IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

95% от хората го минават леко като всеки грип и при такава вероятност не може да се говори за късмет. Виж проблемите с ваксините не са до късмет , а до информирана малоумност.... При вас писането е поне за центове....:-)
    Т.е. според тебе риска от смърт от ваксина е около 3-4% колкото от ковид, което го прави "информирана малоумност", така ли? С твоята математика би трябвало да те глобяват, а не да ти плащат центове.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Добре де това какво ви учудва. В Унгария не знам, но на Запад започна нова поредна вълна - предполагам и в Унгария така. Докато в България вълната отшумява уж, преди да започне следващата (която сега тече на Запад), ако евентуално има.
      Както и при грипа, баце!
      Всяка година има поне два щама грип, предизвикващи същите вълни.
      Само че не правеха ПИсиАР на грипа и не вкарваха смъртните случаи от всичко, включително пожари, катастрофи и подобни, в бройката умрели.

Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Между впрочем лятото в УК обсъждаха да спрат тестването и статистиката за заразените понеже вече този показател не е толкова важен.
      Съвсем разумно виждане.
      А ако престанат и да фалшифицират статистиката, ще се види, че имаме още един прост грип.

Нооо... тогава с какво ще ви плашат, зайчета?

Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Та те остава да спрат публикуването на тази статистика и да обявят победа над короната.
      Колкото е победен грипът, толкова ще е и новият грип.
      Last edited by chan_tura_naga; 08.12.2021, 14:01.

Коментар

• В шест държави от ЕС ваксинираните против COVID-19 са под 55% от пълнолетните и това създава заплаха за останалите европейски страни, каза еврокомисарката по здравеопазването Стела Кириакидис.

Сред тях е и България, където делът на имунизираните с две дози към 7 декември е 31%.

Коментар

• Починали са още 103 души с коронавирусна инфекция. 97% от тях не са били ваксинирани. Общият брой на жертвите на пандемията в България е 29 163​.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Казва ми го 60 годишен "умник" който не може да сметне проста вероятност и се мисли за безсмъртен, щото е имал късмета да преболедува леко. Следващия път дали ще е толкова леко, гений?
            95% от хората го минават леко като всеки грип и при такава вероятност не може да се говори за късмет. Виж проблемите с ваксините не са до късмет , а до информирана малоумност.... При вас писането е поне за центове....:-)
            Last edited by pesimist4o na kvadrat; 08.12.2021, 13:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

На служебния паркинг на болницата стоят десетина коли по джанти. Всички на лекари, не на сестри или друг персонал. Случайно е сигурно.
              Хихихи . И до тази опорка ли стигнахте ? Хората , които не искат да се тровят с тази субстанция са терористи пукащи гумите на лекарите не поемащи отговорност за лечението / щото не е ваксина/. Яко :-)
              Ще се взривяват ли скоро ваксинационни центрове от бомбаджии на заплата от някое НПО ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                А англичаните и австрийците са странни случаи (отрицателни корелации заразени/починали, съответно -0.887 и -0.448). Интересно ми е да чуя мнения.

Ми хората имаме свойството да умираме по веднъж. Така че като измрат "сухите клечки" както каза един виден наш учен - вече няма да има кой да умира. Оцелелите просто ще се заразяват и ще го карат леко.

Между впрочем лятото в УК обсъждаха да спрат тестването и статистиката за заразените понеже вече този показател не е толкова важен. Та те остава да спрат публикуването на тази статистика и да обявят победа над короната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                  60% напълно ваксинирана Унгария вчера е минала по дневна смъртност в тази вълна 25% ваксинирана България.

Не знам как стои там въпроса с пейките по парковете ... сигурно не са ги демонтирали овреме.
                  ​​​
                  Добре де това какво ви учудва. В Унгария не знам, но на Запад започна нова поредна вълна - предполагам и в Унгария така. Докато в България вълната отшумява уж, преди да започне следващата (която сега тече на Запад), ако евентуално има.

Така че пилците ще се преброят на есен.

Всъщност вълната стигна върха си, падна, понамали, но не толкова рязко и най-вероятно ще забави спада си или бройките ще стоят така преди да почнат да растат пак. Предполагам сега покрай празниците 8-ми декември, после Коледа и Нова Година ще има поредна доза заразяване и след Нова година с песен поемаме нагоре пак.

Коментар

Казва ми го 60 годишен "умник" който не може да сметне проста вероятност и се мисли за безсмъртен, щото е имал късмета да преболедува леко. Следващия път дали ще е толкова леко, гений?
                    Боби нали не смяташ че си безсмъртен след като си се ваксинирал?Спрете да се правите на Богове и да се опитвате да налагате вашата визия за живота и смъртта и света.След като сте ваксинирани значи за вас всичко е наред оставете неваксинираните на спокойствие

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

Така де, както казваш: вие сте нормалните, а ние – мангъропитеци и тъпи. Същото.

Но замисли се защо Лекарският съюз затваря устите на лекарите под заплаха от отнемане на лекарските права завинаги?
                      Започна с Мангъров, разбира се.

Това ли ти е виждането за свобода на личността?

То по времето на социализма не беше такъв явен безскрупулен контрол и терор...
                      Умници наши...
                      Спокойно после НИЕ ще ги вкараме точно в концентрационните лагери които те сами построиха уж за нас
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Много пъти съм хващал грип, споко.
                        Един път на една-две години.

Две години вече чакам да ме хване Вироза ви, но – не.
                        А и да вдигна температура, кой ще смее да твърди че е новият грип, а не досегашния (симптомите им съвпадат напълно)?

Да ти напомня, че вирусът на обикновения грип също е коронавирус. И че имунните ни системи отдавна се занимават с коронавируси.
                        Да ти напомня, че не разбираш нищо от вируси, имунология и медицина. Само сереш невероятни глупости по цял ден в интернет.

Коментар

Много пъти съм хващал грип, споко.
                          Един път на една-две години.

Две години вече чакам да ме хване Вироза ви, но – не.
                          А и да вдигна температура, кой ще смее да твърди че е новият грип, а не досегашния (симптомите им съвпадат напълно)?

Да ти напомня, че вирусът на обикновения грип също е коронавирус. И че имунните ни системи отдавна се занимават с коронавируси.

Коментар

Не те ли е срам така да лъжеш?
                            Или, алтернативно, да си толкова глупав?

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

В тази връзка се съмнявам че нарязаните гуми имат каквото и да било отношение към ваксинирането.
                              На служебния паркинг на болницата стоят десетина коли по джанти. Всички на лекари, не на сестри или друг персонал. Случайно е сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
                                Да не би срядата за Германия да е като вторника за България, че с тези 93 хил. новозаразени и 811 умрели не е добре при 70% ваксинирани
                                Ето още един пример за хвърляне на някакви числа от фейсбук или поредния сайт за "истината".

Случаите днес са 69 хил , а починалите 527. Толкова е лесно да се провери. Източник Робърт Кох Институт:

https://experience.arcgis.com/experi...3b17327b2bf1d4

Коментар

Working...
                                X