If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пичове, заебете го тоя тъп Шипъ - там всичко е ясно още от Януари. Пуснете ли си Миньор–Левски - поне първите 15 минути са в пъти по-интересни от суер смотания мач на Манчо и дошлия със събути гащи Фулъм. дано да играпт така и 90-те минути. Дано и латекса и чорбата направят силен мач довечера, а не поредната уговорка.....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Е ти сега няма да заспиш. Успокой се, нека най-добрия да е гонзо или бившия ви тренер, петров. Изгъзени продажници и двамцата.
Kой е бившия ни тренер Петров - да не четеш утрешните вестници Най-добрият е Любо без ташак, але, але, както и Ристе Кюрда със златните ташаци. Туй чорбетата много обидчиви станахте - все пак ми е по-кеф да споря/бъзикам с теб, отколкото с чуждопоклонниците от Шипъ тук.
Апропо, ще пуснете ли на човека без ташак и шефа му без врат за първенството и те после да върнат жеста за купата - вече не веднъж сте го играли, та се чудя дали да ги пусна в бет-а
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Сключени с мен и неизпълнени от съответните никове басове във форумa:
Петър Караиванов --- твърдеше, че до 02ри.юли.2010г. валутния борд в БГ ще е само спомен --- това не се случи и ми дължи 1000 кинта
кritelin --- твърдеше, че Dow Jones ще падне под 6470 до края на 2009 година --- загуби и дължи бутилка черно джони с бадемите и всичко останало /каквото и да значи това /
burner90226 --- твърдеше, че датата 18.11.2008 е фактическото дъно на СОФИКС-а при ниво 322.60 --- загуби и ми дължи 600 кинта
пешо777 --- твърдеше, че след 31.12.2009 год. няма да отпадне акциза за употребявани автомобили над 120 кW за коли внесени от ЕС --- загуби и ми дължи 100 кинта
пешо777 --- загуби на табла и ми дължи 250 кинта
пешо777 --- загуби на билярд и ми дължи …. .. /по-добре да не пиша какво/
meche_cveti93 ---твърдеше, че държавата ще получи за дела си в БТХ поне 150 млн. лева до средата на 2010 год. --- държавата не получи нищо и цвети ми дължи бутилка черно джони
meche_cveti93 --- твърдеше, че съм писал във форума, че чакам цена от 1.60 лв./акция при еврохолд, но не можа да докаже, че съм писал такъв пост и загуби баса за бутилка черно джони
meche_cveti93 --- твърдеше, че съм писал във форума, че чакам цена от 1.70 лв./акция при ЦКБ, но не можа да докаже, че съм писал такъв пост и загуби баса за бутилка черно джони
meche_cveti93 --- на 06.04.2011год. в 10:00 часа в темата NYSE написа: „Сутринта влезнах на 5.5 и след това ги махнах на 5.8 с 1000 акции...влезнах и 40.7 в Дойче банк с 100 акции ... всичко това са действителни акции....” --- предложих й бас на по 10 000 евро да докаже думите си, но явно изпитва трудност с доказателствата
Ако някой от горните никове има желание да си изпълни баса нека не се срамува и да се свърже с мен
Полки, еваларка за басовете Така, като гледам меченцето е шампион по загубени басове. Но ме съмнява, че това са били басове. Да не би, само така да си ги измисляш от себе си, тия басове !??? Добре, поне, че пеньо-споменъ не се е хванал за нещо, че като гледам май си доста успешен на басовете. Дано да се обърне каръка и на борсата
Естествено, че имаше. Въпросът е че поне на мен и на водещите им трябваха 5-6 повторения, за да се убедят, че има засада, а рефера трябва да вземе решение на секундата. Определено грешно решение, което обаче нямаше да навреди на крайния резултат на мача. Просто Валенсиа и Нани играха уникално.
Да видим днес, дали Блекпул ще могат да ни направят услуга и се доберат до един хикс. Естествено, че това е в сферата а фантазиите, особено като се има в предвид, че Арсенал нямат проблеми с контузии в атакуващ план, но все пак в Англия всичко може да се случи.
Не е - най-собър с Спаско с татусите от село Ключ. Меси е достоен само да чисти обувките му. И понеже в тази тема основните драскачи са чуждопокланници (за съжаление) - най-добър е най-грозният и правен в гъз играч по ингилизките земи. Кандидатите съм фи дал няколко страници по назад
Е ти сега няма да заспиш. Успокой се, нека най-добрия да е гонзо или бившия ви тренер, петров. Изгъзени продажници и двамцата.
Не е - най-собър с Спаско с татусите от село Ключ. Меси е достоен само да чисти обувките му. И понеже в тази тема основните драскачи са чуждопокланници (за съжаление) - най-добър е най-грозният и правен в гъз играч по ингилизките земи. Кандидатите съм фи дал няколко страници по назад
Коментар