IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 17.09.2009 Първи мачове в Лига Европа

Здравеите и от мен!!! Дано не се отклонявам мн от темата, но мисля че сега най-важното е какво ще направят ( или по-скоро за какво ще им стигнат силите ) в новият Лига Европа!!!Лично аз се надявам и двата ни представители да продалжат ( в такива моменти трябва да се подкрепят всички БГ отбори с пална сила) !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
      ....поради простата причина,че след като 79та отказах да играя Янтра-Габрово или Чардафон Орловец(познай чий сателит) ме набиха във В група където ми извадиха всичката карантия на едното коляно.Бих те пробвали и на 50 колко си добър но за съжаление не смея да си рискувам коленцето пък килцата май са ми множко вече.
      Аха, така е, мен навремето нашите ми забраниха да играя професионално, щото всеки ден се връщах оритан и насинен по двата крака като почнеш отдоле та чак до над колената даже.

Слава Богу, че ми се е разминало такава гадост като при тИбя

Дано сега си добре!!

П.П. Приятелско мачле винаги може да спретнем, само да не е с някои дървари, дето не умеят да пазят, че аман ..

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
        Първоначално изпратено от vesi97
        А сега да те попитам няколко неща.

1 Кога за последен път си виждал топка освен по ТВ?
        ................
        Мога още много такива въпросчета да ти задам но спирам защото няма смисъл знам какви ще са отговорите ти.
        Хмм ... сложен въпрос, я да помисля

- от 5-ти до 8-ми клас - 3 пъти съм Окръжен шампион ( и 1 година втори );

- в 8-ми клас ( след 6 години футбол ) бях първи на един диспансер в школата на Етър в конкуренция от 100 деца ( после 3 години се мъкнеха треньорите у дома да навиват нашите да ме пуснат да продължа ). За сравнение само след 3 години Етър стана шампион на Б-ия и там играеха Балъка, Киряка, Трифон и Цанко, а в Локо Го по това време играеха И. Йорданов и Б. Генчев;

- 4 пъти шампион в средното училище и 1 път Републикански на БГ ( по пътя към финала играхме и с разни отборчета като ЦСКА старша );

- 3 пъти шампион на ВМЕИ от 3 възможни ( в последния финал срещу нас играха 2 момчета от Добруджа Б-група картокирани );

- миналото лято спечелихме турнир в Анталия срещу Украйна на финала;

Халф го раздавам, ама обикновено ставам и голмайсторче

Та, чакай да помисля виждал ли съм топка, че не мога да се сетя още - хихи

П.П. По принцип както съм на 36 в момента, половината куци коне на Лескиту пак ще ги правя смешни, ако не ме оритват много
        Разбрах те,ти си поредната недооценена червена звезда,която синята пропаганда и е поречила да покори европеиските върхове.Аз за разлика от теб не мога да се похваля с такива футболни успехи,поради простата причина,че след като 79та отказах да играя Янтра-Габрово или Чардафон Орловец(познай чий сателит) ме набиха във В група където ми извадиха всичката карантия на едното коляно.Това последното е сламка към въпроса ми дали знаеш как се правеше отбора с рускобългарската абвиетура.Бих те пробвали и на 50 колко си добър но за съжаление не смея да си рискувам коленцето пък килцата май са ми множко вече.
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97
          А сега да те попитам няколко неща.

1 Кога за последен път си виждал топка освен по ТВ?
          ................
          Мога още много такива въпросчета да ти задам но спирам защото няма смисъл знам какви ще са отговорите ти.
          Хмм ... сложен въпрос, я да помисля

- от 5-ти до 8-ми клас - 3 пъти съм Окръжен шампион ( и 1 година втори );

- в 8-ми клас ( след 6 години футбол ) бях първи на един диспансер в школата на Етър в конкуренция от 100 деца ( после 3 години се мъкнеха треньорите у дома да навиват нашите да ме пуснат да продължа ). За сравнение само след 3 години Етър стана шампион на Б-ия и там играеха Балъка, Киряка, Трифон и Цанко, а в Локо Го по това време играеха И. Йорданов и Б. Генчев;

