплакваме от съдията педераст.Така като феновете на нЕкои други отбори
          Life won't wait for you.

Коментар

• С такива футболисти още много * 20 години няма да станете шампиони:

Коментар

• "Блестящ Стилиян Петров при успеха на Вила над Ливърпул на "Анфийлд""

http://www.novsport.com/news52390_1.html

Коментар

• Ха, Стенли винаги е бил много голям!
                Случайно ли е с капитанската лента!

Коментар

• Аз гледах само второто полувреме на Ливърпул. И за пръв път от много време го изгледах на един дъх.
                  Впечатлен съм от Джонсън, Инсуа и Воронин. Но Джерард беше доста слаб, а и Каут и Бабел на обичайното ниво.
                  Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                    нищо няма да кажа на лузърите - те си знаят, но когато им кажеш истината в очите те питат защо си толкова директен към лузърския отбор

а аз чак сега разбрах защо преди сезона нито един от 32-амата гласували в анкетата не искаха да се хванат на бас, че ще станат шампиони този сезон

де факто един искаше да се хване на бас, но не играел комар и за това се отказа
                    Гледам че посред нощ си се вълнувал от слабата игра на Ливърпул а не си спал. Похвално е че си загрижен за нашия отбор.Благодариеме ти от сърце.Не съм искал да се хващам на бас и поради тази причина не съм се отказвал.Ако искаш залагай при букитата.
                    Иначе за мача - нормално.Без халфова линия и напред с нападател, който играе без настроение.Защитата все едно играе за първи път заедно.Единственото хубаво нещо, което видях беше играта на Глен Джонсън.
                    Също и че класата на Стилиян е много над отбор като Вила/да ме извинява другарката Goldman Sachs/ и бих се радвал да заиграе в по-голям клуб.Вчера беше направо извънземен.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• ми играха кат да паднат...
                      пфуууу....
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Първоначално изпратено от Вълчо-34
                        Неприятна вечер за Ливърпул, тежка сутрин за всички привърженици тук... :-(
                        Вероятно и таза година ще си останем с калъфки само...
                        Отново нямаха мерак за игра... А бе, не ми се говори, лошооо....
                        Вълче, рано е, сезона е дълъг...
                        вий ся оревахте орталъка от една - две загуби...
                        Ми, секи мой да падне... Питай ги мойте лъвове..
                        Тва е положението..
                        Мисла, че скоро нещата ще си дойдат на мястото...
                        Кураж..
                        Оооо, рано е верно, ама после като дойде и серията от 10 равни...
                        Не гледам германци, ама Байерн толко ли не играха, като Ливърпул?
                        Ми той Стилиян можеше сам да им играе по едно време...
                        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
                          Неприятна вечер за Ливърпул, тежка сутрин за всички привърженици тук... :-(
                          Вълче, рано е, сезона е дълъг...
                          вий ся оревахте орталъка от една - две загуби...
                          Ми, секи мой да падне... Питай ги мойте лъвове..
                          Тва е положението..
                          Мисла, че скоро нещата ще си дойдат на мястото...
                          Кураж..
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Неприятна вечер за Ливърпул, тежка сутрин за всички привърженици тук... :-(
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                              нищо няма да кажа на лузърите - те си знаят, но когато им кажеш истината в очите те питат защо си толкова директен към лузърския отбор

а аз чак сега разбрах защо преди сезона нито един от 32-амата гласували в анкетата не искаха да се хванат на бас, че ще станат шампиони този сезон

Фен съм на Ливърпул,но не съм гласувал за тях в анкетата,защото НЕ ВЯРВАМ!Не вяравам,че с този състав сме готови за Шипа.Не вярвам,че с този състав сме готови за ШЛ!Не вярвам,че с този състав сме готови за която и да било надпревара.Поради тази причина не се и хващам на бас с теб. Миналия сезон Никола беше бредложил един бас - че Ливърпул нямал да влезе в 4-ката.Но ме изпревариха и не се доредих до вискито.

Коментар

• нищо няма да кажа на лузърите - те си знаят, но когато им кажеш истината в очите те питат защо си толкова директен към лузърския отбор

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X