IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Давайте прогнози за довечера!
    Моите са: Литекс - Бате 1:1
    Динамо - ЦСКА 1:1

и 3 бг отбора в групите на ЛЕ Явно съм облъчен от темата "Оптимизъм на БФБ" :lol:
    Литекс - БАТЕ 0:0
    Динамо - ЦСКА 2:0

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Пичове,

Тая вечер, щракайки каналите, съвсем случайно попаднах на Европейското по футбол за жени по Евроспорт. Играеха Холандия - Финландия и финландките биха с 2:1. Общо взето мач като мач ..... Даже мисля, че мацките можеха да бият бая отбори от нашата измислена А-група.... Но имаше нещо странно ..... Много време мислих какво е това странно нещо - гледаш мач като мач, ама има нещо различно ...... И най-накрая загрях - за 10 минути игра НЯМАШЕ НИТО ЕДНО НАРУШЕНИЕ!!!!! Баси ..... наистина за 10 минути нито един фал не свириха съдийките ... а и нямаше и защо ....

Абе пичове, толкоз ли сме агресивни и груби мъжете наистина?

P.S. А на финландската вратарка ще и се отдам без колебания .... :P
      Извини ме но няма да се съглася с теб!
      Женски футбол е едно от малкото спортни мероприятия, които дават по телевизиите и водят до автоматично превключване на каналите от моя страна.

Верно че А група (мъже) е трагична, но имам чувството че на повечето женски мачове заряда е 10 пъти по-малък от този на мачлетата, които ние (дъртаците) играем в махалата с приятели!

...а фаулове не си правят, за да не си счупят някой нокът...не знам вратарките как успяват да уловят "топките" :-D

Коментар

• Давайте прогнози за довечера!
        Моите са: Литекс - Бате 1:1
        Динамо - ЦСКА 1:1

и 3 бг отбора в групите на ЛЕ Явно съм облъчен от темата "Оптимизъм на БФБ" :lol:
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
          Първоначално изпратено от B.Graham
          Polki утре пак да каже нещо за мръсните симулации,измислените дузпи и съдийските подаръци
          това как да го разбирам от човек който в темата "спорт" казва, че няма да сключи бас, че любимия му отбор ще стане шампион понеже не играе комар, а по същото време в темата "оптимизъм на бфб" казва, че е сключил бас и чака да спечели ако през пролетта на 2010 година софикс не е стигнал 2300
          Какво общо има баса с очаквания от мен твои коментар? А и баса ми с Пешката е изначално в моя полза - резултата е ясен.При Шипа не е ясен и залагането сега си е чист хазарт.А аз хазарт не е играя.
          P.S.Та кажи нещо за мръсните симулации,измислените дузпи и съдийските подаръци
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Polki утре пак да каже нещо за мръсните симулации,измислените дузпи и съдийските подаръци
            това как да го разбирам от човек който в темата "спорт" казва, че няма да сключи бас, че любимия му отбор ще стане шампион понеже не играе комар, а по същото време в темата "оптимизъм на бфб" казва, че е сключил бас и чака да спечели ако през пролетта на 2010 година софикс не е стигнал 2300
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Polki утре пак да каже нещо за мръсните симулации,измислените дузпи и съдийските подаръци
              Life won't wait for you.

Коментар

• Пичове,

Тая вечер, щракайки каналите, съвсем случайно попаднах на Европейското по футбол за жени по Евроспорт. Играеха Холандия - Финландия и финландките биха с 2:1. Общо взето мач като мач ..... Даже мисля, че мацките можеха да бият бая отбори от нашата измислена А-група.... Но имаше нещо странно ..... Много време мислих какво е това странно нещо - гледаш мач като мач, ама има нещо различно ...... И най-накрая загрях - за 10 минути игра НЯМАШЕ НИТО ЕДНО НАРУШЕНИЕ!!!!! Баси ..... наистина за 10 минути нито един фал не свириха съдийките ... а и нямаше и защо ....

Абе пичове, толкоз ли сме агресивни и груби мъжете наистина?

P.S. А на финландската вратарка ще и се отдам без колебания .... :P
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Дебърцините ви отстраниха с по-правилна тактика според мен.Техния треньор ви остави да ги нагънете с всички сили и ви дебнеше за грешка.Както и стана.Гредата на Сърмов ако беше влезла мача отиваше в друга посока.Но това "ако" винаги присъства.Лошото е че нЕкой отговорни фактори прекалено много приказват вместо да работят.И в двата ни "гранда" е така.И утре сме отивали да мачкаме!?!?!?!?!Дори да стане чудото не виждам как ще ги "смачкаме".
                  Колкото до залаганията - нищо лошо няма в такива "непатриотични" залагания.Когато вече се залага срещу националния е малко по различна ситуацията.Утре виждам две единици за съжаление ..... макар че почти винаги бъркам на тото
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Според мен докато не се подходи във всички клубове да се дава път на нови,млади вратари -били те наши или чужди нямаме шанс в клубния футбол а от там и Нациаоналния .

Супер грешна тактика вече 30год да има само вратари от сем.Михайлови или тяхни носачи на ръкавиците да пазят на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР .

Коментар

• Добър мач снощи, поне като игра, но не и като резултат, за съжаление, Жалко, има и такива моменти - късмета ни на жребия в полседните години ни се връща като бумеранг, поне в повечето мачове, като късмет на терена. Не може с 2 удара в очертанията на вратата и 1 атака за цял мач да тивкарат 2 гола, но... Абе както и да е - феновете на Лузъра ще ме раберат, мачът им в понеделник с Вила беше точно копие на снощния - по-добрия отбор напъва, но му набиват 2 смешени гола и всичко свършва. И за да не ме разберете погрешно - Дебърцините си ни отстраниха заслужено с играта си в София, но в Будапеща бяха много далече от истината. А публиката ни беше уникална (за съжаление не успях да отида) - надкикахме 30 хилки маджари и то през целия мач!!! Браво, момчета!!! Сега ще чакаме жребия за ЛЕ - дано се паднем във възможно най-тежката група, та да се обърне каръка, а и по-добре да те ритне ат, че бая магарета ни се изредиха
                      Успех на чорбата и Латексите утре, макар заради подобни фенове - http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2529544 да не заслужавете никаква подкрепа - част от драскащите във форума са точно от този вид, но има и от нормалните фенове, та заради тях - успех утре.
                      П.С. Аз обаче, може би, ще последвам примера на "не-патриотът" Хаки от снощи и ще забия една стабилна сума за 1-ца, че патриотичните ми подбуди ме увътриха с още 200 евро, а и има ли вълна, тя трябва да се използва
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Динамо - ЦСКА утре пряко по БНТ

http://www.sportal.bg/news.php?id=191185

Коментар

• Няма да се плашите.Четете интервютата и ще видите "иЗтината".
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Какво правят тия момчета на тренировките?
                            ?!?!?!?!
                            те ся щели да отварят тренировъчно игрище в синсити...
                            да не се губи време за път...
                            Имаше 1-2 проблясъка все пак... те денем Син Сити и БИАД са затворени и следобед като се събудят момчетата отиват малко на стадиона да обменят информация за поредната победа ... на терена на някоя услужлива девойка!

Коментар

?!?!?!?!
                              те ся щели да отварят тренировъчно игрище в синсити...
                              да не се губи време за път...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

?!?!?!?!
                                Ами предполага се, че на възраст между 13 и 16 години трябва да са ги научили как се отправя силен и точен удар към вратата. Обаче като видя някой наш футболист по какъв начин стреля извън наказателното поле, само се разсмивам...

Коментар

Working...
                                X