IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Интересен факт е, че снощи за нас дебютира едно младо момче Фланаган на мястото на Глен Джонсън и Сити не успяха да пробият през неговата зона нито веднъж. Не твърдя, че е силен или слаб (това само времето ще покаже), а само че Манчини показа пълна тактическа неграмотност, като не го "пробва"
    От снощи основното нещо което се видя, че Сити са се предали. Манчини ще го уволнят до края на месеца....

Коментар

• За мен беше интересно, че липсваше типичното за домакините блъскане и ритане на противника. Дано това се превърне в тенденция - тогава наистина могат да станат интересен за гледане отбор!

Коментар

• Първият гол на Керъл беше страхотен. Какъв шут само. :shock:

Иначе Суарез е вашия еквивалент на Нани. Супер талантлив, но с типичните за южните народи симулации и забележки към рефера.

Ако Суарез и Керъл се сработят следващия сезон за Пуул може да се окаже доста интересен.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Това мисля е ясно!
          Ти кажи за Ливърпул снощи!
          Толкова силни ли бяхте първото полувреме и Шити бяха толкова слаби? И дали ще играете така на Емиратс или напротив?
          Нашите наистина играха добре и се получаваха добри комбинации между Суарес, Керъл, Мейрелеш, че дори от време на време и Каут..... но въпреки това, Сити бяха абсолютна карикатура. Твърде малко идеи напред, хаос в защита и нулево желание за борба за първа топка. 3-0 е най-малкото, което можеше да им се случи

Интересен факт е, че снощи за нас дебютира едно младо момче Фланаган на мястото на Глен Джонсън и Сити не успяха да пробият през неговата зона нито веднъж. Не твърдя, че е силен или слаб (това само времето ще покаже), а само че Манчини показа пълна тактическа неграмотност, като не го "пробва"
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Ако им върже на Челси да вкарат ранен гол, както направихте вие на техния стадион, ще го издухате... ако полувремето завърши с преднина за вас или 0-0, няма да имате проблеми да продължите на полуфинал, че и на финал (Шалке няма да имат сили за нови подвизи).
            Това мисля е ясно!
            Ти кажи за Ливърпул снощи!
            Толкова силни ли бяхте първото полувреме и Шити бяха толкова слаби? И дали ще играете така на Емиратс или напротив?

Коментар

• Ако им върже на Челси да вкарат ранен гол, както направихте вие на техния стадион, ще го издухате... ако полувремето завърши с преднина за вас или 0-0, няма да имате проблеми да продължите на полуфинал, че и на финал (Шалке няма да имат сили за нови подвизи).
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• А man_utd аз просто казвам какъв отбор искам да видя. В действителност най-вероятно ще видим отбора, който ти каза като Рууни ще играе зад Ернандес.

Като се замисля ми се струва, че Валенсиа заслужава почивка заради това може да видим и Парк на негово място. Просто не е реално как този бик се върна в игра и директно стана най-добрия ни играч последните мачове.

Бербатора ще влезне задължително в някой момент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  И давамата бъркати ..
                  Атаката ше води Берба ...
                  И че ушие чешкийот танкис !!!
                  Ше видите !!!
                  А дано, ама едва ли

Коментар

• И давамата бъркати ..
                    Атаката ше води Берба ...
                    И че ушие чешкийот танкис !!!
                    Ше видите !!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Не съм съгласен. Този мач е единственото нещо, което може да осмисли сезона за Челски заради това според мен ще ни скочат, като за последно. Дори и с гол преднина от първия мач, шансовете са абсолютно 50 на 50.
                      Прав си че този мач ще им осмисли сезона, както и досегашните инвестиции на Абрамчик, но:
                      1. Мачът е на Олд Трафърд, където този сезон имаме 3 хикса и 30на победи.
                      2. Напрежението е изцяло у гостите, ако отпаднат сезона им е нулев, трябва да връщат гол...
                      3. Миналата година ни биха на Олд Трафърд и отмъкнаха титлата - този път не вярвам пак да им се получи!!!

ПП Според мен състава ще е:
                      Ван дер Сар
                      О'Шей - Видич - Рио - Евра
                      Валенсия - Карик - Скоулс - Андерсон - Рууни
                      Ернандес.

Да видим кой ще е по-близо до истината от двамата!

Коментар

• Не съм съгласен. Този мач е единственото нещо, което може да осмисли сезона за Челски заради това според мен ще ни скочат, като за последно. Дори и с гол преднина от първия мач, шансовете са абсолютно 50 на 50.

