Първоначално изпратено от Hakkinen
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от netware5Мда-а-а-а, кофти ..... Левскар съм и ме е яд много, но толкоз си можем. Но трябва и най-сетне да се каже, че царят е гол - имам предвид Гошо Вратаря и т.нар. Бижутер.... Гошо си беше отличен вратар, но явно напоследък му спада формата и трябва да се вземат мерки. А тоя "Бижутер" въобще не ми е ясно защо го държат още в отбора ......
Ще се повторя, НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ далечни удари в рамката да са голове... !!!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Мда-а-а-а, кофти ..... Левскар съм и ме е яд много, но толкоз си можем. Но трябва и най-сетне да се каже, че царят е гол - имам предвид Гошо Вратаря и т.нар. Бижутер.... Гошо си беше отличен вратар, но явно напоследък му спада формата и трябва да се вземат мерки. А тоя "Бижутер" въобще не ми е ясно защо го държат още в отбора ......
Ще се повторя, НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ далечни удари в рамката да са голове... !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Мда-а-а-а, кофти ..... Левскар съм и ме е яд много, но толкоз си можем. Но трябва и най-сетне да се каже, че царят е гол - имам предвид Гошо Вратаря и т.нар. Бижутер.... Гошо си беше отличен вратар, но явно напоследък му спада формата и трябва да се вземат мерки. А тоя "Бижутер" въобще не ми е ясно защо го държат още в отбора ......"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Мда-а-а-а, кофти ..... Левскар съм и ме е яд много, но толкоз си можем. Но трябва и най-сетне да се каже, че царят е гол - имам предвид Гошо Вратаря и т.нар. Бижутер.... Гошо си беше отличен вратар, но явно напоследък му спада формата и трябва да се вземат мерки. А тоя "Бижутер" въобще не ми е ясно защо го държат още в отбора ......He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffСтига глупости. Левски се провали тотално. Да ти се паднат андорски, азърбайджански и унгарски отбор по пътя към шампионската лига и да не се класираш - това е меко казано срамно. Левски са богопомазани в жребия вече втори сезон, направо не мога да си намеря място от яд.
Ние отдавна сме далеч от Англия, Испания, Франция, Италия и Германия!
Ако следите най-успешните ни трансфери в последните години това ще ви стане ясно:
Гъргоров и Янев в Страсбург (Страсбург - френската Лига2), Тунчев (Лестър - английската Лига1, което откъдето и да го погледнеш си е В група), Благо Георгиев - Терек Грозни, Мечо Телкийски - Апоел и след това Амкар! Това са все национали (настоящи и бивши)!
Единствения добър трансфер направи Митко Рангелов в Борусия Дортмунд, но май там ще е със статут на резерва!!!
Трябва да си признаем, че вече сме в групата на страни като Унгария, Полша, Беларус, Литва ... Пък и там като се намери някой "благодетел" може за една година да стане шампион, а за 2-3 да направи пробив в Европа!
Коментар
-
Здравейте, не съм сериозен фен на футбола, но хвърлям по едно око в Албиона, Испания. Но сега ми е тъпо за Левски. (Аз съм чорбарче).
Изглежда Ицо ще излезе прав, като каза, че дълги години няма да се случи онова от 1994. Ще направя една аналогия с борсичката - онова си беше балон, а сега се отива към дъното. ЦСКА са там, Левски с изблиците преди три години само формира двойно дъно, Литекс... ала бала, останалите... не ми се говори.
Та след 5-6 години може и да почнем да се отлепваме от дъното и да си намерим равновесното положение от 12-15 място в Европа. Не става въпрос за класиране, а за истински футбол.
Ей така си бръщолевя...И това ще мине ...
Коментар
-
Определено се стараха футболистите.Личеше желание.Но треньора на маджарите си беше написал домашното все едно е гледал мача предварително.Късмета не беше на стараната на Левски поради една причина и тя се казва адв. Борат Ганьо Патков.След мача пак почна с полюциите тоя жалък комунист.
Колкото до Гошо Петков - да, имаше вина за втория гол но при колко ситуации е изваждал отбора?Една грешка при решен маче не е толкова важна.С тая селекция толкова.Връщат играчи, които изгониха преди 2 години.Както е тръгнало скоро ще върнат Ники Илиев и Гиби Искренов.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedСлед вчерашния мач мога да кажа само едно:
БРАВО НА ОТБОРА НЕ ЛЕВСКИ!!!
Толкова добра игра от български клубен отбор не съм виждал от много отдавна.
Явно не е било писано да стане след като при владение 35:65% и при множество удари от Левски , Дебрецен вкара и двата си удара във вратата!
Унгарците надиграха българския отбор в първия мач, но вчера изкараха луд късмет...по-голям даже и от този на Ливърпул през миналия сезон
Пожелавам им успех в групите на Лига Европа и почваме да стискаме палци за Литекс и ЦСКА!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
http://www.novsport.com/news52555_1.html
Бардон тичал най-много срещу Дебрецен, Христов номер 1 по пасове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от denebвъпреки загубата Левски игра много добре, на скорост с много подавания много желание и организирано. Просто в двата мача нямаха късмет. (тук виждам божията намеса............) . Георги Петков е най-класният Българскии вратар в последните 10 години (да ме прощават феновете на Иванков) . Вина има само за втория гол.
Георги Христов му вървеше повече с дългата коса.
Успех на Литекс и късмет на ЦСКА!
БРАВО НА ОТБОРА НЕ ЛЕВСКИ!!!
Толкова добра игра от български клубен отбор не съм виждал от много отдавна.
Явно не е било писано да стане след като при владение 35:65% и при множество удари от Левски , Дебрецен вкара и двата си удара във вратата!
Унгарците надиграха българския отбор в първия мач, но вчера изкараха луд късмет...по-голям даже и от този на Ливърпул през миналия сезон
Пожелавам им успех в групите на Лига Европа и почваме да стискаме палци за Литекс и ЦСКА!
Коментар
Коментар