If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колчо с тая физ. подготовка е много важно да удържиме и последния половин час...... в средния половин час също ще бъде много тежко
:P:P:P
Ъпроса е врага да не отиграва спокойно, а припряно да почне да напада...
и е те тогаааа... ена бърза, резултатна контра (за която ще се пазят конкретни сили :P)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
За чорбетата е много важно да удържат първия полвин час...
после мача ше почне полека да се изнервя.. за руснячетата де...
и там ако върже...
абе не съм ги отписал изцяло...
Литекс мисла че ще излезнат за мъртъв хикс и е вероятно да си го направят...
.. ама имам некои резерви.. все пак си е наше отборче... УСПЕХ И НА ДВАТА ОТБОРА...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Абе всички почти убедени Литекс се класира, а ЦСКА отпада!
Много често се случва обратното на всеобщото мнение, като борсата е един от примерите!
Дали няма да изкочи зайчето отнякъде!
Мечтите поне са без пари!
Няма спор , че би било добре да удариме високомерните "акумулатори".Обаче не ми се струва реално.3:0 или 3:1.
Според мен, ако ни отстранят, което си е по-вероятния сценарий, няма да е с много голове. Те са толкова спънати милите, че едва ли ще се разпишат повече от 2 пъти...
Е то не пречи ние да се "разпишеме" за третия път
Трябва спешно да привикаме Лукаш Лейва да играе за нас :P
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Няма спор , че би било добре да удариме високомерните "акумулатори".Обаче не ми се струва реално.3:0 или 3:1.
Според мен, ако ни отстранят, което си е по-вероятния сценарий, няма да е с много голове. Те са толкова спънати милите, че едва ли ще се разпишат повече от 2 пъти...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
и 3 бг отбора в групите на ЛЕ Явно съм облъчен от темата "Оптимизъм на БФБ" :lol:
Може да е изненада, но едва ли е невъзможно! Колко пъти и ние сме минавали едва едва. Дано само не ни опънат от порядъка на 3 или 4 : 0. Но ще ми бъде приятно, ако ги измъчим, щото нещо много си вирнаха нослетата. Латекса е ОК, според мен.
Коментар