If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смешници - ЦСКА НЕ Е АУТСАЙДЕР СРЕЩУ НИКОЙ ОТБОР !!! Аякс, Ливърпуул, Ювентус и още куп "колоси" са доказателство.
От друга страна подуене е аутсайдер срещу всеки - без значение дали са маджарски производители на колбаси, еленовъди от Лапандия, трактористи от Беларусь, скиори от Словения или пчелари от Словакия.
Сори - но това са фактите.
Мдам, колегата е прав Чорбата никога не са изглеждали жалки в ЕКТ и са се представяли достойно, без значение с кого играят.
Ще поживеем - ще видим
П.П. Да пожелаем успех и на теленцата, че за тях всяка точка ще е безценна предвид спихването на коефициента им догодина.
Иначе колкото и да си драскат сините медийни подлоги пак повтарям: Успехите на нашия ЦСКА в ЕКТ няма да ги постигне друг БГ клуб в следващите 50 години. Безпристрасната статистика сочи: 2 1/2 финала и 8 1/4 финала за КЕШ ( Шамп. лига ), затова са и на 31 място във вечната ранглиста.
А, доколко са българи подобни "екземляри" да пишат помия постоянно срещу нас не знам?
бат маранди, а това резултатче: чурбъспор:Вашаш 1:6 да ти е познато и жалко ли е то или достойно Дори и ние нямаме подобен резил А загубата от исландския (като за теб -иСландски, а не иРландски - и т е отров, ама съвсем различен и бая студен КА Акурейри, дали е резил или е достойно предтсавяне - щото за мен това е най-големия резил в историята на Бг футбола въобще - отборче със 150 местен стадион и както каза един т Вашите футбалерци от тогава - те слязоха от лодките, събуха ботушите и ни биха , а после на нас се смеете заради Тампере (предполагам, че ще поченш да ми изреждаш нашите "успехИ' - ние тях си ги знаем, доста е дъвкано, затова и нямаме изрази като : ЦСКА НЕ Е АУТСАЙДЕР СРЕЩУ НИКОЙ ОТБОР !!! - щото не сме болни от чирбаризъм. И като казваме нещо гоподплатяваме с факти - за това и ти бях исал за 20 год. статистики и т.н. - просто от тогава има подобна статистика. Назад във темата съм ви вадил стаистики, ама разбира ли чорбарската тиква от статистика? И за догодина коеф. си ни важи, виж за по-догодина, ама дотогава нищо не се знае. А вие подготвте вазелинчето - неделя да не ви болят много розовите д.пенца Че пак сте тръгнали с голямата кошница и Супата вече е суперлюба след 1читав мач и т.н.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Смешници - ЦСКА НЕ Е АУТСАЙДЕР СРЕЩУ НИКОЙ ОТБОР !!! Аякс, Ливърпуул, Ювентус и още куп "колоси" са доказателство.
От друга страна подуене е аутсайдер срещу всеки - без значение дали са маджарски производители на колбаси, еленовъди от Лапандия, трактористи от Беларусь, скиори от Словения или пчелари от Словакия.
Мдам, колегата е прав Чорбата никога не са изглеждали жалки в ЕКТ и са се представяли достойно, без значение с кого играят.
Ще поживеем - ще видим
П.П. Да пожелаем успех и на теленцата, че за тях всяка точка ще е безценна предвид спихването на коефициента им догодина.
Иначе колкото и да си драскат сините медийни подлоги пак повтарям: Успехите на нашия ЦСКА в ЕКТ няма да ги постигне друг БГ клуб в следващите 50 години. Безпристрасната статистика сочи: 2 1/2 финала и 8 1/4 финала за КЕШ ( Шамп. лига ), затова са и на 31 място във вечната ранглиста.
А, доколко са българи подобни "екземляри" да пишат помия постоянно срещу нас не знам?
За съжаление няма лечение за промитите ви комунистически мозъци.Дори овчия български народ се усети и би шута на бившите и настоящи червени боклуци.
Ще поживеем - ще видим
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
ЦСКА и Левски аутсайдери срещу Фулъм и Виляреал Принтирай ЦСКА и Левски аутсайдери срещу Фулъм и Виляреал Изпрати
Българският лицензиран букмейкър "Еврофутбол" определи отборите на ЦСКА и Левски като аутсайдери в първите им двубои от груповата фаза на Лига Европа.
