Първоначално изпратено от mitaka7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнениеДа се чуди човек във Франция като се набоцкаха и имат чудесна здравна система и ниска смъртност, защо затварят дискотеките даже и за ваксинирани.
https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...sedmici.513132
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
Сложих плюс на поста.
И аз като теб за ваксините слушам лекарите, ония близо 80%, които към началото на юли не бяха се ваксинирали, защо - ами те си знаят.
Източник:Национален план за справяне с пандемията от SARS-CoV-2, страница 8.
....
А иначе собственото ти здраве е нещо прикалено важно, за да го довериш баш на лекари. Аз на зъболекар като ходя търся второ мнение. Да се спукаш от смях какви резултати се получават.Last edited by terziеv; 07.12.2021, 17:52.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Не съм ваксър, нито анти такъв. Ваксиниран съм, но съм против задължителното ваксиниране. Всеки си има глава на раменете и от него зависи как ще я използва. Ако искам да инвестирам някъде, няма да питам лекар, например. към него ще се обърна с въпрос за здравето си и няма да чета какво написал някой си в нета.
Бъдете здрави
И аз като теб за ваксините слушам лекарите, ония близо 80%, които към началото на юли не бяха се ваксинирали, защо - ами те си знаят.
Източник:Национален план за справяне с пандемията от SARS-CoV-2, страница 8.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЧипирах се на 17-ти миналия месец, с еднодозовата, за да мога да ходя по заведения и в чужбина, но това не променя мнението ми, че ваксините едва ли ще спрат заразата. В Гибралтар, където почти всички са ваксинирани, отново имаше растеж на заразените преди дни, но с по-голямо внимание трябва да се следят ОАЕ, където са на 100% ваксинирани. Там засега е в застой, но което е интересното за тях - там са се блъскали с всякакви ваксини. От руската Спутник, до някакви китайски, за които дори не сме чували тук.
Какво тук значи някакъв си ковид....
Свиркай си, поддържай добри практики при дезинфекция /навсякъде, където има дезинфектант, си дезинфекцирам ръцете на влизане и излизане, в къщи задължително след всяко прибиране/, витамин С /таблетки, цитруси (предимно лимони) или люто чили + чесън - кой както го предпочита/, умерена употреба на качествени домашни и/или вносни алкохоли и така (празници има много за месец напред, така че това е почти задължително). Бяха казали, че тютюнопушенето било анти-ковид (естествено, отнася се само за пушачите, но колко е вярно - не знам със сигурност).
Бъди здрав и весели празници, Джей!Last edited by Kildirim_Bei; 07.12.2021, 17:40.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ако числата са магия, защо не сложат Астор на мястото на Кунчев? Няма ред в нашата държава.Досега да сме преборили вируса.
Проблемът е,че от самото начало нещата тръгнаха по лош път - правителствата се панираха от това, което направи Китай, затваряйки на практика няколко милиона в концлагер. Предвид че вирусът тръгна от там, всеки си мислеше, Китай знае нещо, което другите не знаят. После имаше пък клоуни като Тръмп, които прокараха идеята, че вирус няма и ето ти първото разделение в обществото. Нека си го признаем - в началото нямаше антивъксъри и ваксъри, имаше само уплашени хора и такива, които си "биеха" по една ракия повече вечер, но не вярваха че има вирус изобщо. После пък носенето на маски стана намеса в личния живот и мнозина отказаха, щото и с нея се пренасял вируса и нямало 100 процента гаранция... После и тестовете бяха намеса в личния живот, и никой не си правеше, дори да се чувства не здрав. После първи ваксини, странични реакции, спирания, пускания, изказвания на разни "специалисти", уж че няма вирус, после пък че не е опасен, после че е все тая и все някога ще умрем. Останалото е тъжна история.
Не съм ваксър, нито анти такъв. Ваксиниран съм, но съм против задължителното ваксиниране. Всеки си има глава на раменете и от него зависи как ще я използва. Ако искам да инвестирам някъде, няма да питам лекар, например. към него ще се обърна с въпрос за здравето си и няма да чета какво написал някой си в нета.
Бъдете здрави
- 3 Харесвания
Коментар
-
Чипирах се на 17-ти миналия месец, с еднодозовата, за да мога да ходя по заведения и в чужбина, но това не променя мнението ми, че ваксините едва ли ще спрат заразата. В Гибралтар, където почти всички са ваксинирани, отново имаше растеж на заразените преди дни, но с по-голямо внимание трябва да се следят ОАЕ, където са на 100% ваксинирани. Там засега е в застой, но което е интересното за тях - там са се блъскали с всякакви ваксини. От руската Спутник, до някакви китайски, за които дори не сме чували тук.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЕволюция на продължителността на живота във Франция (жени, мъже)
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
На вниманието на ваксинираните
Приятно четене и бъдете живи и здрави! Весели празници
Данните са за периода 13.11 - 07.12.2021.Last edited by Kildirim_Bei; 07.12.2021, 16:16.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
-
Last edited by Kildirim_Bei; 07.12.2021, 16:18.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение... пенсионерите във Франция не могат да мислят въобще толкова дългосрочно....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЦифрите са манипулирани.
Правителството на Държавата Франция не допуска на сайтовете си манипулирани данни
В категорията мъже на възраст 70-79 години,- от 10 000 неваксинирани лица, заразени с Covid-19, 1100 ще бъдат хоспитализирани, а 271 ще умрат по време на хоспитализация.
- От 10 000 ваксинирани лица, заразени с Covid-19, ваксинирани с Pfizer, 54 ще бъдат хоспитализирани, 13 ще умрат по време на хоспитализация, а 2 ще получат сериозни странични ефекти, свързани с ваксинацията."
Last edited by barbaron; 07.12.2021, 15:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
От ваксината не, ако си прихванал вируса някъде, да.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАнтиваксъри, толкова ли ви е трудно да разберете, че ваксинираните могат да заболеят и да разпространяват вируси, но
"ваксинирани с Pfizer, от 10 000 ваксинирани, 54 ще бъдат хоспитализирани, 13 ще умрат по време на хоспитализация, а 2 ще получат сериозни странични ефекти, свързани с ваксинацията."
https://www.liberation.fr/checknews/...K4IVVSVSMMOBQ/
А сред младите в дискотеките има все още неваксинирани
и за Франция всеки умрял от КОВИД е неприемлив
Цифрите са манипулирани. Много повече ще са пострадалите / 1 на 800 смъртност от ваксина пак е интересно горе долу колкото от вируса за хора под 60 години/ дори в краткосрочен план от ТЕЗИ ваксини. За дългосрочен не ми се мисли, а пенсионерите във Франция не могат да мислят въобще толкова дългосрочно....:-)
ПП Имам предвид неболдантото....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.12.2021, 14:34.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениея неко ваксер да ме светне
ако се набоцкам и след неколко дена си направя пср, ще ме отчете ли с ковид?
Коментар
Коментар