IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Ей олигри, видно е от самолет, че си абсолютен морален дегенерат, но поне в този форум показвай малко уважение към човешката трагедия и ни спести словесните ти диарии!

На теб Бобо, на ляскоуския и другите и-ти и проф. Ноак ли ви е виновен, че не е безгръбначно безмозъчно добиче, което мълчаливо е свело глава пред неизбежното заколение, че четири дни след видеото, в което прави разкрития за съдържанието на експерименталките, предизвикващи съсирване и тромбози, бе убит в дома си пред очите на бременната му съпруга! И това се случва с уважаван професор, в сърцето на флагманът на демокрацията Германия!!

Ето видео относно трагичната смърт на проф. Ноак
    https://www.bitchute.com/video/NDED1fZQFHI4/
    Даже и Сталин не си позволяваше да убива опонентите си посред бял ден в дома им пред очите на семейството им, хората бяха отвеждани с камионетки на разпити, от които не се връщаха.

Ето видео с обръщение на шокираната жена на
    д-р Ноак по повод зверското му убийство
    https://www.bitchute.com/video/YPyoow5zcqoB/

Въпреки шока, тази силна жена ни казва, че продължава делото на убитият от фашистите проф. Ноак и борбата за спасение на човечеството.
    Изгледайте видеото, много силно и въздействащо послание!
    С такива фейкове ли се зарибяват хора за каузата? Ако е така, от сега мога да предположа колко е средната интелигентност на анти-нещо си движението.

Долното е само за онези, които са повярвали на сърцераздирателния бълвоч горе.

С факти по историята на "Професора":

- той е доктор по химия, не професор. Не че това е малко, разбира се.
    - от години се подвизава в ъндърграунд видео канали, в който промотира призванието си на лечител
    - отявлен противник на приемането на витамини
    - проповядва тезата, че тялото се саморегулирало и няма нужда да се ограничаваш от нищо
    . горното важи с най-голяма сила за солта, като той не вярва, че големия прием на сол предизвиква сърдечно-съдови заболявания. Дори ядял много и с удоволствие... - https://www.pinterest.it/pin/519813981974833706/

С факти за видеата:

- Атакуващи командоси във видеото няма /може и да си пуснал грешен линк/
    - В нета има видео, в което в дома му влизат въоръжени, но това е видео от края на 2020 година и, според официална информация на полицията обект на атакат не е бил той, а друг жител на сградата. Дни по-късно доктора потвърждава, че нищо не са му направили и че само се е изненадал защо са при него. http://staseve.eu/?p=151598
    - Докторът е имал един сърдечен удар преди време /теорията за солта явно не работи при него/ и, според партньрката му, вярвал, че срещу него се използва някакво лъчение. https://www.youtube.com/watch?v=aOxUP85tgBE
    - Човекът умира наистина на 26 ноември тази година, но не в дома си, а в някакво градче в Австрия, и по-точно в болница.

Както написах и преди, аз не агитирам никого да се ваксинира и съм против задължителна ваксинация. Но някои от вас прекалявате и ставате агресивни. Онзи ден нарязаха гумите на колата на сина ми, само защото работи в клиника, където поставят ваксини. Утре да очаквам него да нападнат, така ли? Само защото се е заклел да спасява живота на същите тези умствено ограничени индивиди?

Коментар

• Дали са опасни и дали действат РНК ваксините не е важно. Важното е, че се насажда "знание", че естествения имунитет е неефективен и даже пречи. И така за в бъдеще всеки лекар, който произнесе "естествен имунитет" веднаг да бъде даван на комисията по етика.
      И се задава едно безкрайно химическо третиране.
      Мангъропитеците ще наследят света.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Валентине много лесно свали гащите бе човек?Защо правиш неща в които не си убеден?Защо толкова овце има в тоя живот не знам?Утре някой ще реши да ти вземе децата и там ли ще се съгласиш безропотно?
        Чакам зеления....хайвер да направи двоен връх и го скъсявам.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Не знам да се похваля или да се оплача- днес се ваксинирах. Страхотен натиск на самото място- бивш автосервиз. Първо чаках 45 минути след това вадя документите че съм преболедувал, една кукумявка смята и вика, аааааааа те са минали повече от 6 месеца, значи нова ваксинация. на мен ми беше все едно дали първа или втора и викам да-да добре. След това ме пита кога ще бъде втората- искаш ли на 5 догодина- ааааааа няма ме, тогава 10 - пак обяснявам- няма да ме има пък и тук повече няма да дойда. Добре, ама трябва да се ваксинираш.

