Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
[QUOTE=man_united;1059075162]Е тука не си прав!
Като извадим Бербатов кажи колко пари е изхарчил Юнайтед в последните години? А мисля че само с продажбите на Бекъм, Ван Нистелрой и Кристияно Роналдо на балета сме вързали бюджета за трансфери през последните години! При нас големия разход не са трансферите, а заплатите на играчите!
Арсенал инвестира в стадион, но и играчи като Аршавин, Насри, Кошчелни, Вермаален също не са без пари! За сега те обаче не са ги оправдали!
недей да говориш глупости - само Рио струваше колкото цялата сегашна защита на Арсенал барабар с вратаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеуспехи имат единствено Юнайтед и то не толкова заради огромните инвестициите в играчи колкото заради треньора . Шалке и други отбори които не пръскат такива баснословни суми също играха полуфинали . Арсенал не ги брой щото те не пръскат така както Юнайтед и Челси а до скоро и Ливърпул . Ливърпул изкара 2 сезона на магия в ШЛ където все пак традициите имат значение , после истината лъсна....
Като извадим Бербатов кажи колко пари е изхарчил Юнайтед в последните години? А мисля че само с продажбите на Бекъм, Ван Нистелрой и Кристияно Роналдо на балета сме вързали бюджета за трансфери през последните години! При нас големия разход не са трансферите, а заплатите на играчите!
Арсенал инвестира в стадион, но и играчи като Аршавин, Насри, Кошчелни, Вермаален също не са без пари! За сега те обаче не са ги оправдали!
А относно това че различни отбори са играли полуфинал в ШЛ, не мисля че еднократното явяване на Шалке там ще е определящо! Догодина няма да са там, по-догодина също! Байерн с добрата си игра миналата година стигна финал, но той беше единствен от доста години насам. Лион беше хегемон във Франция, но редовно отпадаше на четвъртфиналите! Пък и балета - колко изхарчени пари, а сега сефте разбиха каръка на осминафиналите....като се замислиш английските отбори + БарЦелона са най-добре представящите се в ШЛ през последните 5-6 години!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕй за това Ман Ю, Челси, Арсенал и до скоро Ливърпул играят финали-полуфинали в ШЛ, а Англия играе ганкиното!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧовешки ли са 150К GBP на седмица ?
ПП Пък да не забравяме, че доста от най-добрите футболисти на тези отбори НЕ СА АНГЛИЧАНИ!Last edited by man_united; 08.04.2011, 12:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСъгласен съм че е така!
Пък и да не забравяме, че повечето от тези млади "германски" футболисти са турци, босненци, поляци, ганайци и прочие. Явно африканците, които единствени успяват да влязат в английския национален отбор не струват достатъчно.
Проблема на Англия е че все още на почит остава "РОГАЧА" - Стиви Джи, Лампарт, Бари, Скоулс (не толкова). От 10 години се говори как и първите двама рогачи да играят едновременно и да не си пречат, вместо да търсят някой който да прави играта в центъра.
А и комерсиализацията на Премиършип е стигнала до там, че играчите са като изплюти в големите първенства - от Август до май, бе нито 1 седмица почивка, добрите футболисти играят по 50-60 мача, това направо си е нечовешко!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Съгласен съм че е така!
Пък и да не забравяме, че повечето от тези млади "германски" футболисти са турци, босненци, поляци, ганайци и прочие. Явно африканците, които единствени успяват да влязат в английския национален отбор не струват достатъчно.
Проблема на Англия е че все още на почит остава "РОГАЧА" - Стиви Джи, Лампарт, Бари, Скоулс (не толкова). От 10 години се говори как и първите двама рогачи да играят едновременно и да не си пречат, вместо да търсят някой който да прави играта в центъра.
А и комерсиализацията на Премиършип е стигнала до там, че играчите са като изплюти в големите първенства - от Август до май, бе нито 1 седмица почивка, добрите футболисти играят по 50-60 мача, това направо си е нечовешко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Обаче никоя "звезда" не е привтасала да играе в Бундеслигата - Рибери и Робен можем да ги пишем изключения,
!
