Първоначално изпратено от chan_tura_naga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Казва ми го 60 годишен "умник" който не може да сметне проста вероятност и се мисли за безсмъртен, щото е имал късмета да преболедува леко. Следващия път дали ще е толкова леко, гений?
Един път на една-две години.
Две години вече чакам да ме хване Вироза ви, но – не.
А и да вдигна температура, кой ще смее да твърди че е новият грип, а не досегашния (симптомите им съвпадат напълно)?
Да ти напомня, че вирусът на обикновения грип също е коронавирус. И че имунните ни системи отдавна се занимават с коронавируси.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Не те ли е срам така да лъжеш?
Или, алтернативно, да си толкова глупав?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
В тази връзка се съмнявам че нарязаните гуми имат каквото и да било отношение към ваксинирането.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнениеДа не би срядата за Германия да е като вторника за България, че с тези 93 хил. новозаразени и 811 умрели не е добре при 70% ваксинирани
Случаите днес са 69 хил , а починалите 527. Толкова е лесно да се провери. Източник Робърт Кох Институт:
https://experience.arcgis.com/experi...3b17327b2bf1d4
- 1 like
Коментар
� -
Нормално е да се отнемат лекарските права на "лекар", вкарал толкова наивници в гроба.
Или, алтернативно, да си толкова глупав?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Така де, както казваш: вие сте нормалните, а ние – мангъропитеци и тъпи. Същото.
Но замисли се защо Лекарският съюз затваря устите на лекарите под заплаха от отнемане на лекарските права завинаги?
Започна с Мангъров, разбира се.
Това ли ти е виждането за свобода на личността?
То по времето на социализма не беше такъв явен безскрупулен контрол и терор...
Умници наши...
Коментар
� -
Ъ? Не разбрах дълбокия смисъл на това? Какъв елит, какви 5 лева? Откога да си нормален се възприема за елит?
Но замисли се защо Лекарският съюз затваря устите на лекарите под заплаха от отнемане на лекарските права завинаги?
Започна с Мангъров, разбира се.
Това ли ти е виждането за свобода на личността?
То по времето на социализма не беше такъв явен безскрупулен контрол и терор...
Умници наши...
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Валентине много лесно свали гащите бе човек?Защо правиш неща в които не си убеден?Защо толкова овце има в тоя живот не знам?Утре някой ще реши да ти вземе децата и там ли ще се съгласиш безропотно?Last edited by aleks262; 08.12.2021, 11:33.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Това за теб сигурно е повод за гордост, че си от някакъв елит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеПрез последният един месец в западна Европа (при 80+% ваксинирано население) си е жива касапница и откъм заразени, и откъм нарастване на смъртността от ковид.
Французите направо къртят мивки.
А англичаните и австрийците са странни случаи (отрицателни корелации заразени/починали, съответно -0.887 и -0.448). Интересно ми е да чуя мнения.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
А англичаните и австрийците са странни случаи (отрицателни корелации заразени/починали, съответно -0.887 и -0.448). Интересно ми е да чуя мнения. .
Коментар
� -
С явните или неявни, простите или по-скалъпени лъжи на медиите и "управляващите" въобще нямам доверие на числата им.
Тестовете са далеч от показателни въобще за нещо, включването в бройки на различни категории е произволно.
Така че не надавам вече ухо на спорове въз основа на статистиката им.
Основните факти по "пандемията", на които имам доверие, са явните истини от живота около мен и, донякъде, безумието им с въвеждане на мерки-теглилки.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнениеНовата модифицирана ваксина на Пфайзер за деца е умопомрачително вредна. За първи път я използваха във виетнамската провинция "Thanh Hoa". Самата пфайзерска отрова, не просто убива децата, а и явно заразява околните по думите на директора Vu Van Chinh: https://e.vnexpress.net/news/news/12...h-4397748.html
Въпросът е, вие толкоз малоумен родител ли ще бъдете като тези виетнамци, че да включите детето си в игра да руска рулетка организирана под натиска на Пфайзер, за да си допопълнят информационните масиви с детски "аномалии" в следствие на тяхната противна генна терапия?
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар