If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пример: преди 5-6 години ми се наложи екстрено да се ваксинирам срещу тетанус. Отидох в аптека и си купих ампула. Направи ми впечатление, че тази ампулКА си има и... СЕРТИФИКАТ с уникално обозначение и номер!
Очевидно е, че производителят ПОЕМАШЕ отговорност за своята продукция на пазара НИ!
Ключова дума: ОТГОВОРНОСТ!
Парадокс и сега ампулите си имат същите неща
Ама повечето хора си мислят, че пълнят спринцовките от пластмасов бидон с графен оксид и чипове.
Харесва ми как започнахме от еднократни две дози през 3 месеца / 1 доза от Янсен, съхранявани при 70 C, и стигнахме до три дози с бустери на всяко тримесечие, съхранявани в палатки през МОЛ-овете.
Със сигурност безконтролното слагане на ваксини без ред, без срокове и когато ти падне ще има прекрасни последици за човешкия организъм.
В шок съм, че досега имахме реимунизации на всеки 5 години ... не можеше ли когато сме в настроение или като имаме път към поликлиниката ... или например всяка първа нечетна сряда на месеца?
Можело е, разбира се - и по-начесто, но тогава и времената бяха различни! Печалбите на индустрията тогава бяха големи.
Сега, обаче, се прави НОВА индустрия, от която печалбите са свръх- големи и дори свръх-огромни! Разлика има!
................
Пример: преди 5-6 години ми се наложи екстрено да се ваксинирам срещу тетанус. Отидох в аптека и си купих ампула. Направи ми впечатление, че тази ампулКА си има и... СЕРТИФИКАТ с уникално обозначение и номер!
Очевидно е, че производителят ПОЕМАШЕ отговорност за своята продукция на пазара НИ!
Ключова дума: ОТГОВОРНОСТ!
,................
Днес, 5 години по-късно, ключовата дума е друга! Огромните печалби за месеци (над милиард на месец) - водят до безотговорност и за това, преди "ваксинирането" се подписваТ, че снемат отговорността от производителя.
Толкова е лесно за разбиране, но не и от всички, нали?
... "за гражданите, ваксинирани с еднодозовата ваксина на компанията Johnson & Johnson, бустерната доза трябва да се постави след два месеца."
Каква е вероятността този срок да бъде намален в бъдеще и на колко - един месец, една седмица, един ден?!
А колко време ще им трябва да признаят, че ваксините не са това, което трябва да бъдат?
Харесва ми как започнахме от еднократни две дози през 3 месеца / 1 доза от Янсен, съхранявани при 70 C, и стигнахме до три дози с бустери на всяко тримесечие, съхранявани в палатки през МОЛ-овете.
Със сигурност безконтролното слагане на ваксини без ред, без срокове и когато ти падне ще има прекрасни последици за човешкия организъм.
В шок съм, че досега имахме реимунизации на всеки 5 години ... не можеше ли когато сме в настроение или като имаме път към поликлиниката ... или например всяка първа нечетна сряда на месеца?
Националната комисия по ваксинацията в Гърция съкрати от шест месеца на три месеца срока между втората и третата доза от ваксината срещу коронавируса...
Мангъров без никой да го пита, наприказва някакви небивалици колко супер бил естествения имунитет и как заради превъзходните му качества спрямо този от ваксините вируса сам ще изчезне. Значи ти искаш от мене да ти обясня кога, защо и как в главата на Мангъров се зараждат всякакви глупости, включително и по споменатия въпрос?
неска в битиви новините ни показаха няква ромейка , майка на две чаавета, която с нетърпение чакала да пристигнат васкините за деца, щото видиш ли така било готено, и нейните чаавета трябвало да им е готино
при положение, че в ромейските среди ваксинацицията върви някъде около или под 5% ; тва ако не е чиста манипулация от страна на тия придажници , така наречени национални медии …
съжалявам, утре отивам си удрям пет бустера без проблем, ама на децата ми: Нежелая!!!
Това е много добра новина. Но не ни касае нас. Проблемът е, че едва ли САЩ и ЕС, ще одобрят лекарството. Освен, ако пак не запалим Райхстага, барабар с Белия дом. Въпрсът е политически, не медицински.
П.П. Държат, да ни набодат, точно с тези ваксини. То не беше удължаване на срокове, то не беше чудо. Кво ли пък толкова, има в тях? Май само малцина и Бил Гей/тс/ знаят.
А-у, това е много лошо. А не познаваш ли някой юнак като Путин или Копейкин, да развърти сабя и да отсече главите на ламята и да ни избави от това зло. Или дай да бягаме в Русия или Китай. Ти отивай да видиш как е и ние идваме.
След проучване на университета Джонс Хопкинс направено преди няколко години са установили че водещата причина за преждевременна смърт в САЩ са медицинските "грешки". Нищо друго не убива толкова много хора колкото здравната система и нейните "специалисти".
Или да си го кажем на прост език - докторите и фармацевтичните компании масово убиват хора поради некадърност или просто за пари.
Едно интересно съвпадение Johns Hopkins Center for Health Security през 2019г. с финансиране от фондацията на Бил Гейтс и по поръчка на световния икономически форум проведе събитието "Event 201" с което предварително ни казаха целия си план. Тези психопати се подиграват открито на целия свят!
Ами хората също се заразяват повторно и с грипния корона вирус. Ама никой не го прави на въпрос.
Мангъров без никой да го пита, наприказва някакви небивалици колко супер бил естествения имунитет и как заради превъзходните му качества спрямо този от ваксините вируса сам ще изчезне. Значи ти искаш от мене да ти обясня кога, защо и как в главата на Мангъров се зараждат всякакви глупости, включително и по споменатия въпрос?
Е де недей чак толкова го плаши. При мен направиха нов локдаун- за ресторантите и дискотеките, за нехранителните магазинии кината. Това е, но иначе си има вайнахтсмаркт, е вярно за ваксинираните, но пускат и с тест, тоест за всички
Валентине при вас какво се случва с цените и с инфлацията
Изглежда съвсем скоро човечеството тотално ще победи коронавируса......
Китайски учени са намерили молекула, с чиято помощ ще се създаде универсална ваксина, тотално елиминираща всички минали и всички бъдещи щамове на вируса, при това с много висока ефективност.
Това е много добра новина. Но не ни касае нас. Проблемът е, че едва ли САЩ и ЕС, ще одобрят лекарството. Освен, ако пак не запалим Райхстага, барабар с Белия дом. Въпрсът е политически, не медицински.
П.П. Държат, да ни набодат, точно с тези ваксини. То не беше удължаване на срокове, то не беше чудо. Кво ли пък толкова, има в тях? Май само малцина и Бил Гей/тс/ знаят.
Коментар