IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Колега, трябва да заемем активна позиция срещу троленето, защото има реална опасност от „австрализация” на света.

Залогът е огромен, бъдещето на децата ни, затова съм толкова емоционален.

https://youtu.be/Sq3M-VTKy44

Ето с БГ субтитри декларацията от Рим, прочетена лично от изобретателя на иРНК ваксините д-р Малоун.
    Да. Точно.
    Това е позицията на истински мъж и баща! Браво!

Разликата ни е, че моите вече са отгледани и големи, и съм много доволен от това, че разбраха какво им показахме ние, родителите.

Самостоятелни са и в мисленето, и в духа, и в живота си... еми човеци станаха, а не грухтещи свинчета.
    Last edited by chan_tura_naga; 06.10.2021, 14:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
      Дрейнлан21,

вече не се ядосвам като теб от това, че само 1% от двукраките сме хора.
      И аз преди виках и скачах, но само получавах банове, защото останалите 99% от двукраките не са напълно хора.
      Сега малко по малко свиквам с истината.

Е, кво да се прави – техен е светът сега. За малко, разбира се – много скоро светът, който "строят", ще се срути, без те даже и да разберат защо.
      ————

На твое място бих махнал последния абзац от поста ти.
      Колега, трябва да заемем активна позиция срещу троленето, защото има реална опасност от „австрализация” на света.

Залогът е огромен, бъдещето на децата ни, затова съм толкова емоционален.

https://youtu.be/Sq3M-VTKy44

Ето с БГ субтитри декларацията от Рим, прочетена лично от изобретателя на иРНК ваксините д-р Малоун.

Коментар

• Дрейнлан21,

вече не се ядосвам като теб от това, че само 1% от двукраките сме хора.
        И аз преди виках и скачах, но само получавах банове, защото останалите 99% от двукраките не са напълно хора.
        Сега малко по малко свиквам с истината.

Е, кво да се прави – техен е светът сега. За малко, разбира се – много скоро светът, който "строят", ще се срути, без те даже и да разберат защо.
        ————

На твое място бих махнал последния абзац от поста ти.
        Last edited by chan_tura_naga; 06.10.2021, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          Всички управници са наясно че система която да задоволява лакомията на говедото наречен човек е обречена. Затова сега въвеждат система против говедото, както си беше в цялата човешка история до средата на 20век
          Причинната връзка може да е обратната: защото населението с удоволствие и желание стана говеда, офце и свини, затова и управляващите (които също не са далече от тази квалификация) могат да се държат с тях като с полуживотни и даже ги поощряват в освинването.

По-склонен съм да приема тази причинна връзка, а нейната причина, в най-крайна сметка, са успехите на технологичната циливилизация.

(ПП. Е виж под мене какво е агънце ми заблеяло, агънце по акъл и дух в Тодурови кошари...)
          Last edited by chan_tura_naga; 06.10.2021, 12:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз все си мисля че тази тактика в крайна сметка ще се окаже губеща. Умират "сухите клечки" 0,05% и мнозинството си продължава живота. Друг е въпроса че вече СТАРИЯ живот безвъзвратно го унищожиха, също както комунизма. Всички управници са наясно че система която да задоволява лакомията на говедото наречен човек е обречена. Затова сега въвеждат система против говедото, както си беше в цялата човешка история до средата на 20век
            В България вече умряха ДЕСЕТ ПЪТИ повече от твоите 0,05%. Но не се свършва, напротив, последните две седмици "изгоряха" над ХИЛЯДА "сухи клечки". 96% от тях неваксинирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение

В държавата с 1.3 милиарда население като се появи един заразен и блокират целия град. Няма не искам няма недей. Блокаж. София кога ще я блокират до 0 случая. Ама военни да ти носят храна до вратата, не само да си мислиш, че има ограничения докато обикаляш навън.

https://www.seatrade-maritime.com/po...covid-lockdown
              https://www.reuters.com/world/china/...cy-2021-08-17/
              Аз все си мисля че тази тактика в крайна сметка ще се окаже губеща. Умират "сухите клечки" 0,05% и мнозинството си продължава живота. Друг е въпроса че вече СТАРИЯ живот безвъзвратно го унищожиха, също както комунизма. Всички управници са наясно че система която да задоволява лакомията на говедото наречен човек е обречена. Затова сега въвеждат система против говедото, както си беше в цялата човешка история до средата на 20век
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

И после от повече от три месеца напълно и абсолютно престана да е заразен в държавата с 1.3 милиарда население, откъдето "произлезе"?
                В държавата с 1.3 милиарда население като се появи един заразен и блокират целия град. Няма не искам няма недей. Блокаж. София кога ще я блокират до 0 случая. Ама военни да ти носят храна до вратата, не само да си мислиш, че има ограничения докато обикаляш навън.

https://www.seatrade-maritime.com/po...covid-lockdown
                https://www.reuters.com/world/china/...cy-2021-08-17/

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Вируси е имало, има и винаги ще има... нямало е, обаче, такива като тебе, които след две дози експериментална субстанция да си вярват толкова свирепо, че са се отървали от нещо, което от милиарди години съжителства с всякакви биологични видове... и то само за някакви си 6 месеца.

Не само са съжителствали, но и са борили, затривали и усъвършенствали биологични видове и популации. Има теория, че изменчивостта, приспособяването и еволюцията се дължат на борбата и съжителството на висшите организми с бактерии и вируси....

пп Нека се боцкат през 6 месеца, не ми пречат......
                  Last edited by RUBLA; 06.10.2021, 09:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Вируси е имало, има и винаги ще има... нямало е, обаче, такива като тебе, които след две дози експериментална субстанция да си вярват толкова свирепо, че са се отървали от нещо, което от милиарди години съжителства с всякакви биологични видове... и то само за някакви си 6 месеца.

Ба си нямало е такива..Ми не мога да се сълася.Вирусите са безпомощни пред такива като foncho....По скоро вирусите ще изчезнат
                    Last edited by RUBLA; 06.10.2021, 09:37. Причина: Спазвайте добри тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Грипни вируси също няма. Няма ДНК, РНК и никой никога не е секвенирал вируси. Всичко е измама. Има само един Биг Фарм и отдолу е плоскодънната земя. Аз пък съм платен трол от Биг Фарм. Ако всичко ти изглежда така, спри да шмъркаш лепило, защото мозъка ти ще се увреди тотално.

Last edited by RUBLA; 06.10.2021, 09:36. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Как да няма вирус, в последните 20 месеца има вече даже няколко различни грипни вируса, всичките преименувани и диагностицирани като смъртоужасен ковигрип ТМ.
                        Грипни вируси също няма. Няма ДНК, РНК и никой никога не е секвенирал вируси. Всичко е измама. Има само един Биг Фарм и отдолу е плоскодънната земя. Аз пък съм платен трол от Биг Фарм. Ако всичко ти изглежда така, спри да шмъркаш лепило, защото мозъка ти ще се увреди тотално.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                          И как доказа че няма вируз? Абе да те питам, майка и баща живи имаш ли, мислиш ли ги изобщо как са що са? Грижи имаш ли към тях или нямате нищо общо?
                          Как да няма вирус, в последните 20 месеца има вече даже няколко различни грипни вируса, всичките преименувани и диагностицирани като смъртоужасен ковигрип ТМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Точно обратното се вижда на графиката Active Cases
                            На пика през септември.2020 в миналата вълна са имали активни 1 млн. А в сега в пика от месец май.2021 са имали 3,75 млн.
                            т.е. делта е бил 3,75 пъти по-заразен. Къде е измамата, че делтата е по-заразен?
                            И после от повече от три месеца напълно и абсолютно престана да е заразен в държавата с 1.3 милиарда население, откъдето "произлезе"?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                              Остави ги тия ваксинираните 25% Лекари
                              Неваксинираните 75% са уникални - лекари, но преди всичко българи
                              Затова сигурно българската здравна система е за пример и подражание за Европа
                              Чудя се защо все сте недоволни и от тази система
                              Ми тя здравната система, с нищо не зависи от лекарите. Тя се изгражда на политическо ниво. От твоите работодатели.
                              Пак се нахалоса в незнайни дълбочини.
                              П.П. За съжаление позваш, неправилните опорки.

Коментар

• Доколкото подочух от новините. под 25% от българските лекари са Факснати. Явно тези хора, нищо не разбират от медицина. Само Матейката разбира. Нищо, че няма нищо общо с медицината, по образование.

Коментар

Working...
                                X