IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Размазваме Блякпул от игра Дано и резултатът в края на мача е в наша полза

Коментар

• пичове, заебете го тоя тъп Шипъ - там всичко е ясно още от Януари. Пуснете ли си Миньор–Левски - поне първите 15 минути са в пъти по-интересни от суер смотания мач на Манчо и дошлия със събути гащи Фулъм. дано да играпт така и 90-те минути. Дано и латекса и чорбата направят силен мач довечера, а не поредната уговорка.....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• До края на първенството нямаме право на грешка, така че всеки мач е финал.

Не мога да повярвам, че все още сме замесени в спечелването на три трофея.

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Още една правилна крачка по пътя към титлата!!!
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Аре честито и на Колчо- Байерн официално уволни Ван Гаал. Сега да видим той ли е виновен или толкова си могат
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
            Е ти сега няма да заспиш. Успокой се, нека най-добрия да е гонзо или бившия ви тренер, петров. Изгъзени продажници и двамцата.
            Kой е бившия ни тренер Петров - да не четеш утрешните вестници Най-добрият е Любо без ташак, але, але, както и Ристе Кюрда със златните ташаци. Туй чорбетата много обидчиви станахте - все пак ми е по-кеф да споря/бъзикам с теб, отколкото с чуждопоклонниците от Шипъ тук.

Апропо, ще пуснете ли на човека без ташак и шефа му без врат за първенството и те после да върнат жеста за купата - вече не веднъж сте го играли, та се чудя дали да ги пусна в бет-а

Коментар

• Още една правилна крачка по пътя към титлата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                Сключени с мен и неизпълнени от съответните никове басове във форумa:

Петър Караиванов --- твърдеше, че до 02ри.юли.2010г. валутния борд в БГ ще е само спомен --- това не се случи и ми дължи 1000 кинта

кritelin --- твърдеше, че Dow Jones ще падне под 6470 до края на 2009 година --- загуби и дължи бутилка черно джони с бадемите и всичко останало /каквото и да значи това /

burner90226 --- твърдеше, че датата 18.11.2008 е фактическото дъно на СОФИКС-а при ниво 322.60 --- загуби и ми дължи 600 кинта

пешо777 --- твърдеше, че след 31.12.2009 год. няма да отпадне акциза за употребявани автомобили над 120 кW за коли внесени от ЕС --- загуби и ми дължи 100 кинта

пешо777 --- загуби на табла и ми дължи 250 кинта

пешо777 --- загуби на билярд и ми дължи …. .. /по-добре да не пиша какво/

meche_cveti93 ---твърдеше, че държавата ще получи за дела си в БТХ поне 150 млн. лева до средата на 2010 год. --- държавата не получи нищо и цвети ми дължи бутилка черно джони

meche_cveti93 --- твърдеше, че съм писал във форума, че чакам цена от 1.60 лв./акция при еврохолд, но не можа да докаже, че съм писал такъв пост и загуби баса за бутилка черно джони

meche_cveti93 --- твърдеше, че съм писал във форума, че чакам цена от 1.70 лв./акция при ЦКБ, но не можа да докаже, че съм писал такъв пост и загуби баса за бутилка черно джони

meche_cveti93 --- на 06.04.2011год. в 10:00 часа в темата NYSE написа: „Сутринта влезнах на 5.5 и след това ги махнах на 5.8 с 1000 акции...влезнах и 40.7 в Дойче банк с 100 акции ... всичко това са действителни акции....” --- предложих й бас на по 10 000 евро да докаже думите си, но явно изпитва трудност с доказателствата

Ако някой от горните никове има желание да си изпълни баса нека не се срамува и да се свърже с мен
                Полки, еваларка за басовете Така, като гледам меченцето е шампион по загубени басове. Но ме съмнява, че това са били басове. Да не би, само така да си ги измисляш от себе си, тия басове !??? Добре, поне, че пеньо-споменъ не се е хванал за нещо, че като гледам май си доста успешен на басовете. Дано да се обърне каръка и на борсата
                Last edited by precakanoto; 10.04.2011, 11:08.
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Естествено, че имаше. Въпросът е че поне на мен и на водещите им трябваха 5-6 повторения, за да се убедят, че има засада, а рефера трябва да вземе решение на секундата. Определено грешно решение, което обаче нямаше да навреди на крайния резултат на мача. Просто Валенсиа и Нани играха уникално.

Да видим днес, дали Блекпул ще могат да ни направят услуга и се доберат до един хикс. Естествено, че това е в сферата а фантазиите, особено като се има в предвид, че Арсенал нямат проблеми с контузии в атакуващ план, но все пак в Англия всичко може да се случи.

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  при гола на БЕРБО днес засада имаше ли или нямаше?

http://www.vbox7.com/play:7c7a6c3e

Коментар

• при гола на БЕРБО днес засада имаше ли или нямаше?

http://www.vbox7.com/play:7c7a6c3e

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Не е - най-собър с Спаско с татусите от село Ключ. Меси е достоен само да чисти обувките му. И понеже в тази тема основните драскачи са чуждопокланници (за съжаление) - най-добър е най-грозният и правен в гъз играч по ингилизките земи. Кандидатите съм фи дал няколко страници по назад
                      Е ти сега няма да заспиш. Успокой се, нека най-добрия да е гонзо или бившия ви тренер, петров. Изгъзени продажници и двамцата.
                      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                        най-добър е електричката естествено.
                        Не е - най-собър с Спаско с татусите от село Ключ. Меси е достоен само да чисти обувките му. И понеже в тази тема основните драскачи са чуждопокланници (за съжаление) - най-добър е най-грозният и правен в гъз играч по ингилизките земи. Кандидатите съм фи дал няколко страници по назад

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Нани - Бербатов - Валенсиа.

Още ли има хора, които не споделят мнението ми че Нани е най-доброто крило в Англия и може би топ 3 в света в момента.
                          най-добър е електричката естествено.
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Всъщност съм сигурен, че във форума има хора които си мислят, че това видео е истинско.
                            Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение

Коментар

• Нани - Бербатов - Валенсиа.

Още ли има хора, които не споделят мнението ми че Нани е най-доброто крило в Англия и може би топ 3 в света в момента.

Коментар

• http://topsport.ibox.bg/news/id_1358971314/tab_video

Коментар

Working...
                                X