Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Добре де това какво ви учудва. В Унгария не знам, но на Запад започна нова поредна вълна - предполагам и в Унгария така. Докато в България вълната отшумява уж, преди да започне следващата (която сега тече на Запад), ако евентуално има.
Всяка година има поне два щама грип, предизвикващи същите вълни.
Само че не правеха ПИсиАР на грипа и не вкарваха смъртните случаи от всичко, включително пожари, катастрофи и подобни, в бройката умрели.
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеМежду впрочем лятото в УК обсъждаха да спрат тестването и статистиката за заразените понеже вече този показател не е толкова важен.
А ако престанат и да фалшифицират статистиката, ще се види, че имаме още един прост грип.
Нооо... тогава с какво ще ви плашат, зайчета?
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТа те остава да спрат публикуването на тази статистика и да обявят победа над короната.Last edited by chan_tura_naga; 08.12.2021, 14:01.
- 1 like
Коментар
-
В шест държави от ЕС ваксинираните против COVID-19 са под 55% от пълнолетните и това създава заплаха за останалите европейски страни, каза еврокомисарката по здравеопазването Стела Кириакидис.
Сред тях е и България, където делът на имунизираните с две дози към 7 декември е 31%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Казва ми го 60 годишен "умник" който не може да сметне проста вероятност и се мисли за безсмъртен, щото е имал късмета да преболедува леко. Следващия път дали ще е толкова леко, гений?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 08.12.2021, 13:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
На служебния паркинг на болницата стоят десетина коли по джанти. Всички на лекари, не на сестри или друг персонал. Случайно е сигурно.
Ще се взривяват ли скоро ваксинационни центрове от бомбаджии на заплата от някое НПО ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеА англичаните и австрийците са странни случаи (отрицателни корелации заразени/починали, съответно -0.887 и -0.448). Интересно ми е да чуя мнения.
Ми хората имаме свойството да умираме по веднъж. Така че като измрат "сухите клечки" както каза един виден наш учен - вече няма да има кой да умира. Оцелелите просто ще се заразяват и ще го карат леко.
Между впрочем лятото в УК обсъждаха да спрат тестването и статистиката за заразените понеже вече този показател не е толкова важен. Та те остава да спрат публикуването на тази статистика и да обявят победа над короната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение60% напълно ваксинирана Унгария вчера е минала по дневна смъртност в тази вълна 25% ваксинирана България.
Не знам как стои там въпроса с пейките по парковете ... сигурно не са ги демонтирали овреме.
Така че пилците ще се преброят на есен.
Всъщност вълната стигна върха си, падна, понамали, но не толкова рязко и най-вероятно ще забави спада си или бройките ще стоят така преди да почнат да растат пак. Предполагам сега покрай празниците 8-ми декември, после Коледа и Нова Година ще има поредна доза заразяване и след Нова година с песен поемаме нагоре пак.
Коментар
-
Казва ми го 60 годишен "умник" който не може да сметне проста вероятност и се мисли за безсмъртен, щото е имал късмета да преболедува леко. Следващия път дали ще е толкова леко, гений?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Така де, както казваш: вие сте нормалните, а ние – мангъропитеци и тъпи. Същото.
Но замисли се защо Лекарският съюз затваря устите на лекарите под заплаха от отнемане на лекарските права завинаги?
Започна с Мангъров, разбира се.
Това ли ти е виждането за свобода на личността?
То по времето на социализма не беше такъв явен безскрупулен контрол и терор...
Умници наши...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Много пъти съм хващал грип, споко.
Един път на една-две години.
Две години вече чакам да ме хване Вироза ви, но – не.
А и да вдигна температура, кой ще смее да твърди че е новият грип, а не досегашния (симптомите им съвпадат напълно)?
Да ти напомня, че вирусът на обикновения грип също е коронавирус. И че имунните ни системи отдавна се занимават с коронавируси.
Коментар
-
Казва ми го 60 годишен "умник" който не може да сметне проста вероятност и се мисли за безсмъртен, щото е имал късмета да преболедува леко. Следващия път дали ще е толкова леко, гений?
Един път на една-две години.
Две години вече чакам да ме хване Вироза ви, но – не.
А и да вдигна температура, кой ще смее да твърди че е новият грип, а не досегашния (симптомите им съвпадат напълно)?
Да ти напомня, че вирусът на обикновения грип също е коронавирус. И че имунните ни системи отдавна се занимават с коронавируси.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не те ли е срам така да лъжеш?
Или, алтернативно, да си толкова глупав?
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
В тази връзка се съмнявам че нарязаните гуми имат каквото и да било отношение към ваксинирането.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнениеДа не би срядата за Германия да е като вторника за България, че с тези 93 хил. новозаразени и 811 умрели не е добре при 70% ваксинирани
Случаите днес са 69 хил , а починалите 527. Толкова е лесно да се провери. Източник Робърт Кох Институт:
https://experience.arcgis.com/experi...3b17327b2bf1d4
- 1 like
Коментар
Коментар