IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Какво правят тия момчета на тренировките?
    ?!?!?!?!
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Първоначално изпратено от netware5
      Мда-а-а-а, кофти ..... Левскар съм и ме е яд много, но толкоз си можем. Но трябва и най-сетне да се каже, че царят е гол - имам предвид Гошо Вратаря и т.нар. Бижутер.... Гошо си беше отличен вратар, но явно напоследък му спада формата и трябва да се вземат мерки. А тоя "Бижутер" въобще не ми е ясно защо го държат още в отбора ......
      +1
      Ще се повторя, НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ далечни удари в рамката да са голове... !!!
      А мен като че ли малко повече ме подразни разликата в начина, по който техните и българските футболисти стреляха към вратата... Как така ударите на левскарите (за съжаление се отнася за всички български футболисти) или едва едва стигат до вратата или летят високо в облаците? Какво правят тия момчета на тренировките?
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
        Мда-а-а-а, кофти ..... Левскар съм и ме е яд много, но толкоз си можем. Но трябва и най-сетне да се каже, че царят е гол - имам предвид Гошо Вратаря и т.нар. Бижутер.... Гошо си беше отличен вратар, но явно напоследък му спада формата и трябва да се вземат мерки. А тоя "Бижутер" въобще не ми е ясно защо го държат още в отбора ......
        +1
        Ще се повторя, НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ далечни удари в рамката да са голове... !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
          Де да беше само ти... Аз съм от ЦСКА и пак много се ядосвам като гледам как играете с човек по-малко и тоя гърбавия изпуска чистите положения...

Коментар

• Мда-а-а-а, кофти ..... Левскар съм и ме е яд много, но толкоз си можем. Но трябва и най-сетне да се каже, че царят е гол - имам предвид Гошо Вратаря и т.нар. Бижутер.... Гошо си беше отличен вратар, но явно напоследък му спада формата и трябва да се вземат мерки. А тоя "Бижутер" въобще не ми е ясно защо го държат още в отбора ......
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
              Стига глупости. Левски се провали тотално. Да ти се паднат андорски, азърбайджански и унгарски отбор по пътя към шампионската лига и да не се класираш - това е меко казано срамно. Левски са богопомазани в жребия вече втори сезон, направо не мога да си намеря място от яд.
              Не мога да разбера защо трябва да подценявате унгарските отбори след като шампиона им показа толкова добра игра в първия мач!
              Ние отдавна сме далеч от Англия, Испания, Франция, Италия и Германия!
              Ако следите най-успешните ни трансфери в последните години това ще ви стане ясно:
              Гъргоров и Янев в Страсбург (Страсбург - френската Лига2), Тунчев (Лестър - английската Лига1, което откъдето и да го погледнеш си е В група), Благо Георгиев - Терек Грозни, Мечо Телкийски - Апоел и след това Амкар! Това са все национали (настоящи и бивши)!

Единствения добър трансфер направи Митко Рангелов в Борусия Дортмунд, но май там ще е със статут на резерва!!!

Трябва да си признаем, че вече сме в групата на страни като Унгария, Полша, Беларус, Литва ... Пък и там като се намери някой "благодетел" може за една година да стане шампион, а за 2-3 да направи пробив в Европа!

Коментар

• Много силна игра на Левски. Намачкахме ги угрите.
                Без късмет нищо не става във футбола, за съжаление.
                Успех на всички днес!

Коментар

• Видях някъде един лаф който ми хареса
                  Батков ако си сложи едно цвете зад ухото и нахлупи един калпак става за рекламно лица на всякакъв вид лютеница.

Коментар

• Здравейте, не съм сериозен фен на футбола, но хвърлям по едно око в Албиона, Испания. Но сега ми е тъпо за Левски. (Аз съм чорбарче).
                    Изглежда Ицо ще излезе прав, като каза, че дълги години няма да се случи онова от 1994. Ще направя една аналогия с борсичката - онова си беше балон, а сега се отива към дъното. ЦСКА са там, Левски с изблиците преди три години само формира двойно дъно, Литекс... ала бала, останалите... не ми се говори.
                    Та след 5-6 години може и да почнем да се отлепваме от дъното и да си намерим равновесното положение от 12-15 място в Европа. Не става въпрос за класиране, а за истински футбол.
                    Ей така си бръщолевя...
                    И това ще мине ...

Коментар

• определено се насраха... вратаря за нищо не става да не говоря за треньора, бахти малоумниците. Не мога да разбера как не схвана тоя вратар, че трябва да внимава повече и да следи играта... не е истина просто

Коментар

• Определено се стараха футболистите.Личеше желание.Но треньора на маджарите си беше написал домашното все едно е гледал мача предварително.Късмета не беше на стараната на Левски поради една причина и тя се казва адв. Борат Ганьо Патков.След мача пак почна с полюциите тоя жалък комунист.
                        Колкото до Гошо Петков - да, имаше вина за втория гол но при колко ситуации е изваждал отбора?Една грешка при решен маче не е толкова важна.С тая селекция толкова.Връщат играчи, които изгониха преди 2 години.Както е тръгнало скоро ще върнат Ники Илиев и Гиби Искренов.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Стига глупости. Левски се провали тотално. Да ти се паднат андорски, азърбайджански и унгарски отбор по пътя към шампионската лига и да не се класираш - това е меко казано срамно. Левски са богопомазани в жребия вече втори сезон, направо не мога да си намеря място от яд.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                            След вчерашния мач мога да кажа само едно:
                            БРАВО НА ОТБОРА НЕ ЛЕВСКИ!!!
                            Толкова добра игра от български клубен отбор не съм виждал от много отдавна.
                            Явно не е било писано да стане след като при владение 35:65% и при множество удари от Левски , Дебрецен вкара и двата си удара във вратата!
                            Унгарците надиграха българския отбор в първия мач, но вчера изкараха луд късмет...по-голям даже и от този на Ливърпул през миналия сезон

Пожелавам им успех в групите на Лига Европа и почваме да стискаме палци за Литекс и ЦСКА!
                            Ти да не си Тодор Батков???

Коментар

• http://www.novsport.com/news52555_1.html

Бардон тичал най-много срещу Дебрецен, Христов номер 1 по пасове...

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                                въпреки загубата Левски игра много добре, на скорост с много подавания много желание и организирано. Просто в двата мача нямаха късмет. (тук виждам божията намеса............) . Георги Петков е най-класният Българскии вратар в последните 10 години (да ме прощават феновете на Иванков) . Вина има само за втория гол.

Георги Христов му вървеше повече с дългата коса.

Успех на Литекс и късмет на ЦСКА!
                                След вчерашния мач мога да кажа само едно:
                                БРАВО НА ОТБОРА НЕ ЛЕВСКИ!!!
                                Толкова добра игра от български клубен отбор не съм виждал от много отдавна.
                                Явно не е било писано да стане след като при владение 35:65% и при множество удари от Левски , Дебрецен вкара и двата си удара във вратата!
                                Унгарците надиграха българския отбор в първия мач, но вчера изкараха луд късмет...по-голям даже и от този на Ливърпул през миналия сезон

Пожелавам им успех в групите на Лига Европа и почваме да стискаме палци за Литекс и ЦСКА!

Коментар

Working...
                                X