- 4 пъти шампион в средното училище и 1 път Републикански на БГ ( по пътя към финала играхме и с разни отборчета като ЦСКА старша );

- 3 пъти шампион на ВМЕИ от 3 възможни ( в последния финал срещу нас играха 2 момчета от Добруджа Б-група картокирани );

- миналото лято спечелихме турнир в Анталия срещу Украйна на финала;

Халф го раздавам, ама обикновено ставам и голмайсторче

Та, чакай да помисля виждал ли съм топка, че не мога да се сетя още - хихи

П.П. По принцип както съм на 36 в момента, половината куци коне на Лескиту пак ще ги правя смешни, ако не ме оритват много

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
            Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS
            Барцата ще мачката довечера......аре Ибракадабра....го(л)...го(л)....го(л)....
            дано да се спъне преди излизане на Сан Сиро и да си счупи краката!!!
            Аз очаквам героят на вечерта да е един футболист, който ми е далеч по-симпатичен от Ибра, а и определено не му липсват качества - Диего Милито
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS
              Барцата ще мачката довечера......аре Ибракадабра....го(л)...го(л)....го(л)....
              дано да се спъне преди излизане на Сан Сиро и да си счупи краката!!!

Коментар

• НОВСПОРТ

Лупи ужили ЦСКА с 550 бона от тв права

Поразиите на дос*корошния душманин на ЦСКА Сашо То*мов продължават да излизат на бял свят. Собственикът на „червените" Дими*тър Борисов разкри пред „Меридиан Мач", че Лупи задигнал па*рите от тв права, които се получават по договора за отминалия сезон. Става дума за приблизително 550 000 лева.

Както е известно, благодарение на но*вия договор, който БФС подписа със собственика на телевизиите ПРО БГ и РИНГ БГ за 51 милио*на лева, клубовете вече получават впечатляващи суми, а не жълти стотинки.

Шокът за новите собственици от „Ти*тан" дошъл преди няколко дни, след ка*то направили запитване за сумата. Ока*зало се обаче че тя била изплатена по-рано на пре*дишния собст*веник Сашо Апашо. Той настоял да получи парите преди края напървенст*вото, като заявил: „Ние така или иначе ще бъдем в тройката, така че може да дадете су*мата, за да направя някои спешни плащания”.

Лупи взел 550 бона макар че в крайна сметка „червените" заеха второто място, за което им се пола*гат 600 000 лева. Въпреки че собстве*ниците от „Титан" на практика издържат клуба от декември, юридически те при*тежават ЦСКА от април. Именно това дало възможност на Лупи да действа подмолно. За шефо*вете от „Титан" оста*нали скромните 50 бона.

Коментар

• Барцата ще мачката довечера......аре Ибракадабра....го(л)...го(л)....го(л)....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Манчо, честита ви победа срещу хита на първите няколко кръга Тотнъм! Играхте по-добре от тях и заслужено спечелихте, а Скоулс потвърди на 100% онова, което ти писах за него миналата седмица
                    Хаки, какво ще коментираш днес за Скоулс.
                    Ясно е че е много "рисков" играч, но след сумати скъпи и прескъпи звезди понякога точно той вади отбора от калта!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                      Първоначално изпратено от man_united
                      Цюрих-Реал Над 2.5

Успех на всички със залозите!
                      след 6-ия гол ги играх за под 6.5 гола ................................ дадоха 4 мин. продължение ........................ и реал вкараха 30 сек. след допълнителните 4 минути

как да не ги мразя тези лебеди ...
                      Така е като се опитваш да ****ш дявола...

Аз съм много доволен от вчерашните залози! Само ме е яд че не пуснах сингъл Ювентус хикса, а добавих едни жълтури на 1.30 дето ми издъниха залога!!!

