If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тях понеже ги няма, аз като бледен привърженик да кажа...
Смятам, че тези два гола на Керъл са точно това, което трябва да може да прави идеалния централен нападател. Дано продължи по същия начин.
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Трябваше да коментираше сношния мач.
Не съм голям специалист по темата Ливърпул, но май снощи изиграхте най-доброто си полувреме през последните 2 сезона?!?
От този мач ние феновете на Юнайтед можем да извлечем доста позитиви, ако:
1. Излезете с настроението от снощи на мача с Арсенал в неделя
или
2. Контузията на Тевез го изкара от игра поне 10 дена. Така шансовете на Шити за полуфинала значително ще намалеят!!!
От 2 години борбата за контрол над АРСЕНАЛ се водеше между американеца Стан Крьонке и руснака Алишер Усманов. Американеца притежаваше 29.9%, а руснака 27% от АРСЕНАЛ. Руснака първо предложи по 10 000 паунда за акция, а след това 10 500 и обещаваше клуба да се развива като Челси с покупки на големи звезди, но другите собственици на клуба Дани Фишман с 16,1% и Нина Брейсуел-Смит с 15,9% се плашеха, че руснака ще прехвърли дългове от покупката на клуба като в Ман.Юн. и бързо ще задлъжнее с покупката на звезди като Ман.Сити и Челси, и отказваха да му продадат дяловете си. Който от двамата кандидати стигнеше първи до 30% собственост имаше право на търгово и явно Стан Крьонке се е сдобил с 17-те акции които не му стигаха за търгово в последните година и половина. Стан Крьонке е собственик на баскетболния отбор от НБА Денвър Нъгетс, „Сейнт Луис Рамс” от Лигата по американскr футбол, хокейния Колорадо Аваланч, както и тима Колорадо Рапидс от Мейджър Лийг Сокър. Ето една статия която описва новия собственик
Според мен с американеца ще продължим да развиваме школата с млади играчи, няма да купуваме супер скъпи футболисти като Челси с Торес за 50 млн.лири. Стадиона няма да се надстроява. Ще започне да се набляга на турнета в Азия и Америка както е при Барса, Реал, Ман.Юн. и ще се наблегне на повече доходи от реклама на марката АРСЕНАЛ и фен артикули. Ще се спазва правилото на УЕФА "финансов феърплей" което влиза в сила от 2012 година.
тъй, тъй - АКО има "финансов феърплей", то този чиляк ще си е точно на място. Това, което ми напарви впечатление е, че е комплексар (т.е. ако не са били кин тите на жена му - явно се е оженил по "любов", до никъде нямаше да стигне), който иска да се докаже. Обаче отборите, които си е купил, като изключим хокейния са средно и подсредно ниво с нулеви резултати.
Аз го виждам като продължаване на ерата Венгер - красива игра, отлични напдатели (които се продавеат при първата по-сериозна оферта), без покупки (освен на малки френски негърчета, които да се обиграват и продават) и титлата да остане мираж поне още 10 години (ако не се появи новият афроМеси по някаква случайност в Арсенал). Във всички останали клубове от Топ 6 в Шипъ ще се продаължи с изливането на кинти и Арсенал с рестриктивната си политика пак ще ядат бахура. Жалко за крисивата им игра.......
П.С. Мерси за инфото
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Хубаво де, к'ъв е тоя - има ли кинти, ще купават ли футбалерци или ще работят с наличния матриал, ще развиват школата и ще надстрояват стадиона, за да прегърнат поредната калъфка след прекрасна игра
От 2 години борбата за контрол над АРСЕНАЛ се водеше между американеца Стан Крьонке и руснака Алишер Усманов. Американеца притежаваше 29.9%, а руснака 27% от АРСЕНАЛ. Руснака първо предложи по 10 000 паунда за акция, а след това 10 500 и обещаваше клуба да се развива като Челси с покупки на големи звезди, но другите собственици на клуба Дани Фишман с 16,1% и Нина Брейсуел-Смит с 15,9% се плашеха, че руснака ще прехвърли дългове от покупката на клуба като в Ман.Юн. и бързо ще задлъжнее с покупката на звезди като Ман.Сити и Челси, и отказваха да му продадат дяловете си. Който от двамата кандидати стигнеше първи до 30% собственост имаше право на търгово и явно Стан Крьонке се е сдобил с 17-те акции които не му стигаха за търгово в последните година и половина. Стан Крьонке е собственик на баскетболния отбор от НБА Денвър Нъгетс, „Сейнт Луис Рамс” от Лигата по американскr футбол, хокейния Колорадо Аваланч, както и тима Колорадо Рапидс от Мейджър Лийг Сокър. Ето една статия която описва новия собственик
Според мен с американеца ще продължим да развиваме школата с млади играчи, няма да купуваме супер скъпи футболисти като Челси с Торес за 50 млн.лири. Стадиона няма да се надстроява. Ще започне да се набляга на турнета в Азия и Америка както е при Барса, Реал, Ман.Юн. и ще се наблегне на повече доходи от реклама на марката АРСЕНАЛ и фен артикули. Ще се спазва правилото на УЕФА "финансов феърплей" което влиза в сила от 2012 година.
