Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Нооо, в тази мрачна картинка има и нещо рационално, тъй като социалните и здравна система се разтоварва което освобождава ресурс и България ще има предимство във времето. Докато в следващите 3-4 години западните системи ще се затлачват все повече. Вече се усеща това със вдигане на пенсиите и социалните, особено с по ниските доходи които вдигат вътрешния оборот.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Никой не носи отговорност ако нещо се обърка я с ваксини, я с хапчета.
Интересно ще бъде дали и хапчетата срещу ковид ще получат защита срещу искове.
Семейство получава компенсация поради аутизъм причинен от ваксина
https://www.cbsnews.com/news/family-...m-court-award/
Никой няма да получи и стотинка при увреждане от принудителните ваксини срещу ковид
https://www.cnbc.com/2020/12/16/covi...n-lawsuit.html
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеД-р Александров (началникът на най-старото Отделение по инвазивна кардиология в България):- "В България честотата на исхемичната болест на сърцето и на инфаркта е около 250 души на 100 000 население."
- "За сравнение, във Франция тази честота е 70 на 100 000."
- "При инсулта сме на първо място и откъм честота, и откъм смъртност"
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 04.12.2021, 12:51.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Антиваксърите са се загрижили за Франция, но хич не им пука,
че българия държи първото място в световния шампионат "Ковид"
..Държава Дата Ваксинирани Умрели неваксинирани Хоспитализирани неваксинирани Умрели / 7 дни / 1 Милион жители Заболели / 7 дни / 1 Милион жители В критично състояние/ 1М Умрели / 1 Милион жители Население Bulgaria 25/11/2021 23,0% 136 2469 113 4 023 6 875 358 Bulgaria 29/11/2021 25,0% 123 2337 110 4 088 6 874 790 Bulgaria 30/11/2021 25,0% 119 2273 105 4 120 6 874 648 Bulgaria 02/12/2021 25,0% 86,5% 79,9% 111 2125 101 4 152 6 874 364 Bulgaria 03/12/2021 25,0% 87,1% 80,4% 111 2074 102 4 169 6 874 222 Bulgaria 04/12/2021 25,0% 87,6% 80,9% 112 2045 100 4 185 6 874 080 France 25/11/2021 70,0% 6 2326 21 1 813 65 470 493 France 29/11/2021 75,0% 7 3132 24 1 816 65 476 789 France 30/11/2021 75,8% 7 3178 24 1 818 65 477 182 France 02/12/2021 75,8% 8 3693 29 1 821 65 477 182 France 03/12/2021 75,8% 8 3922 30 1 822 65 478 363 France 04/12/2021 75,8% 9 4157 31 1 824 65 478 756
Франция: имунизирани 76%Last edited by barbaron; 04.12.2021, 11:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Парадоксът е в другото, което ти премълчаваш.
Ваксините БЯХА изпитвани ДОСТАТЪЧНО време, за да са ваксини и компаниите-произеодители НОСЕХА отговорност!
(ще си дадеш ли сметка за "МАЛКАТА" разлика, че ако им бъде потърсена СЕГА отговорност, ще трябва, не само да плащат, но и да лежат... при Бай Ставри...
На умрЕла бОбОлечка се правиш и ритКаш с крачетата, ама не ти се получава...
Задължителните ваксини дето ни ги бият като деца също имат странични ефекти и 1 на милион деца да кажем получава някакво заболяване следствие на ваксината. Не съм чул обаче да се компенсира.
Е оня ден нали едно дете умряло от менигит, дето го хванало в детската градина, щото имало огнище на менигит. Не зачетох подробностите, дали е било ваксинирано или не, дали другите са били набоцкани срещу него или не.
- 1 like
Коментар
-
Д-р Александров (началникът на най-старото Отделение по инвазивна кардиология в България):- "В България честотата на исхемичната болест на сърцето и на инфаркта е около 250 души на 100 000 население."
- "За сравнение, във Франция тази честота е 70 на 100 000."
- "При инсулта сме на първо място и откъм честота, и откъм смъртност"
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЕдин приятел психиатър ми благодари, че съм го насочил към тази тема
В темите "Политика ..." намира също много материал за изследване
недей да ръсиш глупости из форума, ами ходи се нареди на опашка за консерви пред некой квартален супер в предградието, дето си ситуиран.
Точно една седмица ви трябваше на франсетата да вдигнете заразените със 100 000 човека. Още седмица и ще се доближите опасно до 400-те хиляди нови случая на седмица.
