IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    ами мерси полки, това не го знаех, пък и не съм фен на сокъра. Обаче се позагледах в този отбор и какво да видя - ми те са некво провинциално отборче тип Литекс, с 20 000 стадион, които са се въмолзвали от дупки в правилата на Лигата и макар д аса били 5-ти на Запад в редовния сезон, за плейофите са играли в Източната конференция и там станали шампиони Абе измислена работа. както и да е, идеята ми е, че Арсенал му е най-големият проект на този пич и не знам дали ще се справи. Не ме разбирай погрешно - аз харесвам играта на Арсенал, но както е казал народът: С пръдня боя не става, та затова един Братушка или от онези с фереджетата беше по-добрия вариант, ама явно ингилизите пак са повпрвали на мантрите за комунизма или ислямската заплаха, а от падането на комузима минаха над 20 години

успех с новия хамериканин - досега хамериканите бяха посрещани на нож навсякъде, ама явно в Арсенал ще го приемат като месия
    темата е доста дълга и едва ли бихме стигнали до едно мнение

акциите на АРСЕНАЛ са само 62217 броя и те по принцип не се търгуват свободно

допълнително правило има според което, когато продаваш техни акции си длъжен първо да ги предложиш на останалите акционери и чак когато няма някой "вътрешен" да ги купи, после можеш да ги предложиш на "външен" инвеститор

когато Крьонке влезна в клуба, той купи акциите от Питър Хил-Ууд президента на клуба около 15% и поле постепенно увеличаваше дела си, а последните си 80 акции купи преди 2 години на цена от 8500 лири за акция

по принцип се очакваше Дани Фишман /и семейството му/ да се разделят с неговите 16,1% понеже е в напреднала фаза в борба с рака, но продажбата на акциите на лейди Брейсуел-Смит с 15,9% е изненада

нещата не опират до това дали Асланов е руснак, а Крьонке е от "тяхната черга", а по-скоро до това, че зад един партиен кадър до преди 20 години сега е един редови НАЗНАЧЕН милиардер и не се знае кой ръкав на мафията го управлява или на кой отдел на КГБ се отчита.... не се знае и дали утре няма да го ликвидират и дали правителството няма да му национализира всички активи в русия

въобще този тъмен руски субект крие много рискове ---- като прибавим и визията му развитие на клуба за мащабни покупки за играчи като в Ман.сити и Челси ; като прибавим и риска да заложи клуба за да финансира сделката за придобиване на клуба ---->>> то в избора няма нищо изненадващо

добре е все пак да се отбележи, че при два от четирите отбора собственост на Крьонке нямат абсолютно никакви дългове и напълно самостоятелно се издържат ................ каквато е философията на АРСЕНАЛ

написах ти всички тези неща за акционерите за да разбереш, че няма никаква изненада около последните събития и да разбереш, че при нас няма как да дойдат онези с фереджетата и не " повпрвали на мантрите за комунизма или ислямската заплаха, а от падането на комузима минаха над 20 години"

около 10% притежават привърженици на отбора

аз също мисля, че Крьонке е по-добрия вариант за клуба отколкото при руснака "две-три години аху-иху, а после тихо" ............ да не последваме пътя на редица големи в миналото отбори

хамериканеца не се приема като месия, а като човек който ще продължи избрания път --- това е точния човек на философията която изповядва АРСЕНАЛ

мисля, че лятото ще се купят двама-трима футболиста и ще се похарчат 30-40 млн. паунда, но и ще се разделим с няколко дърводелеца

ако се продаде ФАБРЕГАС с парите от трансфера му ще се купят още двама-трима футболисти и следващия сезон ще се прави почти нов състав, но нека видим по-нататък

............ най-доброто за нас предстои
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Днес се навършват 25 години от шампионската титла на един от най-обичаните отбори в България - Берое!!!

http://sportline.bg/news/77036/beroe...levski-i-tsska

http://www.vbox7.com/play:2a226751
      http://www.vbox7.com/play:5dac97b9

http://www.vbox7.com/play:cada6678

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
        правиш ми густо винаги колко уверено и надъхано пишеш

в мейджър сокър лигата надпреварата се състои в цикъл пролет-есен и новия сезон току що започна

я провери сега кой стана шампион за 2010 там преди нова година и кой е актуалния шампион ................... а кой притежава отбора-шампион

знам, че ти поне с гугъл можеш да се справиш
        ами мерси полки, това не го знаех, пък и не съм фен на сокъра. Обаче се позагледах в този отбор и какво да видя - ми те са некво провинциално отборче тип Литекс, с 20 000 стадион, които са се въмолзвали от дупки в правилата на Лигата и макар д аса били 5-ти на Запад в редовния сезон, за плейофите са играли в Източната конференция и там станали шампиони Абе измислена работа. както и да е, идеята ми е, че Арсенал му е най-големият проект на този пич и не знам дали ще се справи. Не ме разбирай погрешно - аз харесвам играта на Арсенал, но както е казал народът: С пръдня боя не става, та затова един Братушка или от онези с фереджетата беше по-добрия вариант, ама явно ингилизите пак са повпрвали на мантрите за комунизма или ислямската заплаха, а от падането на комузима минаха над 20 години

успех с новия хамериканин - досега хамериканите бяха посрещани на нож навсякъде, ама явно в Арсенал ще го приемат като месия
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Обаче отборите, които си е купил, като изключим хокейния са средно и подсредно ниво с нулеви резултати.

П.С. Мерси за инфото
          правиш ми густо винаги колко уверено и надъхано пишеш

в мейджър сокър лигата надпреварата се състои в цикъл пролет-есен и новия сезон току що започна

я провери сега кой стана шампион за 2010 там преди нова година и кой е актуалния шампион ................... а кой притежава отбора-шампион

знам, че ти поне с гугъл можеш да се справиш
          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Аз очаквах 1 за Литекс в първенството и 1 за ЦСКА за купата ама и Хса върши същата работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Ами адреналин, умора, напрежение и т.н. И на най-добрите се случва да пропускат, а в нашата А група са далеч от най-добрите, така че нормално. Не мисля, че някой от нашият отбор е ИСКАЛ да завършим наравно. Просто искаха да не загубим, защото ни е лоша статистиката в Ловеч и малко с треперещи крака ходят там за гостувания.

Третото място минимум ни е гарантирано според мен, защото през втория дял играем най-добре от тези, които се борят за него, а и по-добре от вас бих добавил. Евентуално може да го загубим, ако се класираме на финал за купата и "звездите" ни се успокоят, че 100% сме в Европа преждевременно
              Абе аз бях на 100% убеден, че мача в Ловеч е Х, след нашия Х в Перник - не знам, може и случайно да е Сега пък съм на 101% убеден, че ще ги отстраните за купата - май-вероятно с продължения и червени картони, за да е по-завързана цялата работа и да не създава грешни мисли Ама крайният резултат ще е пак същият - Латекса шампион (не казвам, че вие сте ги направили шампиони - ние ги направихме), а вие ще вземет купата. Ние пак ще сме с калъфките

Иначе да, втория полусезон имате по-добри резулати от нас, че даже ни бихте и на Герена, не знам как стана това. Жалко, че не се срещнахме за купата,з а да разберем случйаност ли беше или реалност. Успех във фентъзито
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

А не, борбата за третото място е безмислостно жестока. Първите 2 места са ясни

Между другото и двата мача в неделя не бяха лоши. МАркиньос що не вкара???
                Ами адреналин, умора, напрежение и т.н. И на най-добрите се случва да пропускат, а в нашата А група са далеч от най-добрите, така че нормално. Не мисля, че някой от нашият отбор е ИСКАЛ да завършим наравно. Просто искаха да не загубим, защото ни е лоша статистиката в Ловеч и малко с треперещи крака ходят там за гостувания.

Третото място минимум ни е гарантирано според мен, защото през втория дял играем най-добре от тези, които се борят за него, а и по-добре от вас бих добавил. Евентуално може да го загубим, ако се класираме на финал за купата и "звездите" ни се успокоят, че 100% сме в Европа преждевременно
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Те и сините шамани още си плямпат за шампионска титла, ама реално сте си трети в крайното класиране
                  А не, борбата за третото място е безмислостно жестока. Първите 2 места са ясни

Между другото и двата мача в неделя не бяха лоши. МАркиньос що не вкара???

Коментар

• Равен няма залог за Челси е 2.25 при моето буки

Коментар

• И накрая малко за моя "любимец" - Алън Хансен: Фъргюсън не може да разчита на Бербатов. Бившият футболист на Ливърпул смята, че по-важното от 21-те гола на Димитър Бербатов, са трофеите и затова българинът не заслужава съчувствие. Сър Алекс Фъргюсън ще излезе тази вечер с най-добрия си състав, а след титулярите не попада Бербатов. - Мда, малко грозно, ама май е факт. Аз не му съчувствам на Родоотстъпника и според мен си получава заслуженото: дори и в най-силния си сезон, пак си е "You've scored five and you're still a shit"

It's not the City my friend, it's United - ако бих могъл да перефразирам малоумната реклама, в която участва. Апропо, как е могъл да се съгласи да участва в реклама, в която пак е резерва

Колкото до мача довечера, аз също очаквам много силна игра на Чукотките и нищо чудно да отстранят Манчо. Сега нямам средства в акаунта и няма да го играя, така че най-вероятно ще излезе една хубава 2, ама да не сквернословя

Коментар

Я глей мосю Внгер пак не си е пил хапчетата - Можем да спечелим Висшата лига - hahahaha

нищо де, мечтите са безплатни
                        Те и сините шамани още си плямпат за шампионска титла, ама реално сте си трети в крайното класиране

Коментар

Я глей мосю Внгер пак не си е пил хапчетата - Можем да спечелим Висшата лига - hahahaha

Тези приказки са по договора с ФА. Иначе ако вдигне белия байряк сега интереса на телезрителите/рекламодателите/ ще падне драстично, а да не забравяме че ФА разпределя паричките между отборите!

Коментар

• Я глей мосю Внгер пак не си е пил хапчетата - Можем да спечелим Висшата лига - hahahaha

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Първият гол на Керъл беше страхотен. Какъв шут само. :shock:

Иначе Суарез е вашия еквивалент на Нани. Супер талантлив, но с типичните за южните народи симулации и забележки към рефера.

Ако Суарез и Керъл се сработят следващия сезон за Пуул може да се окаже доста интересен.
                              Керъл е дърво, тип Пепи Крауча (само жена му става, ама и тя не е нещо сообено) - вкарал 2 гола в един мач - голяма работа. Плюс това пие повече и от наш Гара, че и глупости прави - Ливера си вкараха таралеж в гащите, но те си знаят. Виж Суарез е страхотен, но времето ще покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                От снощи основното нещо което се видя, че Сити са се предали. Манчини ще го уволнят до края на месеца....
                                Toва би било прекрасно, но трябва да вземат Хидинк, щото сигурно ще се хвърлят шак я на татко Карло, я на Рафа и пак улетяха

Коментар

Working...
                                X