Не си ли чел статията!? Той си го е казал човекът: "Арсенал е фантастичен клуб със специална история и традиции, а мениджърът Арсен Венгер е страхотен. Целта ни е да надградим върху това наследство и да изведем клуба до нови успехи", заяви Кронки.
Не си ли чел статията!? Той си го е казал човекът: "Арсенал е фантастичен клуб със специална история и традиции, а мениджърът Арсен Венгер е страхотен. Целта ни е да надградим върху това наследство и да изведем клуба до нови успехи", заяви Кронки.
Go Gunners!
Хубаво де, к'ъв е тоя - има ли кинти, ще купават ли футбалерци или ще работят с наличния матриал, ще развиват школата и ще надстрояват стадиона, за да прегърнат поредната калъфка след прекрасна игра
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Вижте какво пишат чужденците за нашата примабалерина: Daily Mail: Бербатов и Нани – перфектните резерви и вижте как им отговаря портумангалскато цигане - Нани: Трябваше да ме номинират за играч на сезона. Барби какво ли ще отговори - I'm from Manchester може би или Важно е в кой отбор играеш (апропо няма толкова малоумна реклама, в която да са вкарани толкова пари и селебритита - тук има "фенове" и на "българската" Фибанка - може и да ме разберат). Ами ти играеш на скамейката бе, Родоотстъпнико - покажи се поне веднъж като мъж и тропни по масата. Как може един мангал да го прави,а голмайстора на Висшата Лига да се държи като новобранка в третия отбор на Ръшдън енд Даймъндс
Яд ме е за огромния му талант, но Преклонената главичка сабя не я сече - с това мислене пътят към Турция му е трасиран
Гле'йте к'ви новини излизат - Стан Кронки вече е мажоритарен собственик на Арсенал и многобройните фенове на артилерията си мълчат. К'ъв е тоя, за к'во се бори, ще има ли някакво въздействие това върху отбора и т.н.
Гле'йте к'ви новини излизат - Стан Кронки вече е мажоритарен собственик на Арсенал и многобройните фенове на артилерията си мълчат. К'ъв е тоя, за к'во се бори, ще има ли някакво въздействие това върху отбора и т.н.
Май тройката изпадащи ще трябва да се реши измежду Блекпул, Уест Хем, Уигън и Уулвс. Вила постигнаха важна победа вчера и въпреки присъствието на Улие по-скоро ще се спасят. Бирмингам и Блекбърн също според мен ще съумеят да запазят местата си. Дано печелившият от горепосочената четворка да се окаже Уест Хем
Ти отдавна си каза мнението за тях, ама напоследък нещо им се прекърши серията.
Ако се спасят сигурно болните английски мозъци ще направят Скот Паркър играч на сезона в премиършип. Гледам им програмата - гостувания на Челски и Шити, където ще се борят за минимални загуби. Но имат и директни двубои с Вила, Блекбърн и Уигън така че могат да се надяват на спасение!
Май тройката изпадащи ще трябва да се реши измежду Блекпул, Уест Хем, Уигън и Уулвс. Вила постигнаха важна победа вчера и въпреки присъствието на Улие по-скоро ще се спасят. Бирмингам и Блекбърн също според мен ще съумеят да запазят местата си. Дано печелившият от горепосочената четворка да се окаже Уест Хем
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Пропускаш слабия сезон, ПРИ ГОСТУВАНИЯ на Ман Юнайтед
Обаче като гледам артилерията не виждам как ще ни бият в директния двубой, освен ако не направят мача на сезона си точно този ден (не е невъзможно).
Вчера се видя, че Блекпул са много зле в момента и са почти сигурни пътници! И все пак имаше моменти, в които мача беше на кантар. Не че дори да бяха свирили дузпа и резултата да беше станал 2-2 мача нямаше да отиде на 2-4 например, но все пак това не говори добре за гостите.
Блекпул са доста слаби - и аз мисля че са пътници . Арсенал преди такива отбори ги отнасяше с по 4-5 гола на гостуване , сега на моменти даже имаше интрига .....за мен качеството им е паднало осезаемо , но така ще да е като Венгер привлича анонимници
дузпа имаше но беше трудна ситуация за отсъждане тъй като играчът се беше вече освободил от топката а в Англия по принцип съдиите са доста консервативни и трудно дават такива дузпи .
Арсенал нямат шампионски отбор - то е ясно. Венгер е напълнил отбора с анонимници в защита , нямат вратар , отпред се разчита единствено на РВП . Единствено слабият сезон на Челси и Ливърпул крепи Арсенал напред в класирането и създават илюзията че артилеристите могат да станат шампиони .
Пропускаш слабия сезон, ПРИ ГОСТУВАНИЯ на Ман Юнайтед
Обаче като гледам артилерията не виждам как ще ни бият в директния двубой, освен ако не направят мача на сезона си точно този ден (не е невъзможно).
Вчера се видя, че Блекпул са много зле в момента и са почти сигурни пътници! И все пак имаше моменти, в които мача беше на кантар. Не че дори да бяха свирили дузпа и резултата да беше станал 2-2 мача нямаше да отиде на 2-4 например, но все пак това не говори добре за гостите.
Коментар