не е привтасала щото немците не им дават милиони които нямат за разлика от Премиершип . единственият отбор който може да си позволи гръмки транфери е Байерн . немският модел е по-ефективен - залага се на отлични бази , супер стадиони , подготовка на млади играчи и резултата съм сигурен че няма да закъснее - Германия игра футбол от съвсем друго ниво на последното световно за разлика от Англия която плодължава да мъчи и себе си и феновете си с бездарната си игра на центрирания и единоборства която не се практикува никъде освен на Албиона . от всичките милиарди изсипани в английския футбол единствено успехи има Юнайтед а за националния не ми се говори ... мъка
Коментар
-
Моделът, по който се работи в Бундеслигата лично на мен ми допада и вече започна да дава резултати - сритаха задниците на италианските отбори и им отнеха правото да имат четвърти отбор в ШЛ. До 2-3 години очаквам да започнат редовно да изхвърлят и прехвалените англичани от турнирите, защото при тях, както и при италианците, спадът е очевиден"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСтранно е, но ВСИЧКИ продължавате да подценяаате Бундеслигата ...
Нима не виждате какво става ???
Обаче никоя "звезда" не е привтасала да играе в Бундеслигата - Рибери и Робен можем да ги пишем изключения, но да не забравяме какъв беше първия избор за излизане в чужбина на Робен - Челски. Това че не се получи е отделен въпрос, който само може да ни радва
ПП Борусия Д радва окото, ама догодина ще ги видим в ШЛ дали няма да радват очите на противниковите фенове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВиж сега, аз правя много добре тази разлика и съм напълно наясно кое какво еКолкто ида ти е мъчно, мнението ми е, че единственото наистина силно пъвенство в момента е Примера. Вярно, че двата коня там са недостижими за останалите, но виж фактите:
Втория в Испания размаза жестоко петия в Англия (същият този пети отстрани водача в Калчото и тогава залетяха едни дитирамби за финал и т.н.)
Първия в Испания се изгаври с втория в Англия (според много народ най-добрия отбор в Англия) и ако не бяха букмейкърските врътки щшха да ги цепнат и двата мача.
Третия в Испания явно продаде мача с Жалке, пък може и Жалке да са много силни - де да знам, но все пак игар 1/8 финал в ШЛ
A пък четвъртия отнесе втория в Италия и вече е на 1/4 финал в ЛЕ
Ето това е силно първенство, да не говорим, че ако тръгнем по твоята логика (моята е намеса на букита) е и много по-интересно: предпоследният отнесе първия с 2:0 и то на неговия терен - дет се еика в ни един мач не може да си сигурен
Нима не виждате какво става ???
Ще мине още някоя годинка, и ще се чудите защо стана така ???
Айде Байрен е моя клуб и съм доста пристрастен (което не ме прави необективен надяаам са)
Ама ся Шалке случайно били Интер... ??
Ако някой е гледал Борусия Д какво правят на терена (честита им титла) едва ле ше намери кусур ...
Леверкузен играят много приятен футбол ...
и т.н.
От долу у Хермания иде още по-силна вълна от млади грамотни играчи ...
Нема да моете да искупите сичко ..
Полека нещата ще си дойдат на местото ..
Имаше ена статия за едни орехи ли беше ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Груйче, разбира се че всеки ще предпочете да отиде в БарЦа или Риал отколкото в Манчестър Юнайтед (Арсенал мисля че в момента не можем да го наредим в тази група, защото последните му успехи останаха далеч в миналото). Причината е основно в играта, която се играе в Испания и тази в Англия, както и в безобразното толериране на БарЦа и Риал. В сравнение с него това, което виждаме у нас си е просто детска игра.
Който отиде в БарЦа/Риал има почти 99% сигурна титла/купа/полуфинал в ШЛ! Двата отбора така и така са много силни, ще имат 2-3 сложни мача и съдиите ще им ги извадят. После как няма двата отбора да са 20 точки пред третия???
В Англия съдиите просто са некадърни, в единия случай свирят ЗА даден отбор, в друг - ПРОТИВ НЕГО!Last edited by man_united; 08.04.2011, 09:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениече откога Бобито Борисов е авторитет?С това, че превежда статиите и статистиките от ингилизките източници, дето му ги пускат като част от договора за предаването на Шипъ лиЧе оя няма едно собствено мнение - всичко му е копи/пейст, като осбено ми е смешен с ингилизкото: Нека да имаме доверие в съдиите - то зат'ва и ингилизките съдии са най-слабите на континента и на острова, който се води към него
Нашите са корумпирани, ингилизките са бездарни или както казваше Томето - правени са в г.з......
Коментар
Коментар