Първите неща с документите минаха за 5 минути и след това още сигурно 10 минути убеждение за втора ваксина, как имунитета ми щял да се срине, как колко било добре за мен и разни такива. Питам я защо ще се срине на 6 месеца, нали ваксината е за 1 година- аааааааааа, то антителата падали и моите били паднали вече. Като и казах че на седмия месец са били 3 пъти над нормата и падна ченето
          Валентине много лесно свали гащите бе човек?Защо правиш неща в които не си убеден?Защо толкова овце има в тоя живот не знам?Утре някой ще реши да ти вземе децата и там ли ще се съгласиш безропотно?

Коментар

Не знам да се похваля или да се оплача- днес се ваксинирах. Страхотен натиск на самото място- бивш автосервиз. Първо чаках 45 минути след това вадя документите че съм преболедувал, една кукумявка смята и вика, аааааааа те са минали повече от 6 месеца, значи нова ваксинация. на мен ми беше все едно дали първа или втора и викам да-да добре. След това ме пита кога ще бъде втората- искаш ли на 5 догодина- ааааааа няма ме, тогава 10 - пак обяснявам- няма да ме има пък и тук повече няма да дойда. Добре, ама трябва да се ваксинираш.

Първите неща с документите минаха за 5 минути и след това още сигурно 10 минути убеждение за втора ваксина, как имунитета ми щял да се срине, как колко било добре за мен и разни такива. Питам я защо ще се срине на 6 месеца, нали ваксината е за 1 година- аааааааааа, то антителата падали и моите били паднали вече. Като и казах че на седмия месец са били 3 пъти над нормата и падна ченето
            Видя ли че няма нищо страшно от някаква си игла. Боц и готово. За съжаление така ще приключат 90% от хората..... искат или не, има ли нужда или не все тая. Нямат избор. За останалите има концлагери. Поне ще стана съсед с Бурла и Шахин....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Някой го е опрял тоя откачалник до стената и му казал - сертификата или децата?
              Бобчо, откъдето и да погледнеш историята е тъжна работа. Само слабоумниците биха се хванали на подобен ПР.
              Звучи толкова абсурдно някой да утрепе 5 човека заради фалшив сертификат, че няма накъде. И да ОСТАВИ предсмъртно писмо, че точно това е причината ама той самият да е наистина набоден. Та най-вероятното е че човека е изперкал яко с каквито и проблеми да е имал , а маркетинговият отдел се е възползвал от този дюшеш. Не искам да мисля за конспирации при които е помагал.
              А ако приемем , че е всичко точно така както е описано е добре да се замислим до какво води ваксиналното насилие. Да караш 5 човека да се бодат със субстанция от която нямат нужда и дефакто тази принуда да ги убие след като поне за тези вируса щеше да ги мине по-леко от настинка..Как ти се струва цената - 5 трупа вместо 5 седмични настинки ? Бива ли ? Толкова ли е дневната смъртност на хора със средна възраст 80 години С вируса в Германия ? Малко грубо , но от 1 страна имаш 5 възрастни и болни хора подранили с няколко месеца, а от друга 5 млади и деца....
              Някак си е тъжно и забавно как заради една ненужна, неработеща и вероятно вредна ваксина биха ти взели децата ?!?! За тяхно и твое добро.....
              В зависимост от прочита е като историите от Турското ''присъствие'' когато хората са се хвърляли геройски от скалите избирайки смъртта пред ''доброволното'' ''присъствие'
              Това се казва то доброволно и информирано ваксиниране. Не ми се мисли какво ще е като стане задължително информирано....