Коментар

Хмм ... Груйчев, чета тук едни писания на "твоите" и нещо пак не ми се нравят:

Дербито
                        Изобщо не искаме да виждаме и чуваме писаници и приказки за това, как ислямските подлоги щели да ни бият. И колко хубаво щяло това да бъде всъщност, че да започнело някакво пречистване....

http://www.sector-b.com/index.php?p=show_news&id=97

Не се ли оливате малко, бря? Насаждането на етническа омраза е противо-конституционно сякаш и се влиза в затвор.

От 20 години облъчвате "ефира" тотално по купешките ви медии само и само да се изкарате по-велики от Великия ЦСКА.

Обиждате и насаждате омраза дори и сред децата! Ай, да се поспрете малко, а?

П.П. Като за начало започнете с ПаткоФ, Перуката, Педераса ( дето ЦСКА след 230 години нямало да бие Ливърпул или дето ЦСКА, ако минела центъра срещу Динамо щяло да е успех и да спечели 1 точка от 2-та мача ). Па, тя каква стана и с Ливърпул и с Динамо, а?

Да не говорим за случая Иван Иванов, който се пръкна от нищото, че ги и заплашват, "стандартно" започналото първенство с лишаване на Чорбата от 2 домакински мача и помията, която се изля, че мача с Пирин е купен.

Т'ва е само за 2 седмици, до края на годината не ми се мисли още какво ни чака.

Някой от ЦСКА занимава ли се с вас, понеже освен с комплекси и злоба не мога да си обясня това "специално" отношение?

Та, в тоя ред на мисли, пак да попитам: Тоя алкохолик Рабех не е ли за затвора, бря?

А, тия от сайт-а ви, които насаждат етническа омраза за къде са ???

Не ми отговаряй - 20 години цяла БГ ви гледа сеира

Чиърс!
                        Не е лошо сутрин като станеш да се оглеждаш в огледалото,ако нямаш дай адрес и ще ти изпратя едно.Прочети си последните 3поста и ще разбереш кой насажда омраза и кой пише простотий.Ако не можеш да вденеш виж си постовете за имотите в които въобше няма злоба или злорадство макар,че като те гледам и по 1 евро да станат едва ли ще си купиш нещо повече от кочина .А сега да те попитам няколко неща.1 Кога за последен път си виждал топка освен по ТВ.2)Колко от великите успехи на тъй наречената абвиетура ,символ на омразния по цял свят рускокомунистически модел на управление си гледал.3)Кога за последен път си бил на стадион.4)Дали си спомняш,че тоя с дето се гордеете сега беше изгонен със сълзи на очи от кочин парк и само доброто му възпитание (естествено,не е получено на свинския ви стадион)не му позволява да ви каже какви боклуци сте.5)Като само повратяте за принца на свалените гащи,много ли се гордеете с тоя дето искаше да му направите паметник на топките.6)Би ли направил сравнение с успехите постигнати при гадните комунисти(абсолютно сигурен съм,че не си живял по това време за да знаеш как се правеше тогава великия евробоец)и супер успехите ви след деведесета.Мога още много такива въпросчета да ти задам но спирам защото няма смисъл знам какви ще са отговорите ти.

Коментар

• Всички абревиатури на Великия ЦСКА са били свързани с армията и духа, който има тя!

Като се започне от АС-23, та до наши дни.

Затова не проумявам "епитетите", които някой лепи срещу Армейския тим и славата, която е донесъл на цяла БГ?

П.П. Само не ми почвай за указа, който никой никога не е виждал, че още по-смешно ще ми стане

Чорбата е отбора на БГ-Армията, затова и името му е такова и носи нейния дух, ама телетата понеже са присвоили една БГ-светиня за име взеха да злоупотребяват доста сякаш?

Смешно е от 20 години да държите един доносник на ДС ( агент Николай ), един комс. секретар ( ПаткоФ ), един престъпник ( Чорни ) и да ни говорите за морал на нас, налЕ? Една камара престъпници - първи по заменки ( ПаткоФ ) скрити зад името на една Светиня! И вие ги траете, че им и ръкопляскате ... Ужаска!

