IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Колчо с тая физ. подготовка е много важно да удържиме и последния половин час...... в средния половин час също ще бъде много тежко
    :P:P:P
    Ъпроса е врага да не отиграва спокойно, а припряно да почне да напада...
    и е те тогаааа... ена бърза, резултатна контра (за която ще се пазят конкретни сили :P)
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колчо с тая физ. подготовка е много важно да удържиме и последния половин час...... в средния половин час също ще бъде много тежко
      Life won't wait for you.

Коментар

• За чорбетата е много важно да удържат първия полвин час...
        после мача ше почне полека да се изнервя.. за руснячетата де...
        и там ако върже...
        абе не съм ги отписал изцяло...
        Литекс мисла че ще излезнат за мъртъв хикс и е вероятно да си го направят...
        .. ама имам некои резерви.. все пак си е наше отборче...
        УСПЕХ И НА ДВАТА ОТБОРА...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Заформили сме едно първенство тук http://fantasy.premierleague.com/ .
          Включвайте се за да стане по-интересно.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Абе всички почти убедени Литекс се класира, а ЦСКА отпада!
            Много често се случва обратното на всеобщото мнение, като борсата е един от примерите!
            Дали няма да изкочи зайчето отнякъде!
            Мечтите поне са без пари!

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
              Първоначално изпратено от B.Graham
              Няма спор , че би било добре да удариме високомерните "акумулатори".Обаче не ми се струва реално.3:0 или 3:1.
              Според мен, ако ни отстранят, което си е по-вероятния сценарий, няма да е с много голове. Те са толкова спънати милите, че едва ли ще се разпишат повече от 2 пъти...
              Е то не пречи ние да се "разпишеме" за третия път
              Трябва спешно да привикаме Лукаш Лейва да играе за нас :P
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Моите прогнози са, че ЦСКА ще падне с 0:2 или 0:1. Литекс може би ще бият 2:1.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  Няма спор , че би било добре да удариме високомерните "акумулатори".Обаче не ми се струва реално.3:0 или 3:1.
                  Ма тва на кой са прогнози.....на Мая и...е от тва по-ясен сигнал, че няма да е тоя резултат, здраве му кажи
                  3:0 или 3:1 са моите.Припокриват се с тези на Мая.Обаче както не веднъж съм си признавал аз не "познавам" тотото
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Според мен, ако ни отстранят, което си е по-вероятния сценарий, няма да е с много голове. Те са толкова спънати милите, че едва ли ще се разпишат повече от 2 пъти...
                    Е то не пречи ние да се "разпишеме" за третия път
                    Life won't wait for you.

Коментар

Ма тва на кой са прогнози.....на Мая и...е от тва по-ясен сигнал, че няма да е тоя резултат, здраве му кажи

Коментар

• Хаки дано си прав!
                        Ама аз нещо имам един пресантиман, че литекс може нещо да се издънят!Дано не съм прав!
                        Иначе ЦСКА-то пада с разлика!

Коментар

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Няма спор , че би било добре да удариме високомерните "акумулатори".Обаче не ми се струва реално.3:0 или 3:1.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Давайте прогнози за довечера!
                              Моите са: Литекс - Бате 1:1
                              Динамо - ЦСКА 1:1

и 3 бг отбора в групите на ЛЕ Явно съм облъчен от темата "Оптимизъм на БФБ" :lol:
                              Може да е изненада, но едва ли е невъзможно! Колко пъти и ние сме минавали едва едва. Дано само не ни опънат от порядъка на 3 или 4 : 0. Но ще ми бъде приятно, ако ги измъчим, щото нещо много си вирнаха нослетата. Латекса е ОК, според мен.
                              И това ще мине ...

Коментар

• Литекс - БАТЕ 1:0
                                Динамо - ЦСКА 3:0
                                Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

Working...
                                X