Коментар

• Първоначално изпратено от fon

Това е интересно. Ти внимавай тогава да не забременееш като Дева Мария от разстояние, без да са те таковали.
                След ''ваксина'' се забременява без проблем всеки път и от всички, след преболедуване в половин процент от случаите.... Въпрос на качество на контрацептива....

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                  Антиваксърите съвсем изкукаха:
                  Фалшив COVID сертификат погуби семейство в Германия

Мъж, убил съпругата си и трите си малки деца, преди да посегне живота си, е посочил фалшив сертификат за COVID-19, като причина за трагедията.

Главата на семейството се е страхувал, че децата му ще му бъдат отнети, когато фалшификатът бъде разкрит, съобщи прокурорът във вторник, цитиран от Ройтерс.

Полицията откри двама възрастни на 40 г., и три деца на четири, осем и 10 години починали от огнестрелни рани в семеен дом в Кьонигс Вустерхаузен, южно от Берлин в събота.

В прощална бележка, намерена от полицията, мъжът каза, че е фалшифицирал сертификата за ваксинация на жена си. Нейният работодател разбрал и двойката започнала да се страхува, че ще бъде арестувана и ще загубят децата си, каза прокурорът Гернот Бантлеон пред Ройтерс.

Полицията е извикана в къщата, след като свидетели видели безжизнени тела, съобщиха полицията и прокуратурата.

Трагедията идва месец, след като беше въведено изискването служителите да показват сертификат за ваксиниране, преболедуване или тестване за COVID-19, за да могат да ходят на работа.

Германските власти се съгласиха миналата седмица да забранят на неваксинираните достъп до магазини, с изключение на хранителни, магазини и пекарни и планират да направят ваксинацията задължителна за някои професии.
                  Това за теб сигурно е повод за гордост, че си от някакъв елит.

Коментар

антителата може да са ти високи ако си се 'срещал' с вируса наскоро и без да си се заразил.
                    ти с една ваксина не знам какъв сертификат ще получиш (предполагам заради това си се боцнал). освен ако не е на янсен еднодозовата.

и този мед. персонал, който бие по 1000 инжекции на ден ако мислиш, че ще ти каже нещо смислено. говорят както са им казали и по инерция.

като цяло мърдане няма и 2022-ра поне ще е така - няма да може да се мърда без да си ваксиниран.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Ле-ле каква драма си преживял. Сега ще ти се случат много лоши неща, забравих какви, ама мангъропитеците тук ще ти обяснят всичко точно. И това не е било ваксина, а някаква субстанция.
                      Това ще се разбере след 3-4 години, за сега е тестова субстанция

Коментар

Ле-ле каква драма си преживял. Сега ще ти се случат много лоши неща, забравих какви, ама мангъропитеците тук ще ти обяснят всичко точно. И това не е било ваксина, а някаква субстанция.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                          Барби, ние от държавата България поздравяваме вашата държава SОS
                          https://youtu.be/AUARjexCTlQ
                          Magnifique voix, magnifique chanson !!! Merci

Коментар

• Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение

Това в немско ли е?
                            да

Коментар

Това в немско ли е?

Коментар

• Не знам да се похваля или да се оплача- днес се ваксинирах. Страхотен натиск на самото място- бивш автосервиз. Първо чаках 45 минути след това вадя документите че съм преболедувал, една кукумявка смята и вика, аааааааа те са минали повече от 6 месеца, значи нова ваксинация. на мен ми беше все едно дали първа или втора и викам да-да добре. След това ме пита кога ще бъде втората- искаш ли на 5 догодина- ааааааа няма ме, тогава 10 - пак обяснявам- няма да ме има пък и тук повече няма да дойда. Добре, ама трябва да се ваксинираш.

Коментар

Working...
                                X