Хеле, па оня видински мангал дето искаше калашник да разсрелвал прасета ( фенове ) след 1 пиклив мач - жалка картинка и насаждане на омраза нон-стоп.

Поне да си плащахте наем за стадиона, както всички останали БГ отбори - ама вие пак сте "репресирани" - изкилиферчен телешки фолклор за кой ли път.

П.П. Може да прегледаш и комичните анкети за Футбалер на годината и кои медии как са гласували, не знам как нормална медия пуска класация от типа Боримиров, Г. Иванов, Г.Петков <-- т'ва е през 2008 като имаме Берба, Стилиян, Мартин, Божинов и т.н.

Жалки сте!

Коя медия как е гласувала за Футбалер на годината:

http://www.sport1.bg/sport1/node/121598

"Обективност" и "професионализъм" отвсякъде ... примесена със син фолклор - Некадърни сме, ама искаме!

Ако искате ще наредим вашите "звезди": Сираков, Гонзю и кой .. да е другия .. Мърльо Стерилов или Борето? Не знам ... кого водите "звезда"?

И до тях ще наредим Стойчков, Пенев, Бербатов .. тия ви стигат.

Без коментар, налЕ?

Коментар

• Хмм ... Груйчев, чета тук едни писания на "твоите" и нещо пак не ми се нравят:

Дербито
                            Изобщо не искаме да виждаме и чуваме писаници и приказки за това, как ислямските подлоги щели да ни бият. И колко хубаво щяло това да бъде всъщност, че да започнело някакво пречистване....

http://www.sector-b.com/index.php?p=show_news&id=97

Не се ли оливате малко, бря? Насаждането на етническа омраза е противо-конституционно сякаш и се влиза в затвор.

От 20 години облъчвате "ефира" тотално по купешките ви медии само и само да се изкарате по-велики от Великия ЦСКА.

Обиждате и насаждате омраза дори и сред децата! Ай, да се поспрете малко, а?

П.П. Като за начало започнете с ПаткоФ, Перуката, Педераса ( дето ЦСКА след 230 години нямало да бие Ливърпул или дето ЦСКА, ако минела центъра срещу Динамо щяло да е успех и да спечели 1 точка от 2-та мача ). Па, тя каква стана и с Ливърпул и с Динамо, а?

Да не говорим за случая Иван Иванов, който се пръкна от нищото, че ги и заплашват, "стандартно" започналото първенство с лишаване на Чорбата от 2 домакински мача и помията, която се изля, че мача с Пирин е купен.

Т'ва е само за 2 седмици, до края на годината не ми се мисли още какво ни чака.

Някой от ЦСКА занимава ли се с вас, понеже освен с комплекси и злоба не мога да си обясня това "специално" отношение?

Та, в тоя ред на мисли, пак да попитам: Тоя алкохолик Рабех не е ли за затвора, бря?

А, тия от сайт-а ви, които насаждат етническа омраза за къде са ???

Не ми отговаряй - 20 години цяла БГ ви гледа сеира

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                              На калпав х.й вуната му пречи.
                              Ъмм,

отваряш гугъл, пишеш имената на Великия ЦСКА и ФК Дузпа и гледаш кой какво е постигнал в БГ-то и Европа.

Затова не обичам да споря с теляци, те виждат всичко наопаки

Коментар

ПаткоФ - завинаги един от нас! - хихи

П.П. Иначе докато теленцата си трайкат за такива "ръководители", които насаждат само омраза и отричане, Националният ни тим няма да тръгне нагоре.

Но нека изпием чашата до дъно ПаткоФ, Сираков, Мърльо и Перуката <-- класика

Ако тия бачкаха наполовина от енергията си за БГ, вместо да храцат и мърсуват срещу Великия ЦСКА, едва ли щяхме да сме толкова жалки на клубно и национално ниво.
                                На калпав х.й вуната му пречи.
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X