А и само не видях къде ревем,единствено посочих,че сте го отиграли правилно ама то гузен негонен бяга.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: 17.09.2009 Първи мачове в Лига Европа
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от emosА сега ти кажи кой са тия титан и от къде са им парите.Само не започвай да развиваш теорията за арабските инвеститори,че вярно голям смях ще падне.А може би харабите са дошли от трийсетина километра от СофияLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от HakkinenКомунягите са платили на Дебрецен, Бате и Тампере да се изгаврят с "отбора на народа"! Всичко е една долна конспирация и Батков е невинната жертва...
P.S. Сменете плочата и си измислете за какво друго да ревете!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от emosА сега ти кажи кой са тия титан и от къде са им парите.Само не започвай да развиваш теорията за арабските инвеститори,че вярно голям смях ще падне.А може би харабите са дошли от трийсетина километра от СофияЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosА сега ти кажи кой са тия титан и от къде са им парите.Само не започвай да развиваш теорията за арабските инвеститори,че вярно голям смях ще падне.А може би харабите са дошли от трийсетина километра от СофияLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от Vei15Здравеите и от мен!!! Дано не се отклонявам мн от темата, но мисля че сега най-важното е какво ще направят ( или по-скоро за какво ще им стигнат силите ) в новият Лига Европа!!!Лично аз се надявам и двата ни представители да продалжат ( в такива моменти трябва да се подкрепят всички БГ отбори с пална сила) !!!!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenКомунягите са платили на Дебрецен, Бате и Тампере да се изгаврят с "отбора на народа"! Всичко е една долна конспирация и Батков е невинната жертва...
P.S. Сменете плочата и си измислете за какво друго да ревете!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenКомунягите са платили на Дебрецен, Бате и Тампере да се изгаврят с "отбора на народа"! Всичко е една долна конспирация и Батков е невинната жертва...
P.S. Сменете плочата и си измислете за какво друго да ревете!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от Vei15Здравеите и от мен!!! Дано не се отклонявам мн от темата, но мисля че сега най-важното е какво ще направят ( или по-скоро за какво ще им стигнат силите ) в новият Лига Европа!!!Лично аз се надявам и двата ни представители да продалжат ( в такива моменти трябва да се подкрепят всички БГ отбори с пална сила) !!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vei15Здравеите и от мен!!! Дано не се отклонявам мн от темата, но мисля че сега най-важното е какво ще направят ( или по-скоро за какво ще им стигнат силите ) в новият Лига Европа!!!Лично аз се надявам и двата ни представители да продалжат ( в такива моменти трябва да се подкрепят всички БГ отбори с пална сила) !!!!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vei15Вчера гледах шампионска лига и през цялото време си мислех колко хубаво щеше да е да има поне един наш отбор!!!
Точно това мисля да ви попитам -- Какво толкова не достигна на Левски да не успее да постигне пореден исторически успех??? Какво объркаха сините управници и треньори че да не могат поне венаж да победят Дебрецен??? И дали наистина нашите отбори са толкова посредствени на фона на останалите участици в ШЛ!!!
Да не забравяме че утре започват и мачовете от Лига Европа!!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vei15Вчера гледах шампионска лига и през цялото време си мислех колко хубаво щеше да е да има поне един наш отбор!!!
Точно това мисля да ви попитам -- Какво толкова не достигна на Левски да не успее да постигне пореден исторически успех??? Какво объркаха сините управници и треньори че да не могат поне венаж да победят Дебрецен??? И дали наистина нашите отбори са толкова посредствени на фона на останалите участици в ШЛ!!!
Да не забравяме че утре започват и мачовете от Лига Европа!!!!
Коментар
Коментар