IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Онзи ден Груьо писа за 1000-процентова дузпа срещу Рамиреш - тази вчера беше поне 1500-процентова!
    Направо виждах артилерията, как изтърва още един спечелен мач, ама явно ФА няма файда първенството да свърши 6 кръга преди края!

Полки - ретроспекциите ще ги правиш на вашите титли през последните 5 години....а чакай вие нищо не сте спечелили през това време...
    дузпа имаше но беше трудна ситуация за отсъждане тъй като играчът се беше вече освободил от топката а в Англия по принцип съдиите са доста консервативни и трудно дават такива дузпи .

Арсенал нямат шампионски отбор - то е ясно. Венгер е напълнил отбора с анонимници в защита , нямат вратар , отпред се разчита единствено на РВП . Единствено слабият сезон на Челси и Ливърпул крепи Арсенал напред в класирането и създават илюзията че артилеристите могат да станат шампиони .

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      За мое съжаление нещата се подредиха така, че ние ще узаконим рекордната ви титла
      Аз мисля, че титлата ако я спечелим, ще я спечелим ние в мача на Емиратс! Вашата помощ няма да е излишна, но в никакъв случай не бихме разчитали на нея

Коментар

• Не се притеснявай. Карагър ще си отбележи автогол, с който Арсенал ще спечелят мача.
        Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        За мое съжаление нещата се подредиха така, че ние ще узаконим рекордната ви титла
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          На никой нищо не му се е разтреперило. Титлата е още много далече. В момента шансовете са напълно изравнени. С мач по-малко и домакинство срещу нас нещата не изглеждат много добре за нас.
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Онзи ден Груьо писа за 1000-процентова дузпа срещу Рамиреш - тази вчера беше поне 1500-процентова!
            Направо виждах артилерията, как изтърва още един спечелен мач, ама явно ФА няма файда първенството да свърши 6 кръга преди края!

Полки - ретроспекциите ще ги правиш на вашите титли през последните 5 години....а чакай вие нищо не сте спечелили през това време...

Коментар

• На никой нищо не му се е разтреперило. Титлата е още много далече. В момента шансовете са напълно изравнени. С мач по-малко и домакинство срещу нас нещата не изглеждат много добре за нас.
              Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              А бе разтрепераха ви се мартинките на феновете на Юнайтед май Споко, още сме на 7 точки ама като бием Ливърпул и Тотмън (както им вика един познат ) и още ще ви доближим, а целта нали съм ви я казал - до мача с вас на 2 точки, че да боли Айде със здраве!

П.С.Перфектен Леман вчера!

Коментар

• А бе разтрепераха ви се мартинките на феновете на Юнайтед май Споко, още сме на 7 точки ама като бием Ливърпул и Тотмън (както им вика един познат ) и още ще ви доближим, а целта нали съм ви я казал - до мача с вас на 2 точки, че да боли Айде със здраве!

П.С.Перфектен Леман вчера!

Коментар

• Всъщност полки ти си типичния бай ганьовец, който е компетентен в абсолютно всяка една сфера на човешкото познание без дори да е прочел една книга в живота си. Ако искаш да продължим да спорим в насока дузпи и съдийство моля те хвани някой да ти преведе този пдф.

http://www.thefa.com/TheFA/RulesandR...LOTG201011.pdf

Иначе просто няма смисъл да си губим времето.

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  ти от както ползваш принудително специализирана помощ взе и съвети да даваш, а и медицински препоръки .............. явно състоянието ти се влошава

Коментар

Пич, лекувай се. Сериозно.
                    ти от както ползваш принудително специализирана помощ взе и съвети да даваш, а и медицински препоръки .............. явно състоянието ти се влошава

Коментар

• Пич, лекувай се. Сериозно.
                      Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      май не си обърнал внимание, че играча на блякпул първо подава топката към свой съотборник и после следва контакта с косчелни

Коментар

Той ще продължи да си дудне независимо от всичко. Със сигурност няма съмнение при първото положение, защото Косчелни не игра с топката и имаше контакт с играча Блялкпул.
                        май не си обърнал внимание, че играча на блякпул първо подава топката към свой съотборник и после следва контакта с косчелни

разбираемо е усилието ви да търсите "под вола теле", при положение, че във всеки мач съдиите като ви подпират търсите някакъв повод да изкарате и че другите отбори ги подпират

в края на сезона ще направя една ретроспекция на скандалите след всеки ваш мач и съдийската помощ която получихте този сезон

Коментар

• Той ще продължи да си дудне независимо от всичко. Със сигурност няма съмнение при първото положение, защото Косчелни не игра с топката и имаше контакт с играча Блялкпул.

При второто положение нямаше никаква дузпа. Типична английска игра рамо в рамо.
                          Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          С Полки Ви забранявам повече да говорите за съдийство! Иначе ще Ви напомням какво стана днес!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            С Полки Ви забранявам повече да говорите за съдийство! Иначе ще Ви напомням какво стана днес!!!
                            при положение, че във всеки ваш мач този сезон сте брутално подпомогнати от съдиите да излезнеш и да пишеш че напомняш нещо си е много нагло от твоя страна

ти май си от "наглите"

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Полки, еваларка за басовете Така, като гледам меченцето е шампион по загубени басове. Но ме съмнява, че това са били басове. Да не би, само така да си ги измисляш от себе си, тия басове !???
                              ако ти прави впечатление, че при цветанка не съм написал, че ми дължи 10Т евро, а при всеки от останалите басове съм писал кой и какво дължи

всичко е така както съм го написал --- само ще допълня в подписа си, че цветанка не се е съгласила все още да се обзаложи на последния бас за 10 к евро

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Добре, поне, че пеньо-споменъ не се е хванал за нещо,
                              за да се хванеш на бас се искат топки, а при пеньо такива липват и не веднъж съм му предлагал, но винаги се е отказвал --- той обича да пише за неща в които не вярва, че ще се случат без да застава с кинти зад мненията си

че като гледам май си доста успешен на басовете.
                              общо взето при басовете които съм сключил във форума нещата са по равно --- колкото съм спечелил, толкова и съм загубил, но въпросът е друг --- аз съм си платил всички загубени басове, а при нито един от спечелите басове тука във форума никой не се е издължил към мен

Дано да се обърне каръка и на борсата
                              аз съм доволен от развитието на борсата
                              Last edited by 2012; 10.04.2011, 18:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Размазваме Блякпул от игра Дано и резултатът в края на мача е в наша полза

Коментар

Working...
                                X