Интересното в случая е дали САФ ще излезе със скучното 4-5-1 или ще пробва 4-3-3, както срещу Фулъм. Аз лично се надявам на следния отбор със система 4-3-3
                        Рафаел
                        Рио
                        Видич
                        Евра

Карик
                        Гигс
                        Андерсон

Валениси
                        Рууни
                        Нани

Иначе в събота според мен ще бием сити. Много обезверени изглеждаха вчера милите, а освен това ако контузията на Тевес е сериозна те са пътници.
                        Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Днес трябва да стане чудо, за да отпаднем

Коментар

• Днес трябва да стане чудо, за да отпаднем - дано няма чудеса. Шалке можем да ги бием, а на финал срещу испански гранд, каквото сабя покаже.

В събота, шансовете са 55-45 за нас, но ако Тевез не играе 75-25! После Стоук/Болтън няма да се дадат лесно щото не им се случва често да са на финал, но определено и на финала за ФА ще сме фаворити.

А относно титлата - ако бием Нюкясъл като гост, а не се изложим там като Арсенал - почти сигурно залога на Груьо ще си излезе и няма да сипе такива скверни слова във форумите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Това е лошо от моята гледна точка - би трябвало Манчо да ги бият в 1/2 финала, ако отстранят и Челски довечера, титлата в Шипъ верно може да замине към Арсенал - освен ако сами не я изтърват, което пък е повече от вероятно. Това е - довечера съм за Чукотките, а на 1/2 финала за Шити, колкото и обречени каузи да са това
                            фак-ю

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              От 2 години борбата за контрол над АРСЕНАЛ се водеше между американеца Стан Крьонке и руснака Алишер Усманов. Американеца притежаваше 29.9%, а руснака 27% от АРСЕНАЛ. Руснака първо предложи по 10 000 паунда за акция, а след това 10 500 и обещаваше клуба да се развива като Челси с покупки на големи звезди, но другите собственици на клуба Дани Фишман с 16,1% и Нина Брейсуел-Смит с 15,9% се плашеха, че руснака ще прехвърли дългове от покупката на клуба като в Ман.Юн. и бързо ще задлъжнее с покупката на звезди като Ман.Сити и Челси, и отказваха да му продадат дяловете си. Който от двамата кандидати стигнеше първи до 30% собственост имаше право на търгово и явно Стан Крьонке се е сдобил с 17-те акции които не му стигаха за търгово в последните година и половина. Стан Крьонке е собственик на баскетболния отбор от НБА Денвър Нъгетс, „Сейнт Луис Рамс” от Лигата по американскr футбол, хокейния Колорадо Аваланч, както и тима Колорадо Рапидс от Мейджър Лийг Сокър. Ето една статия която описва новия собственик

Стан Крьонке, тихият император на спорта

Според мен с американеца ще продължим да развиваме школата с млади играчи, няма да купуваме супер скъпи футболисти като Челси с Торес за 50 млн.лири. Стадиона няма да се надстроява. Ще започне да се набляга на турнета в Азия и Америка както е при Барса, Реал, Ман.Юн. и ще се наблегне на повече доходи от реклама на марката АРСЕНАЛ и фен артикули. Ще се спазва правилото на УЕФА "финансов феърплей" което влиза в сила от 2012 година.
                              за мен проблемът в Арсенал се нарича Венгер . Не може да търпиш мачовете да ти се развалят от едни и същи футболисти които са доказали че не стават както и да не си купиш свестен вратар - 5-6 години . това е недупостимо за отбор от величина като Арсенал.плюс това мосюто много често бърка тактиката и не знае как да реагира при дадена ситуция в мача . 3-тата критика е че така е не можа да изгради надеждна защита - май ще се окажат прави тези които казваха че заслугата за железната отбрана начело с Адамс когато Арсенал газеше всичко наред в Англия е била плод на работата на друг мениджър - Джордж Греъм . за мен отборът в момента не се развива е не показва по-добра игра от преди .....

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
                                Тях понеже ги няма, аз като бледен привърженик да кажа...
                                Смятам, че тези два гола на Керъл са точно това, което трябва да може да прави идеалния централен нападател. Дано продължи по същия начин.
                                Абе втория гол на Керъл не беше ли полуавтогол - удари се в главата на заитника и от там по случайност в Керъл???? Много добър мач на Ливера снощи, но и Шити са едни звезди, пък за Манчини да не говорим. В Шити явно се перат пари или са уникални малоумници, или пък и двете

Това е лошо от моята гледна точка - би трябвало Манчо да ги бият в 1/2 финала, ако отстранят и Челски довечера, титлата в Шипъ верно може да замине към Арсенал - освен ако сами не я изтърват, което пък е повече от вероятно. Това е - довечера съм за Чукотките, а на 1/2 финала за Шити, колкото и обречени каузи да са това
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X