Двубоите са част от програми "Футбол" и "Супершанс" на предстоящия тираж № 75 за вторник-четвъртък, 15-17.09.2009 г.:
ЦСКА - Фулъм Сингъл; Live "1" – 2.40 "Х" – 3.15 "2" – 2.05
Виляреал - Левски Сингъл; Live "1" – 1.12 "Х" – 4.75 "2" – 8.00.
В предстоящия тираж попадат всички срещи от първите сблъсъци в груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа. Ето и коефициентите на по-интересните от тях:
Всички почитатели на двата клубни турнира в Европа могат да правят предвиждания и за шампион. "Еврофутбол" предлага залози в програма "Супершанс". Фаворит за купата в Шампионската лига е Реал Мадрид с 4.00, следван от Барселона с 5.00, Челси и Манчестър Юн. с по 6.50. В Лига Европа с най-големи шансове за краен триумф са отборите на Рома и Виляреал с по 8.00. След тях се нарежда Хамбургер с 10.00 и други. ЦСКА и Левски са с коефициент 200.00.
Polki, а ти ще коментираш ли поведението на бившата ви звезда и много неприятен футболист Аде-байор!
Дано го накажат поне 5-6 мача, че идва манчестърското дерби и трябва да ссваляме Сити от облаците!
още миналата година го намразих като взе да изнудва отбора за повече пари
сега като напускаше пак до последно се пазари и накрая измъква 2 млн. паунда защото бил "верен" на отбора
поради тези причини и го освиркват , а с последното си изпълнение доказа, че е мръсно животно
по всяка вероятност ще го накажат поне 2 мача за да предотвратят подобни гаменски изпълнения от други самозабравили се жалки човечета
ако не бе Венгер още щеше да е във франция - само за месец забрави кой му подаде ръка...
А, недей така, че цигането ми е основен нападател и се справя повече от отлично То си личи и от класирането, де - Кой сега е номер ! (това е от едни други привърженици), ама водя с малко, но завинаги (надявам се)
Какво стана с наградния фонд - полки?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
...
ПП Колчо, твоите хора взеха Робен и оттогава мачкат наред! Дали това е временно явление или ще се превърне в тенденция!
..
питай Борусия..
проблемът на робен е,че е прекалено чуплив,иначе е много добър играч, но ще го ритне някой дърводелец и пак ще лежи 6 месеца - за мен това е лоша покупка или по-точно казано покупка с ниска възвращаемост Колчо, ти включи ли се в комесиалната лига, че нещо не те виждам?
Само мога са надявам, че няма да го сполети контузия...
Щото колкото повече читави отбори има, толко по интересни ше са мачовете от европейските турнири...
Надявам се тая година да не сме боксова круша, като миналата...
...
А па за лигата регистрирах се ...и съм на позорното предпоследно място...
ама неможах да сменя контузения Аршавин там НУЛА точки.....
дейш...
объркал си рейса, пич - няма те в комерсиланта лига, а си в старата лига Ако ти си Шумахер, де. Не знам дали можеш да се преместиш или полки трябва да ти направи нещо по акоаунта, ако има права? Кво с Иветка - полки, толкова я чеса, а и нея я няма. Или на полки не му е качествено чесалото
И СТИВЪН АЙРЛАНД ПОД ВЪПРОС ЗА ДЕРБИТО НА МАНЧЕСТЪР
14 септември 2009 11:14
Стивън Айрланд е поредният играч на Манчестър Сити, който може да пропусне градското дерби с Юнайтед другия уикенд заради контузия.
Полузащитникът накуцваше докато напускаше терена по време на мача с Арсенал, спечелен от „гражданите” с 4:2. Айрланд бе заменен от Мартин Петров в 73-та минута заради травма в глезена.
Карлос Тевес също е под въпрос за срещата с бившия си клуб, а Робиньо със сигурност пропуска сблъсъка с „червените дяволи”.
Емануел Адебайор очаква да разбере какво наказание ще получи от Футболната Асоциация заради държанието си по време на двубоя с „топчиите” в събота.
Айде - да им хвърлим една гора бой - че да не се възвеличаят много!
Преди време Арсен Венгер намери една маймуна на някаква палма из Африка.Прибра я човека и от нея направи футбилист.И то доста добър.В последния кръг обаче се доказа, че процеса на еволюция е обратим.
Коментар