Бях те питал преди време колко специализирани легла в болници имате по френско + съответният комплект лекари/помощен медицински персонал. Не ми отговори, но ще ти кажа, че ви трябват ПОНЕ 10 000 легла+необходимите лекари, за да се справите с лавинообразно нарастващите случаи при вас. Ще ви затварят скоро, нищо, че и Макарончо се пънеше като теб преди десетина дни.
Глей кво става при вас, а и смъртността се вдига рязко последните 2 -3 дни.
Last edited by Kildirim_Bei; 04.12.2021, 10:55.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЕдин приятел психиатър ми благодари, че съм го насочил към тази тема
В темите "Политика ..." намира също много материал за изследване... (допълни си последната дума по твой вкус)...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Парадокс и сега ампулите си имат същите неща
Ама повечето хора си мислят, че пълнят спринцовките от пластмасов бидон с графен оксид и чипове.
Ваксините БЯХА изпитвани ДОСТАТЪЧНО време, за да са ваксини и компаниите-произеодители НОСЕХА отговорност!
(ще си дадеш ли сметка за "МАЛКАТА" разлика, че ако им бъде потърсена СЕГА отговорност, ще трябва, не само да плащат, но и да лежат... при Бай Ставри...
На умрЕла бОбОлечка се правиш и ритКаш с крачетата, ама не ти се получава...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Пример: преди 5-6 години ми се наложи екстрено да се ваксинирам срещу тетанус. Отидох в аптека и си купих ампула. Направи ми впечатление, че тази ампулКА си има и... СЕРТИФИКАТ с уникално обозначение и номер!
Очевидно е, че производителят ПОЕМАШЕ отговорност за своята продукция на пазара НИ!
Ключова дума: ОТГОВОРНОСТ!
Парадокс и сега ампулите си имат същите неща
Ама повечето хора си мислят, че пълнят спринцовките от пластмасов бидон с графен оксид и чипове.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Харесва ми как започнахме от еднократни две дози през 3 месеца / 1 доза от Янсен, съхранявани при 70 C, и стигнахме до три дози с бустери на всяко тримесечие, съхранявани в палатки през МОЛ-овете.
Със сигурност безконтролното слагане на ваксини без ред, без срокове и когато ти падне ще има прекрасни последици за човешкия организъм.
В шок съм, че досега имахме реимунизации на всеки 5 години ... не можеше ли когато сме в настроение или като имаме път към поликлиниката ... или например всяка първа нечетна сряда на месеца?
Можело е, разбира се - и по-начесто, но тогава и времената бяха различни! Печалбите на индустрията тогава бяха големи.
Сега, обаче, се прави НОВА индустрия, от която печалбите са свръх- големи и дори свръх-огромни! Разлика има!
................
Пример: преди 5-6 години ми се наложи екстрено да се ваксинирам срещу тетанус. Отидох в аптека и си купих ампула. Направи ми впечатление, че тази ампулКА си има и... СЕРТИФИКАТ с уникално обозначение и номер!
Очевидно е, че производителят ПОЕМАШЕ отговорност за своята продукция на пазара НИ!
Ключова дума: ОТГОВОРНОСТ!
,................
Днес, 5 години по-късно, ключовата дума е друга! Огромните печалби за месеци (над милиард на месец) - водят до безотговорност и за това, преди "ваксинирането" се подписваТ, че снемат отговорността от производителя.
Толкова е лесно за разбиране, но не и от всички, нали?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение... "за гражданите, ваксинирани с еднодозовата ваксина на компанията Johnson & Johnson, бустерната доза трябва да се постави след два месеца."
Каква е вероятността този срок да бъде намален в бъдеще и на колко - един месец, една седмица, един ден?!
А колко време ще им трябва да признаят, че ваксините не са това, което трябва да бъдат?
Със сигурност безконтролното слагане на ваксини без ред, без срокове и когато ти падне ще има прекрасни последици за човешкия организъм.
В шок съм, че досега имахме реимунизации на всеки 5 години ... не можеше ли когато сме в настроение или като имаме път към поликлиниката ... или например всяка първа нечетна сряда на месеца?
- 6 Харесвания
Коментар
-
... "за гражданите, ваксинирани с еднодозовата ваксина на компанията Johnson & Johnson, бустерната доза трябва да се постави след два месеца."
Каква е вероятността този срок да бъде намален в бъдеще и на колко - един месец, една седмица, един ден?!
А колко време ще им трябва да признаят, че ваксините не са това, което трябва да бъдат?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар