If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
след 6-ия гол ги играх за под 6.5 гола ................................ дадоха 4 мин. продължение ........................ и реал вкараха 30 сек. след допълнителните 4 минути
П.П. Иначе докато теленцата си трайкат за такива "ръководители", които насаждат само омраза и отричане, Националният ни тим няма да тръгне нагоре.
Но нека изпием чашата до дъно ПаткоФ, Сираков, Мърльо и Перуката <-- класика
Ако тия бачкаха наполовина от енергията си за БГ, вместо да храцат и мърсуват срещу Великия ЦСКА, едва ли щяхме да сме толкова жалки на клубно и национално ниво.
трагедия!
Смяха се нашия нещастник Лупи, о Борат по нищо не отстъпва, да не казвам доста изпреварва по простотия!Пълен селянин!
Сори ако съм засегнал някой Левскар, но така както се смееха на нас, мисля така скоро ще се смеем и ние, защото тоя продължава да води отбора си към дъното!
Питаш ли ме какво ми е събота и неделя сутрин като си пия кафето с чорбарчетата в махалата.
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Чшшшшшшш.Само да кажеш нещо срещу Батков ше те ........
Не съм следил спортните симпатии на инвеститорите ,но ще ми е интересно кой на какъв цвят държи . Та B.G. това "за" Батков ли е? Или си левскар?
Защото двете неща не се покриват!
Това е бъзик към Хакинен и препратка към клипчето , което е пуснал
Чшшшшшшш.Само да кажеш нещо срещу Батков ше те ........
Не съм следил спортните симпатии на инвеститорите ,но ще ми е интересно кой на какъв цвят държи . Та B.G. това "за" Батков ли е? Или си левскар?
Защото двете неща не се покриват!
Be sure the sun is coming soon or late!
So invest, don't spend...
трагедия!
Смяха се нашия нещастник Лупи, о Борат по нищо не отстъпва, да не казвам доста изпреварва по простотия!Пълен селянин!
Сори ако съм засегнал някой Левскар, но така както се смееха на нас, мисля така скоро ще се смеем и ние, защото тоя продължава да води отбора си към дъното!
Висшата лига на Англия прие да въведе максимален брой на футболистите във всеки състав, както и своеобразна квота на чужденците от следващия сезон. Официалната формулировка обаче в обратната насока - квотата е за минимален брой млади местни играчи.
Всичките 20 клуба в елита гласуваха да се ограничи броят на играчите в един отбор до 25. Не повече от 17 от тях могат да са на възраст над 21 години, ако нямат "три години продължително развитие в английския футбол". Това означава, че във всеки отбор ще има минимум осем "развити у дома" играчи. За да се води такъв, всеки футболист трябва да е бил картотекиран три години в английски или уелски клуб на възраст между 16 и 21 г.
Според изпълнителния директор на Премиършип Ричард Скъдамор новото решение ще насърчи клубовете да използват младите английски футболисти и да не привличат чужденци. "Това ще помогне да се развиват младите играчи и да им се дава шанс за изява, но не е тест за националност", заяви Ричард Скъдамор, изпълнителен директор на Висшата лига.
На практика новите изисквания ще принудят клубовете във Висшата лига или да развиват английски таланти, или да привличат още по-млади играчи от чужбина и да ги тренират три години, докато навършат 21 години. Наскоро ФИФА спря трансферите на "Челси" заради "кражбата" на френския тийнейджър Гаел Какута от "Ланс".
"Произвеждай, а не купувай - това е нашето намерение", потвърди Скъдамор.
Ако правилата се въведат в момента, "Ливърпул" ще трябва да изхвърли няколко играчи като Филип Деген и Набил ел Жар. По-малък ефект ще има върху "Манчестър юнайтед" и "Челси". Според скорошно проучване английският футбол има най-високото ниво на присъствие на чужди играчи - 59.2 процента. "Ливърпул" е номер 1 в Европа по брой чужденци в състава си - 90%.
Клубовете ще трябва да обявят своите 25 футболисти до края на август и след това ще имат възможност да картотекират нови играчи през януари. Всеки клуб ще може да постави неограничен брой юноши в т.нар. списък Б, от който да черпи кадри през сезона.
С незабавна сила влиза другото решение - 20-те клуба да предоставят всяка година до 1 март своите счетоводни баланси, подписани от независим одитор, за да се установява отрано дали няма да се случат проблеми като този в "Портсмут". Това се възприема като първа стъпка към въвеждането на искания от УЕФА "финансов феърплей" - изчистване на дълговете на клубовете.
С малко по-малък залог добавих една права:
Челси 1
Фрам Рейкявик 1
Цюрих-Реал Над 2.5
и Янг Лайънс v ДПММ ФК 2
Дано поне едната да излезе да изкарам деня на (+)
Успех на всички със залозите!
Сингапурските са много рискови, защото понякога ги нареждат и излизат странни резултати Дано излезе този, че и аз мисля да го пробвам след малко
Успех!
Вчера хванах един но Млада Болеслав ми прецака колонката - днес ще пробваме пак, да видим какво ще става!
С малко по-малък залог добавих една права:
Челси 1
Фрам Рейкявик 1
Цюрих-Реал Над 2.5
и Янг Лайънс v ДПММ ФК 2
Дано поне едната да излезе да изкарам деня на (+)
Успех на всички със залозите!
Сингапурските са много рискови, защото понякога ги нареждат и излизат странни резултати Дано излезе този, че и аз мисля да го пробвам след малко
Успех!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар