IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Антиваксъри, толкова ли ви е трудно да разберете, че ваксинираните могат да заболеят и да разпространяват вируси, но
    "ваксинирани с Pfizer, от 10 000 ваксинирани, 54 ще бъдат хоспитализирани, 13 ще умрат по време на хоспитализация, а 2 ще получат сериозни странични ефекти, свързани с ваксинацията."

https://www.liberation.fr/checknews/...K4IVVSVSMMOBQ/

А сред младите в дискотеките има все още неваксинирани
    и за Франция всеки умрял от КОВИД е неприемлив
    От страничните реакции на ваксината ли ?
    Цифрите са манипулирани. Много повече ще са пострадалите / 1 на 800 смъртност от ваксина пак е интересно горе долу колкото от вируса за хора под 60 години/ дори в краткосрочен план от ТЕЗИ ваксини. За дългосрочен не ми се мисли, а пенсионерите във Франция не могат да мислят въобще толкова дългосрочно....:-)

ПП Имам предвид неболдантото....:-)
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.12.2021, 14:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      я неко ваксер да ме светне
      ако се набоцкам и след неколко дена си направя пср, ще ме отчете ли с ковид?
      От ваксината не, ако си прихванал вируса някъде, да.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Да, вероятно си прав.
        Но това говори още по-лошо за бялата мафия и означава, че те са продажни до мозъка на костите си.
        С две думи: майната й на Хипократовата клетва, щом можем да приберем едни кинти.
        Човещинка, кво да ги правиш горките лекари.... и те семейства хранят
        Гледай сега какво направи Българският лекарски съюз: ще дават право, или вече са дали, ако са го гласували, право на Етичната си комисия да наказва лекарите с най-тежкото наказание – отнемане на лекарските права, ако се изказват публично, без изказването им да е одобрено от Етичната комисия.

Това са думи на председателката на тази комисия в интервю по БНР преди две-три седмици или най-много месец.
        Last edited by chan_tura_naga; 07.12.2021, 12:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Не е бялата мафия. От по-високо идва поръчката. Медиите също са контролирани от по-високо. Вълната в България затихва въпреки скромния процент ваксинирани. Става доста очевидно, че от ваксините няма много полза и че с тях и без тях все едно и също става. И за да не се оправдават за грешни решения, тези на високо, просто налагат "правилното" мислене на електората.
          Да, вероятно си прав.
          Но това говори още по-лошо за бялата мафия и означава, че те са продажни до мозъка на костите си.
          С две думи: майната й на Хипократовата клетва, щом можем да приберем едни кинти.
          Човещинка, кво да ги правиш горките лекари.... и те семейства хранят
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Айде стига комунизъм ...
            Загрижили сте се за неваксинираните повече отколкото Партията за работниците....
            Гледайте си безсмъртието, бодете се на 6 месеца и щастливи духайте супата....
            Такива като вас отказаха хората от ваксините - ЩАБ, дето не даваха на хората да излезнат по градините и вилите....
            Last edited by RUBLA; 07.12.2021, 12:56. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Не, но вестниците ще пишат за първия набоцкан мангъропитек в България.
              колега, не се майтапех. питането ми беше сериозно.
              препоръка е

Коментар

Не, но вестниците ще пишат за първия набоцкан мангъропитек в България.

Коментар

Да се чуди човек във Франция като се набоцкаха и имат чудесна здравна система и ниска смъртност, защо затварят дискотеките даже и за ваксинирани.
                  https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...sedmici.513132
                  Е там си нямат някой умен като тебе, да им обясни какво да правят.

Коментар

Отговорих ти на ЛС, а тука ще чакам да видя, доколко ваксърите си знаят нещата или само плямпат с треперещо от страх чене.

Коментар

• Ваксинирани които могат да се заразят просто не са ваксинирани, това може да се случи ако поставената ваксина е за някъкъв друг вирус а не за този от който се разболяват. Хубаво е ваксърското движение, но все пак някой трябва да претендира и че ваксините трябва да са истински а не менте, така както ги намират за момента те май са плацебо че и по зле защото хората поставили си ваксини все пак си мислят че са направили необходимото. Това сега както и да го погледнеш си е проблем и все пак пачна вече да се чува че този вирус е мутирал към варианти които са по слаби, разболяват по малко и върви към варианти които ще се карат само с хрема.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Да се чуди човек във Франция като се набоцкаха и имат чудесна здравна система и ниска смъртност,
                        защо затварят дискотеките даже и за ваксинирани.
                        https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...sedmici.513132
                        Антиваксъри, толкова ли ви е трудно да разберете, че ваксинираните могат да заболеят и да разпространяват вируси, но
                        "ваксинирани с Pfizer, от 10 000 ваксинирани, 54 ще бъдат хоспитализирани, 13 ще умрат по време на хоспитализация, а 2 ще получат сериозни странични ефекти, свързани с ваксинацията."

https://www.liberation.fr/checknews/...K4IVVSVSMMOBQ/

А сред младите в дискотеките има все още неваксинирани
                        и за Франция всеки умрял от КОВИД е неприемлив

Коментар

• я неко ваксер да ме светне
                          Last edited by ratten; 07.12.2021, 11:35.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical

Подготвяй дупето че скоро ще бъдеш ваксиниран от джендър. Кошмара на всички от кликата на костя копейкин. Подготви си вазелин хаха
                            Е това е. Цялата нова еврогейска култура дистилирана в две изречения. Това са те новите ни ценности, новите ни хора. Трябва да се направи песен за еврогейвизия с подходящ текст и хореография. Първото място е гарантирано.
                            Last edited by vikhunter; 07.12.2021, 11:26.

Коментар

Не е бялата мафия. От по-високо идва поръчката. Медиите също са контролирани от по-високо. Вълната в България затихва въпреки скромния процент ваксинирани. Става доста очевидно, че от ваксините няма много полза и че с тях и без тях все едно и също става. И за да не се оправдават за грешни решения, тези на високо, просто налагат "правилното" мислене на електората.
                              Ха ха ха Бог ме е направил свободен и никой не може да ми наложи какво да мисля.Блажени вярващите..Явно наближава момента в който тези от високото ще увиснат по дереците...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

В числата всеки може да открие каквото търси, стига да ги представи във вида, в който му отърва.
                                Ако числата са магия, защо не сложат Астор на мястото на Кунчев? Няма ред в нашата държава.

Коментар

X